Отговори
# 375

Монда, сори ако въпроса е тъп ,но ако след две три -седмици не са се събрали какво?!?
Не може ли да се преведе събраната сума ,за да се започне лечението пък остатъка в процеса на лечението Thinking

Бащата на Анджи днес каза, че са ги попитали от клиниката как върви набирането на пари ( само на децата от България им се налага да събират пари. На децата от Македония, Албания, Румъния-държавите им плащат за това). И че има възможност ако не  достигне малка част, фондът към болницата да я поеме, родителите са пуснали молба, но още няма отговор за това. Така че не ни остава друго, освен да се молим да се съберат парите. Praynig

# 376
  • Варна
Мисля, че инициаторите на тази кампания (  bouquet) правят всичко, което може, за да има тази история щастлив край.
Всичко е въпрос на желание, достатъчно възможности има да се помогне, стига с тези смс-и.

# 377
Репортажа е направен много добре, а аз направо се разплаках при вида на малката Лия, която помоли за помощ за приятелката си Анджи   Cry

Дано не се стига до там, че родителите да си продават апартамента  Praynig Все пак трябва да живеят някъде, а и малката кукла като се прибере жива и здрава ще си търси стаята...

# 378

Монда, сори ако въпроса е тъп ,но ако след две три -седмици не са се събрали какво?!?
Не може ли да се преведе събраната сума ,за да се започне лечението пък остатъка в процеса на лечението Thinking

Бащата на Анджи днес каза, че са ги попитали от клиниката как върви набирането на пари ( само на децата от България им се налага да събират пари. На децата от Македония, Албания, Румъния-държавите им плащат за това). И че има възможност ако не  достигне малка част, фондът към болницата да я поеме, родителите са пуснали молба, но още няма отговор за това. Така че не ни остава друго, освен да се молим да се съберат парите. Praynig
Обедена съм, че парите ще се съберат! Много хора си отвориха сърцата към Анджи. Сигурна съм, че всичко ще приключи и Бог ще бъде до край с малката Анджи.
Но просто с тази история на Анджи освен че разбрах че има добри хора, които помагат се отвратих още повече от родината си.

# 379
Na  родителите им е страшно мъчно и неудобно  цяла България да събира пари за Анджи, а те да имат жилище, което да могат да продадат. Много им говорят всички приятели да не го правят, но  те настояват, въпреки,че сега не е момента. Никакви планове за нищо не си правят, освен да се молят за щастлив изход от   трансплантацията.
 Praynig

# 380
Добре де, аз бях питала, но пак ще попитам - не се ли процедира по този начин - когато в България не може да бъде осъществено дадено лечение, Касата да поема разходите за него в чужбина? Все пак тукашните лекари са давали грешно лечение (което може да бъде доказано с епикризи и каквито и документи издават в Германия - като се видят резултатите) и са казали, че такава операция тук не се прави..  newsm78 Нямаше ли някакъв Национален консултант, който да се заеме с проблема?  newsm78

Сега да не излезе, че не вярвам, че ще се съберат парите. Вярвам, разбира се, но ако има някакъв начин и касата да плати - така ще е най-добре, те събраните пари все ще влязат в употреба...

# 381
Днес видях репортажа по новините, дано това прекрасно дете се оправи Praynig

# 382
Не виждам от какво ще им е неудобно, когато става дума за детето ти, няма неудобство. А апартамента не е лукс, който те да си позволяват, а е първа необходимост. Дано не се стигне до там  Praynig

Доколкото разбрах, касата отказва да плати под предлог, че "това е рутинна операция, която може да се извърши и тук...  Close " без коментар!

# 383
Ne! Националният консултант е отсякъл, че това е рутинна операция и може да се направи в България и затова не е разрешил отпускането на пари за леччение в чужбина.
А мнението на  немските специалисти е ,че операцията като манипулация е наистина не сложна, но от ОГРОМНО значение за успеха и е подготовката и следоперативната терапия. Нещо, на което с оглед на направеното в България до момента, родителите няма как да повечрат,че ще  бъде правилното. Аз също не бих рискувала и без да съм преживяла това, което преживяват Анджи и семейството и. Още ходят студенти да гледат изгорялата и ръчичка и не вярват, че такова нещо може да се прави на 5 годишно дете с такава диагноза.

# 384
Доколкото разбрах, касата отказва да плати под предлог, че "това е рутинна операция, която може да се извърши и тук...  Close " без коментар!

Аз пък защо останах с впечатление, че са казали, че не могат да я направят тук  newsm78. Сигурно съм се объркала нещо.. Ох, ако е така наистина, то верно е обидно... много даже...  Sad

Дано повече хора откликнат, хубава гласност се даде, дано продължаваме със същите темпове  Hug

# 385
Най-важното е Анджи да се оправи. Биляна и всички, които разпространиха информация за Анджи да им се връща многократно и на всички, които помогнаха дори и с лев на малката принцеса. Hug
Всеки ден се молим за теб малка Анджи.  Hug

# 386
Надявам се да не ми се "разсърдят" модератори  и потребители ,че разпространявам съобщения за Анджи по теми из различните ни подфоруми. Но мисля ,че така повече хора ще видят и ще се включат.  Peace

Напротив, аз тъкмо днес четях в темата за Поли и си мислех за Анджи и дали ако не им се наложи да плащат (както казаха, защото е било приемане по спешност) дали ще дарят паричките за Анджи...и ти писа.

На родителите на Анджи искам само да кажа - прегръщам ви силно, не губете надежда, тя прави чудеса!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 387
Момичета, много се забавихме с преводите.
Спешно до ден- два ми трябва превод на английски. Имаме много добро предложение от Англия, но трябва сайта да има английска версия.

Ако може някой да съдейства? Идеи?

# 388
Момичета, много се забавихме с преводите.
Спешно до ден- два ми трябва превод на английски. Имаме много добро предложение от Англия, но трябва сайта да има английска версия.

Ако може някой да съдейства? Идеи?

Какво трябва да се преведе, мога да съдействам.

# 389
4удя се на националният консултант, ако беше негово дете, дали би го оставил да му извършат трансплантацията в Б-я. Има болници по света, които са тясно специализирани в тази област и се занимават с ресър4 от десетилетия, лекари, които с години са специализирали в областта и пак се притесняват за всеки отделен слу4ай, а тоя глупак явно не знае въобще за какво става на въпрос или са окрали парите и няма.
От дни ми кипи вътрешно, от безсилие и гняв.

Правилно са постъпили родителите и Анджи е в добри ръце Hug

Общи условия

Активация на акаунт