Отговори
# 420
много благодаря за изчерпателния отговор,ще помогна,
дано бързо се съберат парите и Анджи да пътува за Германия
 и после да ни зарадва с най-добрите новини Hug
Анджи Е в Германия . Очаква се до 2п3 седмици, ако са събрани парите да и се направи трансплантацията.

# 421
  • София
благодаря за линка!

# 422
И моят мъж снощи пусна парички чрез Ипей. Дано скоро се събере необходимата сума и детенце да се оправи  Praynig!

# 423
Днес отидох до сладкарница Мушмуроци и за съжаление в кутията имаше не повече от 5-6 лв.А стои там от 2 седмици и е на супер видно място.
Ще помогна с каквото мога.
Ще сложа банер и на моя сайт за да могат повече хора да научат за Анджи.

# 424
  • у дома
ще се включа и аз с малко парички и разпространение на сайта на Анджи и историята й. моля се  Praynig

родителите не бива да си продават жилището  Confused 

# 425
Привет на всички   bouquet
Вчера помолих момичетата от фотографския подфорум да се включат в кампанията по набиране на средства като направят фотосесии на дечица и от други градове, освен София и Варна. Има няколко момичета, които желаят да участват и се интересуват как да организират нещата. Моля Малена или Надя или някой друг запознат да им пише. Ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441851.210

На Анджи и нейните родители гореща прегръдка  Hug

# 426
  • Варна
....
Вярвам, че това перкрасно детенце ще се пребори с тази трудност и всичко ще бъде наред. Пожелавам на семейството да не губи вяра, и се надявам, че паричките скоро ще се съберат. Успех   bouquet

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:54 от Маркова Рали

# 427
И аз ще даря в ОББ , но искам да попитам колко пари трябва да се съберат още, освен вече събраните???

# 428
  • София/Осло
Получавам доста ЛС от момичета питащи дали фотосесия ще има само в София и Варна.
Моля и аз като _Nat_ за повече информация относно организацията на подобно събитие  и по специално начина на събирането на средствата и тяхното "отчитане".
Ако пък  тук чете някоя мама фотограф от град различен от София и Варна  и има желание да се включи в тази акция нека пише.  Peace

# 429
Сигурна съм, че парите ще се съберат!Отчитам се почти всеки ден в кутията на Българска кухня на 27 юли.Ще присъствеме семейно и на концерта във Варна.
Само радостни мигове за детенцето!

# 430
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Утре ще преведа парите на 5 мами, общо 220лв (2 от тях дадоха по 50), ще снимам и вносната бележка или както там се казва листчето, което ще получа.
В събота - 11ч. при костенурката (на площадката с каменния слон) в Борисовата градина отново ще очаквам мамита и дребосъци.
За снимането по други градове трябва много сериозна организация да се спретне, иначе от фотографската като нищо ще се вдигнем, но е безумно да се дадат примерно 50лв за бензин, а да щракнем 2-3 деца... Поне 30-40 да се съберат.

# 431
Колко парички още остана да се събират,някои знае ли? Ще се помъча да можилизирам повече хора ,за да събера поне част от тях...и до кога трябва да се съберат?Баща ми има частен бизнес,работи с много да се надяване ,че и те ще помогнат Praynig

# 432
благодаря за pаypal линка!
дай Боже всичко да се оправи Praynig

# 433
Колко парички още остана да се събират,някои знае ли? Ще се помъча да можилизирам повече хора ,за да събера поне част от тях...и до кога трябва да се съберат?Баща ми има частен бизнес,работи с много да се надяване ,че и те ще помогнат Praynig
Около 150 000 евро. 2-3 седмици. Ако греша, някой да ме поправи.

# 434
Около 150 000 евро. 2-3 седмици. Ако греша, някой да ме поправи.
100 000 euro
2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт