Отговори
# 435
Малена, във Facebook едно момче е дало координати за sms- кампания. Копирам ти линка и това, което е написал. Надявам се по този начин да се съберат част от парите, макар че от смс кампаниите много малка част от парите отиват при децата, по голяма част остават за операторите. Но все пак и това е един добър вариант да се включат повече хора.

http://dmsbg.com/ - КЪМ ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗА СМС ДАРЕНИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ТЯХ ТЕ ЩЕ ВИ ОБЯСНЯТ ПО ПОДРОБНО

# 436
  • София/Осло
Утре ще преведа парите на 5 мами, общо 220лв (2 от тях дадоха по 50), ще снимам и вносната бележка или както там се казва листчето, което ще получа.
В събота - 11ч. при костенурката (на площадката с каменния слон) в Борисовата градина отново ще очаквам мамита и дребосъци.
За снимането по други градове трябва много сериозна организация да се спретне, иначе от фотографската като нищо ще се вдигнем, но е безумно да се дадат примерно 50лв за бензин, а да щракнем 2-3 деца... Поне 30-40 да се съберат.
Hug Hug Hug
Браво добра работа е това....дано още се отзоват за събота /сестра ми ще води да снима Янчето тогава, така сте се разбрали   Heart Eyes
И дано и други майки с дечица се отзоват за останалите градове за да може да отидете...може би ако се пусне съобщения по отчетните теми по градове  Thinking

# 437
Малена, във Facebook едно момче е дало координати за sms- кампания. Копирам ти линка и това, което е написал. Надявам се по този начин да се съберат част от парите, макар че от смс кампаниите много малка част от парите отиват при децата, по голяма част остават за операторите. Но все пак и това е един добър вариант да се включат повече хора.

http://dmsbg.com/ - КЪМ ТЕЗИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗА СМС ДАРЕНИЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ТЯХ ТЕ ЩЕ ВИ ОБЯСНЯТ ПО ПОДРОБНО

SMS или DMS кампанията е задействана - подадени са всички нужни документи. Не знам ще има ли и ако има кога ще е.

Днес нимах 3 деца, имам в себе си 110лв.
Събота и неделя имам още уговорики.

121 717.72лв  в  ОББ
€3,623.54 EUR PAYPAL

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:56 от Malenna

# 438
Ще пиша на една немска фондация за деца, която е от голям вестник. Стискайте палци да появат интерес   Praynig

# 439
  • в резерват
Стискайте палци да появат интерес   Praynig

Praynig

# 440
Поправям се! Забравих, че сумата е 170 000 вече. Ще ги съберем и аз вярвам в щастливия край!

# 441
Поправям се! Забравих, че сумата е 170 000 вече. Ще ги съберем и аз вярвам в щастливия край!

Praynig

# 442
Извинявам се за глупавия въпрос,прочетох темата,но съм много уморена и невежа и не разбрах,намери ли се донор и кой може да стане такъв?В Германия ли търсят донора?

# 443
Току що преведох 30лв. от нашето семейство за малката Анджи Hug Малко, но от сърце и дано тази малка душица се пребори и оздравее!!! Heart Eyes

КУРАЖ ЗА МАМА И ТАТИ!!!  bouquet

# 444
Извинявам се за глупавия въпрос,прочетох темата,но съм много уморена и невежа и не разбрах,намери ли се донор и кой може да стане такъв?В Германия ли търсят донора?
Донори има 2ма намерени със съвместимост и по 4те показателя( с братчето има съвместимост само по 2  от показателите). Но те са отпреди няколко години, та сега отново се проверява състоянието им, Доколкото знам са в Щатите .

# 445
  • Плевен
Току що преведохме парички с еPay. Става много лесно и бързо. Добре, че прочетох по-напред как става. Дано да оздравее малката душица.
Моля, убедете родителите да не продават жилището си. Никой няма да спечели  от това, освен някой нагъл купувач, който ще се възползва от болката на семейството.

# 446
Ще преведа парички по банков път!
Чух за този сайт http://www.save-darina.org/ ако не се набират средства за Анджелина чрез него,който знае как нека направи канпания за нея там!

# 447
Разговарях със Спаси Дари на ..... ,но за да се обяви там кампания ,родителите трябва да изпратят ,епикризи и оферти от дадената болница!

# 448
Разговарях със Спаси Дари на ..... ,но за да се обяви там кампания ,родителите трябва да изпратят ,епикризи и оферти от дадената болница!

Още в първия ден на кампанията се свързахме с тях.Анджи все още беше в БГ.
.................
Да поясня, че донорите с по 4 показателя са 2, един в /Германия и един в Америка.
Лекарят е казал, че с донорите нещата вървели добре, цитирам, каквото и да значи това, и че след 2-3 седмици може да започне същинската подготовка за операцията. Подготовката е 8 дни. Започва боене 8-7-6-5-4-3-2-1 денят на операцията и денят след операцията се броял като нова рожденна дата

# 449
денят на операцията и денят след операцията се броял като нова рожденна дата[/b]
оф, направо изтръпнах.
дано да са напълно съвместими Praynig

Общи условия

Активация на акаунт