Отговори
# 45
# 46
Дано Анджи да оздравее!  Praynig Praynig
Утре или в петък ще направя така, че да стигна до банка.
Успех в лечението и кампанията.

# 47
АЗ СЪМ МАИКАТА НА АНДЖИ,ПИША ВИ ОТ ГЕРМАНИЯ.ИСКАМ САМО ДА ИЗКАЖА ГОЛЕМИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВСИЧКИ,КОИТО НИ ПОМАГАТ И КОИТО СА СЪПРИЧАСТНИ С НАС.БЛАГОДАРЯ НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КОИТО МНОГО НИ ПОМАГАТ И ДАДОХА ГЛАСТНОСТ ЗА  НАШИЯ СЛУЧАЙ.ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ДАВА ЧАСТИЦА ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДА СТАНЕ НЕЩО ГОЛЯМО,СПАСЯВАНЕТО НА ЕДИН НЕВИНЕН ДЕТСКИ ЖИВОТ.ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ

# 48
АЗ СЪМ МАИКАТА НА АНДЖИ,ПИША ВИ ОТ ГЕРМАНИЯ.ИСКАМ САМО ДА ИЗКАЖА ГОЛЕМИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ВСИЧКИ,КОИТО НИ ПОМАГАТ И КОИТО СА СЪПРИЧАСТНИ С НАС.БЛАГОДАРЯ НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ КОИТО МНОГО НИ ПОМАГАТ И ДАДОХА ГЛАСТНОСТ ЗА  НАШИЯ СЛУЧАЙ.ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ДАВА ЧАСТИЦА ОТ СЕБЕ СИ ЗА ДА СТАНЕ НЕЩО ГОЛЯМО,СПАСЯВАНЕТО НА ЕДИН НЕВИНЕН ДЕТСКИ ЖИВОТ.ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
Скъпа мама на Анджи, прегръщам ви и силно ви целувам и двечките. Искам да ви вдъхна вяра и надежда, че всичко ще се оправи.
Утре ще преведа малко парички по сметката, а по-натам пак ще помогна. Следя темичката с надежда за добри новини, надявам се, че няма да закъснеят.

# 49
За майчицата на Анджи - много кураж, сила и вяра. Не мога да си представя колко ви е тежко в момента, но искрено се моля възможно най-скоро това да остане безвъзвратно в миналото ви.  Praynig  bouquet

На Анджи - сили да се бори и скоро да върне усмивката на милото си личице!  Heart Eyes

А за всички други потребители, които са останали докоснати от тази история - вече можете да свалите от сайта лентички, които да сложите в подписа си. Заедно ще се справим!!!  Hug

# 50
Здравейте, днес разбрах за Анджелина..

Преведохме парички чрез Пейпал, включих се в групата на Фейсбук и разпространих линка сред приятелите си.
Много, много се надявам да се съберат парите, да се намери донор скоро и всичко да приключи добре!

Кураж и сили на семейството!  bouquet

# 51
В сметката на Анджелина до момента са събрани  8794,35лв

# 52
В сметката на Анджелина до момента са събрани  8794,35лв

smile3501

# 53
И тук да попитам - знаете ли къде в София има кутии, набиращи средства за Анджи - във Фейсбук има цитирана статия, в която се споменава, че кутии има и в София.
Ако в Пикадили има ще пиша утре тук, да се знае.

# 54
Дано всичко да бъде наред и лъчезарната Анджи да оздравее.
Използвах Пейпал за превод.

Прегръдки за Анджи и семейството й!  Hug

# 55
Биляна, последно диагнозата от Германия  остра или хронична левкемия е?

# 56
Биляна, последно диагнозата от Германия  остра или хронична левкемия е?

ОСТРА

# 57
Разпратих във ФБ, сега ще пиша и на другите си контакти...
А веднага след като има 15 000 могат да започнат търсене за съвместимост нали така?

# 58
Разпратих във ФБ, сега ще пиша и на другите си контакти...
А веднага след като има 15 000 могат да започнат търсене за съвместимост нали така?

Ivy,
самите родители и техни приятели успяха да съберат тези 15000 евро и вече са преведени по сметка на болницата в Германия.
Търсят съвместим донор.
Те са извън тези 200 000 евро, който се борим да съберем.

Благодаря ти за съдействието. Колкото повече хора знаят, толкова повече ще помогнат!
Вярвам в това!

Не съм гледала днес телевизия, но разбрах, че през деня са излъчили репортажа за Анджи по Нова ТВ. Някой гледал ли го е?
Разбрах и че в емисията в 19 ще повторят.
Дано! Ще гледам и ще чакам!

# 59
  • София/Осло
Днес не съм го гледала ,но сега го дават.....
Дано повече хора се включат.
Утре ще изпратя мама или сестра ми да преведат парички в БГ  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт