Отговори
# 60
И аз преведох пари през пейпал, моля се Анджи да оздравее бързо! Кураж на родителите!

# 61
ИЗЛЪЧИХА ГО ТОКУ ЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
РЕВА КАТО МАГАРЕ!
ОХ, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПОМОГНИ Й!!!!
МОЛЯ ТЕ!

# 62
 Cry Cry Cry

Гледах го ! Толкова ми е мъчно ..... Дано по бързо съберем сумата .....

# 63
  • София/Осло
 Cry Cry Cry
Простоооооооооо незнам какво да напишаааа
 Praynig Praynig Praynig Praynig

# 64
# 65
Изпратих покана до всичките си ФБ приятели, пратих и пари, но не искам да звучи като отчет.
Дано парите да се съберат възможно най-скоро.

# 66
 Hug

ОББ сметка - 9929.35лв
Pay Pal - 258,40 Euro + 100Euro на изчакване

редактирам се:
PayPal balance: €617.27 EUR

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 23:45 от Malenna

# 67
няколко овека се обадиха след репортажа по Нова да поискат сметката .
Обади се и една жена от Варна с предложение да направим благотворителен концерт . Ще се видим с нея другата седмица и ще пишем подробности къде ще се проведе.

# 68
  • Варна
Дано по-бързо се съберат парите  Praynig
Помогнах с каквото можах.
Бог да ги пази!

# 69
Ох, аз пак нещо не разбирам  Rolling Eyes
Малена, искам утре да пусна пари и тъкмо вече бях сигурна че сметката в ОББ е в евро и сега като гледам сумата по сметката, се запитах....в евро ли е или в лева?

Гледах по нета репортажа и мога само да кажа....стискам силно палци да намерят донор за Анджи, много ми е тъжно и за тримата....
Дано всичко мине добре, дано имат късмет, дано Анджи се оправи..
И за пореден път се ядосвам на нашата държава, за това че не прави нищо за хората си, а да не говорим за децата....за това, че не дава 5 пари и в буквалния и в преносния смисъл, за това че се чуди как да се скатае, за това, че дори едни свестни детски не се дават..
Затова се махнах оттам и не искам нито данъци да плащам на тази държава, нито искам от нея нещо да получа.....това е .....необяснимо просто....

# 70
Потресена съм от съдбата на тези толкова хубави хора Cry Утре ще внеса пари за детенцето.

Моля ви, дори и мъничка сума в момента ще е от значение! Вижте колко много потребители сме тук. Всеки да отдели мъничко и сумата ще се събере Praynig Praynig Praynig
Детето няма време да чака. Милото Hug

# 71
zayo,
Да, има грешка в документа от банката. Сметката е в ЛЕВА,  не в евро. Оправили са грешката с удостоверение, с което аз в момента не разполагам.

Следя сметките в пейпал и се радвам на всяко едно евро. Има голяма активност от мъже  Crazy, някои по 2 пъти на ден!!!!
 Радвам се много и нека са живи и здрави всички добри хора, включили се и включващи се в кампанията!

# 72
Късмет на детенцето и неговите родители !

Малена, благодаря че сподели !

# 73
  • На тиха улица
От репортажа по Нова разбрах за детето. Искрено вярвам, че ще се справи  Praynig Искам да помогна, знаете ли кога ще е възможно това е през  e pay?

# 74
Може ли да се открие сметка в евро за детенцето?
Предполагам, че ако пратя сума в евро на сметката в левове, няма да има проблем?

Господи, помагай!

Общи условия

Активация на акаунт