Отговори
# 75
Strahotno e , че Paypal баланса  нараства бързо.
 Hug
Дано се съберат по-скоро парите.

Хуанита Банана: ne, няма проблем да ги изпратиш в евро

# 76
  • София
Може ли да се открие сметка в евро за детенцето?
Предполагам, че ако пратя сума в евро на сметката в левове, няма да има проблем?

Господи, помагай!

Няма да има проблеми да изпратите сума в каквато и да е валута по левовата сметка. Ако ще правите банков превод от чужбина трябва обезателно да посочите и BIC (или SWIFT) кода: UBBSBGSF.

От България, превод може да направите в която и да е банка и който и да е банков клон, където и да се намира той (град, село, квартал и т.н.). Достатъчно е да вземете със себе си банковата сметка и имената на получателят, в случая:

АНДЖЕЛИНА ИЛИЕВА ЧОБАНОВА
BG09UBBS80021097437920
SWIFT: UBBSBGSF
UBB Varna

Имайте в предвид, че в тези случаи освен сумата, която ще превеждате, банката ще ви вземе и някаква минимална сума за превод.

За SMS кампания не мисля, че ще е удачно, защото там държавата ще начисли ДДС върху сумата за дарение, а не съм сигурен дали и самата телекомуникационна компания няма да удържи някаква част за себе си.

# 77
След репортажа със сигурност ще има значително повече дарения!
Страхотно младо семейство, от сърце се моля детенцето да оздравее.

# 78
Здравей те гледах репортажа и ми стана много жал за малката Анджелинка и аз ще помогна не е голяма сумата но е от сърце ще се моля да се оправи  newsm17 newsm17 newsm17

# 79
Аз също изгледах репортажа и просто не мога да не помогна.Още утре ще изпратя пари.
Дано се съберат по-бързо.Милото дете......  Cry. Желая успех на цялото семейство!

# 80
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Разбрах за Анджелина от репортажа по Нова телевизия,ще помогна с кавото мога.Кураж на семейството. Praynig Praynig Praynig

# 81
  • Варна
Ще помогна с малко парички! Стискам палци да се събере по-бързо сумата и се моля за малката Анджи! Praynig

# 82
Анджелина е една малка принцеска,знам че всичко ште се оправи,трудно ми е даже да кажа нешто,нелепо е всичко това.Кураж,вяра и сила на Гевито.
Тези красиви очи ще греят като звезди още дълго повярваите.

# 83
Почти не гледам телевизия. Сега научих от темата- просто кликнах....

Гледам детето си как закусва ... Искам  всички майки да се спокойни за децата си. В този миг - го желая най-много на майката  и бащата на Анжелина. Praynig Praynig Praynig

Още днес ще изпратя парички.

# 84
  Никой не може да остане равнодушен пред болката на едно дете и мъката на родителите му....
Ще помогна с каквото мога...
  Кураж на малката Анджелина и нейното семейство  Praynig

# 85
Мила малка душичка. Много смелост и вяра на семейството пожелавам. Направих превод с е-рау. 

# 86
  • Варна
Гледах вчера репортажа и аз...сърцето ми се сви...ще помогна с колкото мога...дано Бог да е с нея Tired

# 87
Moля се силно за детенце!
И аз ще помогна.

# 88
  • София
Мъничка Анджи с теб сме! HugДнес и ние ще преведем пари.

# 89
Винаги съм се чудила защо Господ наказва така децата ни? Толкова болка....
Малка и силна Анджи, молим се за теб да си още по-силна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт