Отговори
# 570
Не, не съм пуснала.
Теми всеки може да пуска. Различни хора просто ми препращаха линкове за форуми, в които са пуснали сами теми.
Заедно.де е сайт за българи в чужбина, каквато аз не съм. Нямам физическата възможност да следя всички форуми, ФБ и блогове.
Не е нужно, всяка публикация да е от мое име.
Ще съм благодарна на всеки, който ми съдейства и разпространява историята и информацията по местата, където пише, чете или се информира.

# 571
Malenna, пиши им СМС моля те (на майката и таткото), ако имат нужда от превод, да ми звънят, бях им оставила телефоните си. Дано да ги пазят.

# 572
  • Плевен
Доживях да видя Биляна на живо по НОВА телевизия. Grinning Гледах втория репортаж. Тя и нейното име обединиха толкова много хора да пуснат пари за милото дете.

# 573
Доживях да видя Биляна на живо по НОВА телевизия. Grinning Гледах втория репортаж. Тя и нейното име обединиха толкова много хора да пуснат пари за милото дете.
Simple Smile
както каза сестра ми - "5 години никой не те видя в този форум, накрая с "целия си блясък" се пльосна по Нова тв"
Всъщност, единствено мисълта за Анджи ме накара да съм готова на всичко.

# 574
  • Sofia
Здравейте, преди малко и аз преведох пари по сметката в ОББ. От клона на ОББ казаха, че парите постъпват на момента в сметката. Докога трябва да се съберат парите?

# 575
Malenna свалям ти шапка за благородното дело. Аз също допринесох с малка сума, като искренно се надявам това дете да се оправи.
Ще се моля за това.

# 576
Здравейте, преди малко и аз преведох пари по сметката в ОББ. Докога трябва да се съберат парите?

операцията няма да се насррочи, ако сумата не е събрана.
В момента Анджи е в ремисия (без наличие на ракови клетки )Лекарят е казал ,че до 2-3 седмици /едната вече мина/ ще може да започчне същинската подготовка за трансплантацията, която трае 8 дни.
По мои сметки и ако се движим по план , останалите 130 000лв се надявам да съберем за 3 седмици

тайно се надявам и моля, да се осуети продажбата на апартамента през този период. Клиент има, пълномощно е направено на чичото, но все пак.....

# 577
Malenna,  а тази сума ще покрие и трансплантацията и болничния престой след това или трябват още средства?
Аз искрено се надявам, след снощния репортаж във ВИП Денс, да се намери един или няколко по-богати българи, които да дарят остатъка от сумата.

# 578
Прегледах доста страници от темата, но не видях отговор на този въпрос - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439751.msg13105081#msg13105081

Сама казвате, че всяка помощ е добре дошла. Пратени ли са документи след този разговор или нещата са приключили с него?

# 579
Здравейте!  Heart Eyes
Надявам се много хора да постъпят благородно, да дарят по малко от своето и Анджи да се оправи скоро. Ние с малкия Алекс днес също дадохме своята лепта, с надежда да върнем усмивката на Анджи и неините родители.  Hug

# 580
Мария Дублева-Гуменова :
До всички Варненци Утре ще се проведе благотворителен турнир по тенис.
Двойки мъже.
Турнирът ще се проведе в комплекс Слънчев ден от 10 часа и ще продължи до 17 следобяд.Ще има и кутия за набиране на средства. Благодарности към организаторката на турнира Магдалена Тодорова.Ако имате въпроси към нея-моля на тел.00887529091.Дано времето е с нас и много присъстващи.

А как мина тази инициатива!

# 581
  • Варна
тайно се надявам и моля, да се осуети продажбата на апартамента през този период. Клиент има, пълномощно е направено на чичото, но все пак.....

Дано да се осуети! Няма смисъл да си продават апартамента, в момент, в който животът им и без това е обърнат на 180 градуса. Предполагам обаче, че са категорични... Tired

Маленна, много ми беше приятно да се запознаем, не само виртуално! Това, което правиш, е невероятно! Heart Eyes

# 582
  • Плевен
Мария Дублева-Гуменова :
Двойки мъже.
Турнирът ще се проведе в комплекс Слънчев ден от 10 часа и ще продължи до 17 следобяд.Ще има и кутия за набиране на средства. Благодарности към организаторката на турнира Магдалена Тодорова.Ако имате въпроси към нея-моля на тел.00887529091.Дано времето е с нас и много присъстващи.

Във фейсбук прочетох, че са събрани около 1000лв.

# 583
Може ли линк към репортажа по Нова ТВ?

# 584
Мария Дублева-Гуменова :
Двойки мъже.

Във фейсбук прочетох, че са събрани около 1000лв.

1029, те вече са по сметката на Анджи.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=882440&op=1&o=user … amp;id=1382679307

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:45 от Malenna

Общи условия

Активация на акаунт