Отговори
# 585
Поиграх си да разпращам съобщения с италианския апел за помощ, който видях във ФБ до произволно избрани хора от Италия, мисля че и това е начин  Peace

# 586
Steli Meli, прати ми линк към този апел на италиански, защото в момента нямам възможност да  го търся.
Ще го разпратя и аз. Имам доста познати италианци, които надявам се ще помогнат.
Благодаря ти предварително

# 587
В zaedno.de ,аз пуснах тема!Поисках и банер ако може да се сложи,но са приели като правило да не слагат такива.
Цитат
Re: Питане!
Изпратено на: Нед Ное 15, 2009 6:49 pm
От: estira
До: Sesiliq 
Здравей,
Съжалявам, много бих искала да помогнем, но преди години, когато разисквахме въпроса за банерите в заедно, решихме да не слагаме такива. На месец получаваме поне 10 молби, а ако поставим един, ще трябва да сложим и всички останали 9. Има сайтове, специализирани за помощи за деца, напримен http://www.save-darina.org/ и bgmamma, те със сигурност ще помогнат. Това, което можеш да направиш е да пишеш повече в темата, за да бъде винаги на първа страница.
Поздрави
И аз сно6ти преведох парички за Анджи.През сайта на Дойче банк става много бързо!

# 588
ИСКАМ ДА КРЕЩЯ ОТ РАДОСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Салдото по сметката е:

245 059.71 лв.

направо главата ми изтръпна като го прочетох, треперя от щастие!!!!!!!!!!
искам да изпитам същото чувство и след операцията и догодина по това време и така докато сме сигурни, че анжди ще се пребори!
Само с Анджи всичко да е наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Плача от щастие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 589
Страхотна новина!  Hug

# 590
  • София
Е това се казва новина  Grinning Много се радвам, всичко ще бъде наред  Praynig

# 591
Новината наистина е страхотна! Това означава, че остават около 50 000 евро за събиране.

# 592
Аз нещо изтървах края.Нали 200 000 евро бяха нужни. newsm78

Иначе е невероятно-толкова бързо се събират парички.Надявам се скоро да започнат подготовка за операцията и малката кукла да се оправи бързо, бързо

# 593
Телевизията си каза думата. Страхотна новина. Сега като пуснем още по веднъж парички и сумата ще се събере. Ох, силно вярвам, че Анджи ще е добре. Дай Боже!

# 594
Елица,
да, 200 000
но за да са там в момента са платили сума, която съм описала някъде напред в темата, и оставаха 158 000евро

245 059.71 лв.
PayPal balance: €5,001.97 EUR

# 595
Сигурно аз не съм прочела.Но така или иначе няма значение.Важното е да се съберат и да оперират Анджи.А после здрава да се върне у дома. Hug

# 596
# 597
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хехе, новината почти успя и мен да разплаче. Определено снощното включване по Нова ТВ дава резултат Peace

# 598
Браво!
Дано по-скоро да се съберат и останалите средства!

В сайта на Анджи има обобщено колко пари са нужни и колко са били осигурени преди заминаването им за Германия.

http://www.help-littleangelina.com/index.php?option=com_content& … mid=2&lang=bg

# 599
Благодаря ти Господи  Praynig че са останали толкова добри хора на света и откликнаха  Grinning Просълзих се от радост.
Малена, дано при тази новина се откажат от продажбата на апартамента, вече не ми изглежда непосилно да съберем останалите пари, който може ще пусне пак и това е. Аз разпратих мейли на всички, не само с линк, а и с лична молба до тях и много от познатите ми се обадиха и казаха, че ще пратят парички. Аз лично ще пратя пак тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт