Отговори
# 615
И аз мисля, че събирането на парите е въпрос на дни. Ако се събере наистина цялата сума, защо ще си продават апартамента? Ясно е, че това е най-малкото, което човек би направил за детето си, но ако няма нужда вече???

# 616
В събота или неделя е имало концерт във Виена на известна фолк певица и след концерта в кутията са намерени 13 евро  Mr. Green

newsm11

# 617
Те ще си продадат апартамента.
Ако може обаче да ги убедите да оставят сумата в отделна сметка, за още по-черни дни, т.е. да си имат нещо, от което да знаят, че могат да вземат, когато се наложи (надяваме се, че никога няма да се наложи), това може да е достатъчно приемливо за тях....

# 618
Момичета, много се радвам че парите са се събрали и то за толкова кратък период. Сега остава тази цялата положтелна енергия да я насочим към молби операцията и следоперативния период да са успешни. Praynig Praynig Praynig Анджи, обичаме те!!! Hug
Кераж на цялото семейство! Hug

# 619
днес пътувах до Варна и пуснах парички в кутииката,която е в МОЛ-а!Радвам се за постигнатите успехи,нека и за в бъдеще само добри новини Praynig
п.п.Направи ми впечатление,че кутията (поне за мене) е малко трудно забележима Rolling Eyes

# 620
Дано, дано не се налага, но всеки ден извън офертата, в който се наложи Анджи да е в болница (просто не бива да се налага, тя трябва да е добре!) ще им струва по 1800евро на ден  Rolling Eyes

# 621
Дано, дано не се налага, но всеки ден извън офертата, в който се наложи Анджи да е в болница (просто не бива да се налага, тя трябва да е добре!) ще им струва по 1800евро на ден  Rolling Eyes

Ето затова и аз бих искала да имам нещо свое, което да дам. Вярвам в добротата на хората, но пък е тъжно да разчитам само на нея.
Ако не се наложи да вземат от парите, натрупани от продажбата на жилището, пак ще си купят друго жилище след време. за тях вероятно е важно просто да са сигурни, че имат И още един вариант.

# 622
Малена, а защо е такава сумата за ден !? Това следоперативния период ли е и колко време ще продължи?
Чакаме новини от теб като се чуеш с тях да разберем какво е казал доктора  Praynig

# 623
Предполагам, че в сумата е включен и наема на жилището, в което са в момента и лекарствата, които Анджи приема.

# 624
Много се радваме, че паричките се събират бързо. Дано не се наложи все пак да продадат жилището си. Не е разумно, после къде ще живеят. Молим се всичко с Анджи да е наред и всичко да мине бързо и успешно  Hug

# 625
Предполагам, че в сумата е включен и наема на жилището, в което са в момента и лекарствата, които Анджи приема.

Аз помислих, че освен тези 200 000 Е, които събираме......после ще трябват по 1800 Е на ден и затова се шашнах  Confused

# 626

Аз помислих, че освен тези 200 000 Е, които събираме......после ще трябват по 1800 Е на ден и затова се шашнах  Confused
В тези 200 000 евро е включен следоперативен престой в болницата- май 35 дни бяха( не съм сигурна) . Ако се наложи престой над тези 35 да кажем дни, се заплаща по 1800 евро НА ДЕН!

# 627

Най-вероятно правилно си помислила Sad Така предполагам. Много жалко, че хората ще останат без апартамент, но ги разбирам. Малена, пиши задължително след като ги чуеш.

# 628
Не,
предвидени са 58 дни, които като сума са включени. Но ако не дай си боже, нещо не върви по план и се наложи отново да е в болницата, ще се наложи да плащат по 1800 евро. Но нека това не го мислим сега, мисля, че Господ е на нейна страна и няма да допусне, нещо да се обърка. Praynig

Говорих преди малко с майка й. Тъкмо се прибираха, цял ден са били в болницата. Хемоглобинът й бил много нисък и са й вливали кръв, освен стандартните изследвания. Анджи беше адски уморена, крива, ревеше и се гевезеше, и разговорът ни приключи набързо. За първи път и с мен не искаше да говори.

п.п.
да, и наемът е включен за 6 месеца.

редактирам се, забравих за донора да пиша

Октрили са и двата донора, от Германия и САЩ. Живи са, взели са им кръв и в момента ги изследват дали са годни към днешна датта, дали са били в страни с много заразни болести, изискващи куп ваксини и т.н.

# 629
  • Варна
гледате ли вип денс, чудесна новина
браво на рефан  Hug

за тези които са пропуснали- Рефан са решили за дните от 18 до 22 ноември да дарят оборотите си от 5 магазина, за каузата
дано не греша в датите, но мисля че това казаха

Общи условия

Активация на акаунт