Отговори
# 630
Да, и аз чух!
Не мога да повярвам, да дарят обоеротите си то 5 престижни обекта в проедължение на 5 дни!!!!!!!!!!!!!!

# 631
Да, браво на Рефан ! Желая им висок оборот  Grinning !

# 632
Това е чудесна новина!!!
Кои са магазините?
Ако знам кои са, със сигурност ще ги посетя... А предполагам и много други хора.

# 633
Браво на Рефан! Само от там ще си купувам вече сапуни!

# 634
БРАВО!!!!  Hug

# 635

и аз и аз!!!

# 636

и аз и аз!!!
Точно това си помислих и аз, със сигурност ме спечелиха като клиент! БРАВО на фирмата! Дано се отзоват и други.

# 637
И аз много се развълнувах,браво на всички,които са намерили средства,за тази благородна кауза!Пожелавам успех и мнооооооого здраве на Анджи и сили на семейството,за да се пребори с всички трудности!

# 638
Момичета през почивните дни нямах възможност да вляза и сега като видях събраната сума сълзите ми потекоха от щастие. Дано новините продължават да са все така добри и догодина Анджи да се е върнала към детството си, а родителите и да се радват на двете си здрави дечица.
Вярвам, че с толкова хора които мислят и се молят за тях всичко ще завърши добре.
Браво на Рефан! Дано повече фирми последват примера им.
А относно концерта във Виена, мен лично ме досрамя от бездушието на хората там, но добре че тук има достатъчно добри хора като вас които направихте събирането на средствата възможно.

# 639
Новините от днес са просто - невероятни . Медията определено си каза думата .
 На всички които помагат  smile3501   bouquet bouquet bouquet

Разбирам родителите и решението им да продадат жилището ,... да мине всичко безпроблемно , материалното се купува .

# 640
  • Манчестър
Има статия за Анджи и във в-к Стандарт

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-11-17&article=302184

# 641
  • Варна
Новините са повече от страхотни! Много се развълнувах!

Браво на "Рефан" за жеста и на Нова телевизия за кампанията! Не на последно място - и на нашия форум!

# 642
Страхотни новини! Парите ще бъдат събрани много скоро. Радвам се, че има толкова много добри хора и тази сума, която и на мен ми изглеждаше огромна, се събра за отрицателно време.

# 643
Ох, разплаках се, докато четях последните новини. Вярвам, че всичко ще се нареди. Сумата, която остава вече не е така голяма  Praynig Praynig Praynig

# 644
Те са много изолирани от БГ, особено майката и малко не ми вярва или не осъзнава какво се случва тук. Няма как само по моите думи да усети колко мощна вълна от добрини се е насочила към тях!

Аз всъщност съм се замислила от няколко дни, има ли на4ин да изпратим на семейството писма за кураж, карти4ки и малки подаръ4ета на Анджи. Така ще имат някакъв контакт с Б-я и да знаят, 4е са в мислите и молитвите ни.
На мен много ми се иска, ако мислиш, 4е е добра идея, може ли адреса на ЛС. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт