Отговори
# 360
Леле дано по-бързо се съберат.Дано се съберат ,че да не се налага на горкото семейство да си продава апартамента...............
И най-важното дано всичко мине успешно Praynig
Монда, сори ако въпроса е тъп ,но ако след две три -седмици не са се събрали какво?!?
Не може ли да се преведе събраната сума ,за да се започне лечението пък остатъка в процеса на лечението Thinking

# 361
  • на пистата
в момента дава за анджи по нова тв

# 362
  • София/Осло
И аз гледам репортажа.
Имаме 3-4 седмици за събиране на парите каза таткото  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Този път репортажът е прекрасен. Браво на Нова тв
Биляна, пак поклон пред теб   bouquet

# 363
  • на пистата
току-що видях в сайта на анджи,че сумата в пейпал е €2,990.30 EUR малена явно се е объркала,как се радвам само Simple Smile

# 364
Има ли някъде качен репортажа от Нова телевизия вече, че го изтървах ooooh!

# 365
Надявам се да не ми се "разсърдят" модератори  и потребители ,че разпространявам съобщения за Анджи по теми из различните ни подфоруми. Но мисля ,че така повече хора ще видят и ще се включат.  Peace

Разпространявай! Така всеки ще може да даде своя принос, пък - кой колкото може!
Благодарение на vili_2703 и аз го направих...макар и скромно на база цялата тази страшна сума...

# 366
  • Варна
Аз също бих искала да получа кутия за дарения, ако има възможност...ще я сложа в МОЛ-а в Бургас

# 367
  • София
Преведох пари по сметката още в петък,  стана точно за 2 минути в клон на ОББ и не ми взеха и стотинка в повече за превода. Успех на смелата Анджи и нейните родители.
П.П. Биляна, родителите на Анджи могат да се гордеят с приятел като теб !  bouquet

# 368
  • София/Осло
http://www.novatv.bg/bg/news/view/3432/
Ето го репортажа

# 369
Благодаря   bouquet

Биляна страхотна си, дай Боже всеки му такива приятели като теб. Hug
Поклон  bouquet

# 370
Дай, Боже, бързо оздравяване на детенцето  Flowers Four Leaf Clover и повече хора като Биляна... Two Hearts

# 371
# 372
И аз  ще подкрепя   ,но най-добре е  да се направи нещо със СМС-те,най лесно и най бързо ще се съберат! Praynig

# 373
Вчера и аз успях да пусна парички...Моля се и пращам положителна енергия... Praynig Нека всичко да мине добре!

# 374
И аз  ще подкрепя   ,но най-добре е  да се направи нещо със СМС-те,най лесно и най бързо ще се съберат! Praynig

Не знам как го реши,че най-лесно ще се съберат чрез смс-и.В по-задни постове беше обсъдено,че от един смс (1.20) евентуално 1лв ще отиде за детето.А и психата на българина е такава,че ще пусне само 1 смс(а не 10),докато ако трябва да отиде до банката ще внесе минимум 10лв.
Има банкова сметка,PayPal,концерти се организиират,кутии се поставят,така че има ли желание човек може да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт