Отговори
# 1 590
Може би няма нужда да пояснявам,кои злосторник стори това..До сега четохме страхотните пожелания и Анджи реши по свой начин да ви благодари.Това е през призмата на нейните очи..?! newsm78

# 1 591
# 1 592
Досетих се   сладурче сладко  newsm03 newsm10 newsm51 smile3534 smile3534 smile3534 идвай да правиме  Nature Snowman Nature Snowman Close-mas: People Santa  madnoelи да  идва santa2 с големия чувал пълен спрекрасни подаръци за най-прекрасното дете на света.

# 1 593
# 1 594
 Само да ми дойдеш, smile3508  ако не ги измина тези 400 км да те нагушкам и нацелувам newsm03 smile3521 newsm51 tooth Two Hearts  ura kiss kiss kiss  Hands Clap smile3510 smile3523 smile3528  byeuu  action032 Nature Snowman newsm81 lalalala

# 1 595
    Чета ,пак и пак ,а не вярвам......Не защото съм се съмнявала,а защото е толкова хубаво,
    та чак невероятно!
    Анджи, ти си едно невероятно  борбено дете и напълно заслужаваш свободата си.
   Поклон пред теб и твоето семейство !!!!!!!!!
   Поклон и пред  лекари ,мед. сестри и всички които са се грижили за теб в тази 1 година.
    А вие момичета, от началото до края бяхте заедно , вярвахте и се молехте всеки ден за Анджи.
Мога смело да кажа, че си е наша, защото е в сърцата  до децата ни!
   Мисля си ,колко много ще ни липсва ,когато си дойде и тръгне по своята пътечка. Няма да я има темата и честичко ще се питаме ,,Как ли е нашето момиченце,какво прави и колко е порастнала?,,
    Анджи ще ни липсваш,но бъди много ,много здрава и съм сигурна, че след време всички ще те познават
   и ще говорят за теб,а ние ще се гордеем с нашата малка принцеса.
    Прегръщам те и те целувам горещо!!!!!!!!!!!!!! smile3501 newsm10                                                                                                                               

# 1 596
  • най-шареното място
Не влизам, защото си мисля че има писано само за Анжи и сeмейството й.
А тя ни писала!
Ето и за теб, Анджи!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 23:28 от арт мама

# 1 597
  • София
Когато прочетох се разплаках ... от радост  Hug
Най-прекрасната новина публикувана в този форум  Hug Heart Eyes
Мило семейство, желая ви от тук нататък само прекрасни и
усмихнати дни   bouquet  bouquet  bouquet
 newsm51 smile3525 smile3501 newsm74 1swing family
newsm41  Nature Sunny Popcorn baloni baloni Tada

# 1 598

Геви, така като гледам и тълкувам, май Анджи иска бебе по Великден:Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 599
Нямаш,никаква представа колко си права!Иска още две братчета близнаци...дали за великден ги иска незнам,но да е по скоро!

# 1 600
Душица мамина! Толкова много се радвам за вас, а това, че тя блика от настроение и изразява такива желания е най-хубавото доказателство, че е ЗДРАВА!   bouquet  Hug

# 1 601
  • най-шареното място
Браво на детето! И написало 4 за по-сигурно!
Чудно е да е щастлива, весела и пълна с енергия и мечти!

# 1 602
Чета и рева и не мога да повялвам............. Макар че не ви познавам през цялото време бях съпричастна с вас и кошмара, който изживяхте.
Обичам ви и ви се възхищавам Hug Hug Hug

# 1 603
 family 1swing baloni Kissing HeartЖелая много щастие на Анджи и семейството й от тук нататък!

# 1 604
Честито милички от сърце !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нека оттук нататък имате само прекрасни мигове и много  здраве на цялото семейство!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт