Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив Белащица
sosito85, така става. Това дето си го мушнала, трябва да излезе. За това се слагат вечер, когато легнеш вече за да могат да постоят до сутринта и да подействат.

Честито бебче Ива.
Много да ви радва, да расте здраво, умно и с много късмет. А "голямата" кака дано по-малко да ти "помага".

# 166
Иве, да ти е много здраво и пухкаво синчето, бързо възстановяване на теб!
Миа, ще ви стискаме палчета в четвъртък на двечките със Светлето и ви чакаме да се похвалите!
Елист, малките ви сладурки са наистина невероятни...Размечтах се и аз да гушкам бебка вече! newsm30

# 167
Ива,честит ти малък мъж!Да е жив и здрав и много послушен!На теб бързо възстановяване   bouquet Hug

Аз днес ходих при един лекар за второ мнение за секциото.Е,категоричен е,че се налага заради твърде ниската плацента  Sad Другата или по-другата седмица ще ми планират секциото.Важно е всичко да мине добре!Плацентата ми също е 3-та степен и заради това бебка изостава в растежа.Не стига,че е ниско,ами и остаряла  ooooh! Док ми каза,че бебчето ми страдало заради това ... Било под 2500 грама.А уж миналата седмица беше 2450  newsm78 .Но дано са разгърнати дробчетата  Praynig Оплаках ви се пак  Sad
След прегледа купих за бебка комплект за изписването на Азиз.Без пелена е.Отделно ще вземем.Като снимам ще ви ги покажа.

Хайде лека вечер!

# 168
Честит син на мама Ива! Да и е жив и здрав  bouquet

Елист, много са сладки принцесите ви ,пу пу пу Hug Heart Eyes Hug

Мия, на теб стискам палци в четвъртък Hug

Кремито, жалко,че не дойде днес, но нищо следващия път, аз съм пак другия вторник, пак в 12.30

Аз пък днес така си разтегнах мускулите на чатала, та се свивах,та се разтягах ooooh! Crazy  Embarassed, сутринта измих прозорците, изпрах и изгладих пердетата,че даже ги и закачих  Whistling Мъж ми каза,че съм луда гъба Crazy, ама сега ми е едно чистичко,беличко и свети Laughing

# 169
Много Поздрави от Омана!!!!

Тя и Леа са добре... Малката спи по цял ден, а мама е много щастлива!!!!
Раждането е минало много бързо докато се усети и вече Бебка е била в ръцете и
 Hug Hug Hug това е от Двете сладурани

# 170
  • София
ЕХ Клодия: Така се радвам за добрите новини от Омана, и ми е мило че се сеща за нас. Много гушки да и предадеш и да качите снимчици  Mr. Green

хайде родилите вече мами  Heart Eyes последвайте примера на мама спинки и мама елист със снимчици  Crazy

Мимсче: Не се ли оправи вече това разпъване  Rolling Eyes

Креми: Моят час за тонове в ТК е др. Вторник в 13,15ч.

Ленка: Ох милата, това са и моите терзания за дробчетата и грамажа на бебето. Напълно те разбирам но сам спокойно мила  Heart Eyesще гушкаш здраво бебенце!

Мариета 8225: Как си мила?

П.С И аз да си призная, нищо не съм подготвила за болницата Crazy нито една торба! Обаче утре ще се взема в ръце, че като гледам с моят термин има вече бебенца Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 19:57 от Кики - cicico

# 171
Да е жив и здрав малкият син на мама Ива![/size]

Боянка, много хубави работи си приготвила.
 Стискам палци на всички мами очакващи секцио.

Мариета, Елист, Яничка- радвам се, че Вие и бебченцата сте добре.

Васи, много сте сладки на снимките.Сега съжалявам, че си тръгнах по-рано и нямам снимки с Вас.

# 172
  • Пловдив Белащица
Качих снимки от двете последни пловдивски срещи от апаратчето на Таня

http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.15648483

# 173
Хич не съм се и оправила, гепила ме е мускулната треска на чатала, ще се оправи предполагам след няколко дни ooooh!  Crazy

Василенка, като ти гледам тикерчето, ти няма ли да раждаш вече, траеш си нищо не казваш Laughing Crazy
Десита, много интересен сън това ,че всичко живо ражда Laughing Joy

# 174
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО СИНЧЕТО НА МАМА ИВА!!

Мия-успех на 29ти!Всички сме с теб и ще чакаме голямата новина.Пък да видиш после какъв рев ще падне от всички неродили мамчета/от радост и вълнение,естествено!!!/и от хормоните!
На всички мами и бебчета-радвам се че сте добре и растете и хубавеете,ако може да ни пуснете по някоя снимчица да се порадваме!

ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА НОЩ ОТ МЕН!!!
И Деситка ако имаш пак като оня сън дето всичко живо ражда да ни кажеш!!! Аз още се усмихвам като се сетя!

# 175
 Аз да кажа ли какви сънища сънувам...Нямат нищо общо с раждането, а с правенето на бебе. То след толкова въздържание, направо хванах паяжини. 

# 176
 Васи, благодаря ти за снимките. Лека вечер на всички.Пак ще пробвам лека за безсъние- червеното вино и ще кажа утре дали има резултат.

# 177
Честит малък мъж на Ива! Ето защо ми се е губела. Да е жив и здрав малкия Александър, да е умерено палав и безмерно щастлив!

Яничка, всичките ми приятелки с деца от сега ми препоръчват за колики да давам чай от анасон. Казват, че това било най-доброто. Не знам дали е така.

lenka, дано всичко с бебчето е наред.

За водата мнението ми е както и за всичко останало: всяко дете е различно и бебето само ще си покаже трябва ли му или не. Затова смятам да предлагам – ако пие, добре; ако не пие, няма да настоявам.

Пловдивчанки, много сте хубави.

# 178
Здравейте,пак аз да ви подосаждам,но много ми се искаше да ви покажа малката Звездичка.. Heart Eyes Ето я и нея: http://noemvri2009.snimka.bg/baby/bebchetata-0-3m.436851.15651845

П.П. Позволих си да направя нов албум,тъй като не можах да реша къде да ги сложа..Ако го сметенете за ненужен,изтрийте го и преместете снимките,където им е мястото... Hug

# 179
  • София
Добро утро поспаланки....
Хайде ставайте вече Simple Smile

Ето и кафенцето и закуската от мен...
Много е сладка малката звездичка на мама Аксим...
Мия стискам ти палчета и на ръцете и краката да се похвалиш с един малък сладур  bouquet
Светланка успех и на теб...

Лек и спорен ден от мен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт