Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 379
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Хелоуууу, дружинааааа!

Минавам само да се отчета, че вече не съм 2 в 1  Grinning

Бебчо Тео се роди в петък, 30-ти октомври, в 17:08, 3710 грама, 51 см  Heart Eyes

Току-що таткото ни стовари вкъщи от болницата и отиде да посреща майка ми на летището, та... подробностите около раждането и снимчици - утре или вдругиден...

Мерси много за стиснатите палци и честито на всички новообебили се!

На всички останали - кураж! Най-хубавото предстои!  Hug

# 571
Добро утро!!!!
Деси добре дошла при нас отново! HugДа ви е жив и здрав Тео и много да ви радва!
Ама хубаво просрещане си направила на майка си  Wink

Ехоо,картоиграчките къде сте? Mr. GreenАз мисля,сте изиграли по 5 игри ,а то няма никой на хоризонта  Mr. Green Mr. Green

Steletu  дя те е жив и здрав именника-на патрица!

sunflower-mv  искам и аааз такъв коледен гащеризон Crossing ArmsОткъде го взе?Покажи ни го ,че живо ме заинтригува Hug

# 572
Добро утро мацки! Днес май аз съм най-ранобудната, кафенцето-от мен:
Пак се събудих около 5.00часа и да знаете с каква мисъл: за кафе и цигара!!!  Crazy
 Девет месеца нямах дори желание за цигара(само ги сънувах от време на време), а сега на края...е, няма да се излагам на финала точно, а  добре, че в нас вече цигари няма да не се изкушавам допълнително, сигурно напрежението покрай очакването на раждането си казва думата!

Деси, добре дошла, ще чакаме разказче как е минало раждането и снимки на малкия сладур!
Стеле, честит имен ден на твоята половинка!
А, Кате, сега те видях! Значи не кукувам само аз в събота рано сутринта на компа!
И аз искам да знам за гащеризона...!

# 573
           ДОБРОООООООООО УТРООООООО!!!

Май само Деситка е толкова ранобудна!!!ДОБРЕ ДОШЛА,мила!радвам се ,че с Тео сте си вече у дома и приятно посрещане на майка ти,голям подарък си и направила!!!

От мен рано -рано едно чайче с лимонче,че с този грип дето ни е лепнал....

ДАНА НЯМА ДРУГИ БОЛНИ!!!

сега ще се върна да прочета страничките от снощи и може пак да се включа.

# 574
Викси ти се будиш с мисъл за цигарка,а моето прегрешение е ей такова-бъкано с калории и вреден холестерол

ВСЕ ГЛЕДАМ ЗАРАДИ БЕБА ДА ХАПВАМ ЗДРАВОСЛОВНО,НО ТАКА МИ СЕ ХАПВА 1 ГОЛЯМ МАЗЕН И неПОЛЕЗЕН ХАМБУРГЕР!
АМА КАТО СЕ СЕТЯ ПОСЛЕ КАКВИ КИСЕЛИНИ И ТЕЖЕСТ В СТОМАХА МЕ ЧАКАТ...ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА !
кАТЕ  и ти си от ранобудните,а картоиграчките сигурно спинкат!А вчера къдещеше да хукваш да раждаш-има време!Сега си ОК,надявам се!

# 575
ХАЙДЕ И АЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ СТАНАЛИТЕ

Аз карти не играх, но беба май тя си беше устроила четворка белот - не се спря цяла нощ  Mr. Green - Аз пък  само два пъти съм ставала и почти през цялото време спах - обаче пък сънувах небивалици най-страшни - някакъв доктор ми преслушва корема и опулен срещу мен ми дава слушалките да чуя - отвътре едно тъничко гласче казва - НЕЕЕЕ Не искам СЕКЦИИИИО   #Crazy #Crazy #Crazy Направо ме разби

Мисля че до края съвсем ще полудея

ДЕСИ - добре дошла в къщи, майка ти наистина много навреме идва.  Laughing Бебо да те слушка и да папка  Hug

# 576
  • Пловдив
Деси 환영받는 (Хуанйонгпатнън)!   bouquet
Честит да ти е Тео! Да расте здраво и щастливо дете! Прекрасно майчинство ти желая!  Heart Eyes

# 577
  • София
ДЕСИ: ЧЕСТИТ ТИ ТЕО  Rolling Eyes ЩЕ ЧАКАМЕ СНИМКОВ МАТЕРИЯЛ  :crazy

РАЛФИ ЧЕСИТА РОЖБИЧКА МИЛА     Hug

ЧЕСИТО НА МАМА СПИНКИ И МАЛКИЯТ ДАМЯН, КАКТО И НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ИМАТ ПОВОД

СТЕЛЕ:
ДАМЯН ДА БЪДЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ТАТИ И МНОГО ДА ВИ СЛУША  Crazy МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ   Hug

Мария: Наистита много  Shocked сън .........бях решила да споделя моят ,но ти ме биеш по точки   Wink

Благодаря за кафето и закуската момичета   Hug

Днес дали ще има обебили се  newsm78 Laughing

РОКИТА  Hug ДЪЛЖА ТИ ИЗВИНЕНИЕ....ВМЕСТО РАЛФИ БЯХ НАПИСаЛА РОКИТА....НО ПЪК ТОВА МОЖЕ ДА ЗНАЧИ, ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ОБЕБИШ Laughing

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 09:05 от Кики - cicico

# 578
Кики, въобще няма какво да ми се извиняваш - вече и аз искам да съм се обебила, ама не Mr. Green , а иначе сега влизам за първи път във форума от 1 седмица насам, че нямахме нет, толкова бебчета са се родили, да са живи и здрави, сън не съм спала, че нямахме нет толкова време и едва изчаках 1-во число на ноември (днес), защото знаех, че тогава ще го пуснат и от сутринта съм се заровила да чета, че имам около 45 странички непрочетени Laughing Май да направя закуската първо и после да продължавам, цял ден няма да изляза от форума Embarassed

# 579
Момичета,на финала дръжте се !!!!!!Какви са тези сънища,бе Миме Mr. GreenТо цял хорър Mr. Green
Не ,че и аз съм по-долу от вас.......,ама мен ме избива на друго място,забравям бе. Mr. Green

# 580
Добро утро и от мен!
Мерси за кафето,чая и закуската Hug
Снощи легнах в 23,55 ч и станах чак в 8 ч Shocked Направо не повярвах,че съм спала непробудно.Без дори до тоалетна да ми се приходи ShockedЯвно си оказва влияние,че 2 дни не бях пила кафе.Ама искам вече да го спирам.Днес си направих едно много слабичко Embarassed

Ралфи,честито бебче!Да е живо и здраво!  bouquet

Steletu,честит празник на мъжа ти!Да ти е жив и здрав и много да слуша и помага! Wink
Деси,добре дошла отново тук HugНадявам се да си добре!Много малко те държаха в болницата май newsm78 Снощи писах в седмичната на Искам бебе,че си родила.Надявам се да не ми се сърдиш EmbarassedНали пишеше там преди и аз затова Embarassed

Хубав ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Добро утро, момичета!
Аз немога да ви следя, не ми остава почти никакво свободно време  ooooh!
Честити да са ви рожбичките мамини, да растат здрави и умни  Flutter Hug
Това е снимка от нас, направена с много любов   Two Hearts
И Алекс в близък план  Heart Eyes
Да ви се похваля, че снощи ни падна пъпчето. Няма я вече онази щипка, която все пречи  Flutter

# 582
  • home!sweet home!
Такааааааа.....някои спират кафето, а аз мечтая за КЪСО КАФЕ, ЦИГАРА И ДИЕТА  ooooh! Joy

# 583
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета. Толкова много пишете, че не мога да ви изчета. Laughing

Честито на всички мамчета, които тези дни са гушнали своите съкровища.  bouquet

Скромна почерпка за здравето на мето именяче днес.  Wine Glass

# 584
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро,

Честито на всички именници,да бъдат много здрави и щастливи!
Честита рожба на мама Ралфи!
 Ивa   малкият Алекс е много сладък,а кака Ели колко е порастнала.

Деси,добре дошла,бързичко те изписаха.А майка ти идва точно навреме .Чакаме снимки на малкия ТЕО.
Миме твоите сънища са страхотни,хормоните си правят последни шегички. Mr. Green
pisihrisi   бързо да се оправяте от грипа.

Приятен неделен ден от мен,ние днес ще чакаме първите си гости.

Общи условия

Активация на акаунт