Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Честити бебчета на Десита, Бая и Ралфи!!! Да са ви живи и здрави дечицата  newsm51

Честит имен ден на милото на Стелету и малкия мъж на Спинки! Много щастие  smile3525

Викси, мерси за кафенцето, сега се разсънвам с моето  morning
Писихриси, мерси за чайчето и закуската! Аз пък отдавна искам липов чай и сандвич с много шунка  Mr. Green Все си мисля, че като изляза от родилното, щеси взема цял камион и само това ще ями пия  Joy
Десита, радвам се, че вече сте вкъщи! Ама точно на време се е появило момчето, чакало е баба  Hug
Ива, страхотни снимки  Heart Eyes Да нацелуваш и двете си слънца! Честито ви паднало пъпче!
Алиса, моето бебче беше напречно разположено и почнах упражнения за обръщане. Преди няколко дни ми казаха, че вече е главично, макар че аз продължавам да го усещам, както преди  newsm78 Та уж се е обърнало  Sunglasses

Миме, разби ме ,бе жена, с тоя сън  Joy Joy А при теб какво се реши, секцио или нормално? Уж всичко чета, ама може да ми е убягнало  Embarassed

И аз се чувствам като Слънчогледчето - все едно след 9м ще раждам  Mr. Green Е, пенсионерските болежки и гаденето още си ги влача, но като цяло е много по-добре от първите 6-7 месеца  Flutter

# 586
Ралфи, честита дъщеричка. Да расте здрава и да ви носи много радост!

Спинки, жив и здрав да ти е именика. Честито и на всички други, които празнуват днес!

Деси, хубаво е да си в къщи, нали? Чакаме снимки.

Иве, честито паднало пъпче. Много сте сладки.

Такааааааа.....някои спират кафето, а аз мечтая за КЪСО КАФЕ, ЦИГАРА И ДИЕТА  ooooh! Joy
Ако добавиш и едно питие вечер, ще е точно моята мечта от известно време насам.

# 587
Да се отчета, че съм тук все още!

Благодаря на всички ви за пожеланията!  Hug

Фантичка - Четеш ми мислите!

Къде е ВАСИ? newsm78 ХЕЛИТКА - Теб те мернах този път  Blush

# 588
  • София
здравейте,

влизам да кажа че имам смс от вчера в 18.00ч. от Gulia (но видях през нощта чак)

Gulia е родила  синчето си, тежи 3300 и е 51 см.
 да ти е жив и здрав, бързо възстановяване

повече подробности не знам, ще се чуем и ще питам как се казва юнака!

# 589
Здравейте
аз съм сестрата на Ани
Влизам да ви съобщя че тя влезна да ражда и вече има 6 см.  разкритие
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Нямам търпение да стана леля

# 590
Вече е 8 см. Crazy

# 591
Ехеее, супер!

Да са живи и здрави мъничетата на Джулия и Ралфи! Прекрасно детство им желая, а на мамите - бързо възстановяване!

Много, много успех на Срамежливка и на всички, които са близо до най-дългоочакваната радост  Hug  Praynig

# 592
  • Пловдив
Да са живи и здрави бебетата на Джулия и Ралфи! Да растат здрави и големи, а на мамите - бързо възстановяване!   bouquet

Много, много успех на Срамежливка и на всички, които са близо до своята радост. Аз още нямам позиви за раждане Sad

Честито на именниците!   bouquet

Стеле айде направи на таткото подарък, вземи да родиш днес Simple Smile  Hug

# 593
  • Габрово
Позволете ми да се вмъкна в темичката ви за да честитя с голяма радост на една съвсем "прясна" мама  Grinning

desitalee, честито ти синче Тео!!!! Да е много здрав и спокоен. Да расте с усмивка на уста и късмета да не го напуска!
           А, ти се възстановявай бързо!

# 594
Леле, не мога да насмогна на хубавите новини!!!

Честити бебчета на новите ни мами!! Да са ви живи, здрави и щастливи!!!

Честити именници на Стелету с на Спинки!!!
  bouquet

Дианче, радвам се да те видя пак сред нас Simple Smile

Деси -  Hug

На Срамежливка леко раждане и чакаме новината!!!

Hug Hug Hug

# 595
Честито за новите бебоциииии Hug много да радват родителите си  и едно бързо и безаварийно раждане на СРАМЕЖЛИВКА Peace

Моя сладкиш вече е 2600г за началото на 9 месец док каза че голям расте Crazyвчера най накрая се позаза на 4д- то малко късно, но за спомен за семейния албум Mr. Green
изгледи за раждане нямам и сега сме с нова дата 2.12 Tired супер много време ми се струв #Crazyа

# 596
Преди малко се обади и каза че са и спукали водите и остава да чакаме  :crazy
а и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи  bouquet

# 597
хелитка - И аз на това се надявах нощес, ама уви! Наш'то човече не ще да се самоподарява!

За Срамежливка - Леле колко хора следят какво се случва! Стискам палци!

Джулия - Честито синче!

Лелеее само момченца! Хайде де, хайде!

Аз кога ли ще съм!

П.П. Василенката все още не я мяркам. Мирише ми на бебе! Simple Smile  Praynig

# 598
Браво Мами,само така!!!Стискаме палчета силно всичко да е наред!!! Praynig Praynig Praynig
Честит имен ден на всички празнуващи.С гордост носете имената си.
Аз снощи имах малко странни болни ниско в корема за малко да тръгвам към болницата,но се разминаха нещата и сега всичко е наред.
Майчетата които им е време не се услушвайте,отваряйте път и ние да се радваме вече.  Heart Eyes

# 599
В 12:55 Срамежливка роди момиченце-Михаела-тежи 2,550 и е дълга 47 см-и двете са добре

Да почерпа станах леля

Общи условия

Активация на акаунт