Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 391
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив Белащица
...
П.П. Василенката все още не я мяркам. Мирише ми на бебе! Simple Smile  Praynig

Да, ама на загоряло  Joy hahaha

Сутринта станахме, обаче нета ми беше страшно бавен и муден и не успях да влезна. А после бяхме на детски РД.
Снощи ме приболя на два пъти корема и викам, айде още малко и ставам да се оправям и после нищо  #Crazy

Честита дъщеричка СРАМЕЖЛИВКА.
Нека расте много обичана, здравичка и с много късмет.

# 601
Честито на СРАМЕЖЛИВКА и Джулия!Да са им живи и здрави рожбичките и много да слушкат!  bouquet Мамите скоро да се възстановяват и да се отдадат на грижи Heart Eyes

# 602
Честита рожбичка на Срамежливка и племенничка на kami_nikolova!

Да им е жива и здрава!

Васи - и аз снощи бях така и мойто мило тамън се зарадва, че днес ще си има бебе подарък и всичко утихна  hahaha

# 603
 ЗА Gulia И СРАМЕЖЛИВКА!!!
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ,ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ!!!

Не се чувствам добре да пиша повече-ужасно ме боли глава!!!http://www.bg-mamma.com/Smileys/default/new_Eyecrazy.gif

# 604
Хубаво, че скучая и само гледам в една точка, та видях Марианче, коя си точно  Mr. Green.
ама вие не внимавате,
то си пише отдолу: la belle съм  Peace

ЧЕСТИТО НАВСИЧКИ МАМИ, ГУШНАЛИ СВОИТЕ БЕБЕТА!!!
От днес са вече истински 'ноемврийчета"  Heart Eyes, има мами, които се бавят, следя ви  Heart Eyes

# 605
Лелее,колко много бебоци са се появили.Мен ме нямаше #-4 дена и сега не мога да ви изчета.Хвана ме едно повръщане и световъртеж,както първите 4-месеца.Вляха ми 6-системи с деган.Незнам от какво се получи така,особено със световъртежа,а иначе не съм болна и нямам симптоми на грип ooooh!.Но стига се съм оплаквала,а :
Да поздравя всички нови мами и техните бебешорчета.Да им са живи и здрави и много да слушкат татко и мама и бързо да растат.
Дано мога вече по често да се включвам,засега чао. Peace

# 606
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ още нови бебоци УРАААААА - да са живи и здрави както и техните МАМИ  Hug

Zlitova - как ще раждам ще се реши като тръгна да раждам  Mr. Green

Аз пък съм в офиса и трепя скуката с издване на фактури - мн. приятно занимание, чувствам се по-пълноценна отколкото като лежа на кълка на дивана.  Laughing

Хайде до довечера, чакам още новинки

# 607
Ехоооооооооо момичета,толкова много се радвам за вас!  bouquet
Честити бебоци на всички мамчета и татковци!Да са ви живи,здрави и невероятно щастливи!
Да се похваля и аз,утре ще си вземеме и нашата принцеска Дианка-сладуранка!!! newsm44 newsm68  love001

# 608
Честито на всички нови маминки, да са ви живи и здрави бебоците и само усмивки да ви раздават, а на вас бързо възстановяване и по-скоро в къщи. bouquet

# 609
Мария - Ти си в офиса?! А аз те бях записала като мама на будителче Simple Smile

Мариетка - Искрено се радвам за вас! Най - накрая! Виж, ноември ви донесе щастие! Хайде да се отчетеш като се приберете вкъщи!

Славче - Добре, че сега си по - добре! Ама звучи ужасно системи с Деган, аз съм го пила, но слава богу само на таблетки!

pisihrisi - Лягай да почиваш!

Ама хич не сте активни днес, то щото е неделя сигурно!  newsm78

# 610
Мариетка, чудесна новина!!!  Hug  bouquet

Днес бях в Токуда на последен преглед и утре, живот и здраве, влезам да раждам...  Whistling Crazy

Доста съм панирана, но гледам много да не мисля, че съвсем ще врътна бушона!!  Flutter

Днес реших да си направя повечето козметични процедури, че после не се знае кога ще имам време  Blush Пък и трябва да посрещнем бебо хубавки, да не се изплеши детето!

# 611
  • София
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБИЧКАТА НА ДЖУЛИЯ  Hug

МАРИЕТА: ДОЙДЕ ЧАКАНИЯТ МОМЕНТ  Hug

АНТОНИЯ:УСПЕХ ЗА УТРЕ. ОТ МЕН СНИСНАТИ ПАЛЧЕТА И САМО СПОКОЙНО  HugЩЕ ГУШКАШ БЕБЕНЦЕТО СИНАЙ-СЕТНЕ Mr. Green

А АЗ УТРЕ, ЩЕ ХОДЯ НА ЖК, СЛЕД ТОВА, ЩЕ ПЕРА ДРЕШКИТЕ ЗА ИЗПИСВАНЕТО И ПОРТ-БЕБТО  Mr. Green ДНЕС ГИ КУПИХ....ЕДНИ СЛАДУРСКИ (розови  Embarassed)на азис-бебе!

нещо ..... май не съм готова за беба  Simple Smile дано си поседи и расте до 12.11 и всъщото време така искам да си видя рожбичката Crazy

# 612
Момичета благодария ви!Ще се отчета утре и разбирасе ще има и снимки!
Чао за сега и много много успех на всички с предстоящи раждания!  bouquet

# 613
Понеже ви изгубих дирята за тез бебета Laughing, честито на всички родили нови майчета!!!    bouquet  bouquet  bouquet
На празнуващите именници също честито и весело изкараване !
   bouquet
Антония ,стискаме палци за утре Hug

# 614
Честито на всички мамчета! Да ви радват много бебчетата и бързо възстановяване!
Хубавите новини ни застигат всеки ден... айде кой следва... Simple Smile

Тони
спокойно, най хубавото предстои. Безпроблемно раждане ти желая.   bouquet

Ива
приказно изглеждате... много здраве и радости занапред.

Стеле, Васи, какво се ослушвате, а? Няма ли да ни изненадате?  Wink

Мариета
най после ще се гушкате у дома! Heart Eyes

Чух се с Маймунски, тя се чувства добре. Бебчо си няма име все още, но затова пък слушка и се храни добре. Като ги изпишат ще има повечко подробности от първа ръка.   Simple Smile

Честит празник на именниците!

Общи условия

Активация на акаунт