Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 293
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив Белащица
Аз съм на линия още. Бебка си кротува и ослушва.

Кло, кутията ти е пълна нещо. Не мога да ти пратя л.с.

Честито бебчета Вели и Валичка.
Нека растат здрави, умни и снажни красавици.

# 721
Честито Момиченце Валичка!!!
Да е много, много щастлива!!!

Честит Първи Сняг и от мен!!!
Приятно е тук в  къщи натопло да гледаш как прехвърча през френския прозорец  Mr. Green Mr. Green
[/b]

Васи тъкмо те търсих  Mr. Green Mr. Green
Бях ти пожелала бързо и не много болезнено раждане и ти се появи
Готово изтрила съм писма от там  Simple Smile Heart Eyes

# 722
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ!!! ЖИВИ, ЗДРАВИ И ВСЕ ЗАСМЯНИ.

Нещо малко активност има тази сутрин. Или повечето стоят на топло под завивките, или раждат... не знам

Пожелавам слънчев ден, макар да не е топло навън.

# 723
  • София
ЧЕСтИТИ НОВИ БЕБЧЕТА ... ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  Heart Eyes А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Peace

ЧЕСИТ ПЪРВИ СНЯГ

Мия се обади:
 Много е щастлива и вече са в София. Каза , че не занае как е живяла до сега без малкото човече  baby_neutral Кърмят се успешно и ви праща много прегръдки, когато се аклиматизира, ще се пробва да открадне нет и ще пише самичка  Hug

Ето дрешките за изписването  http://noemvri2009.snimka.bg/baby/za-izpisvaneto.425549.15763391

Отивам да се приготвям за тоновете! Когато се прибера се надявам да имаме нови бебоци  Heart Eyes

Злитовка: От мен това днес беше последно  Simple Smile само още един шкаф със съдове оставя да преподредя, че ни е тесничко и се чудя кое къде да слагам  Rolling Eyes

Въпреки, че имаме още работа, ми се ражда вече  Crazy  Толкова щастие има в гласа на всички новообебили се мамчета  Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 11:57 от Кики - cicico

# 724
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБЕШОЦИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!
Кики и на мен ми се ражда вече, макар че има още доста време до 19-ти ноември. Нямам търпение да си гушна малкото човече  Heart Eyes
Момичета, имам едно въпросче - знаете ли как се превеждат болничните  newsm78 45-дневния ми болничен е от 05-ти октомври до 19-ти ноември, та в този ред на мисли да очаквам парички чак след 19-ти или ги изплащат месец за месец и ще ги преведат на два пъти  newsm78 Ще съм ви много благодарна за отговора  Hug
Стискам палци на всички  Hug

# 725
Болничните се изплащат месец за месец, но се бавят. Така че ти пак след 19.11. си го чакай. Дано стане и по-рано, но не се настройвай предварително... Аз съм болничен от 30.09. и още няма нищо.

# 726
Болничните се изплащат месец за месец, но се бавят. Така че ти пак след 19.11. си го чакай. Дано стане и по-рано, но не се настройвай предварително... Аз съм болничен от 30.09. и още няма нищо.
А Аз съм от 22.09 и ве4е полу4их едни 150 лв. още преди две седмици,ама изобщо незнам колко още и кога трябва да взема,защото се осигурявах на две места.
Мамита,не ми се ражда в този студ и сняг,така хубаво съм се"загнездила" тука пред компютъра и телевизора,4е като си помисля 4е тия дни трябва да си развалям рахата,да излизам навън на студа и да ходя да раждам,лошо ми става Laughing

# 727
Честити ни нови 2 попълнения. Мамите бързо да се възстановяват а бебетата много да ги слушат.
Сега съм в почивка щото малката спи, и трябва да измия мивката, тоалетната, в кухната мивката и печката и после ме чака гладене на беба.
Момичета хайде раждайте де - до кога ще ви чакаме  Crazy.

# 728
Честити нови бебчета!
Честит първи сняг и от мен.
Аз в петък съм на консултация.

# 729
честити бебчета на всички нови мами.
Аз искам да питам има ли някои като мен с термин на 6ти и без никакви признаци за раждане?
чакам някакви контракции ,но освен обикновенните подготвителни ,нищо друго.
Чуствам се перфектно , моля мамите с опит да споделят Simple Smile
честит първи сняг ...дано да донесе много нови бебчета...Simple Smile

# 730
Здравейте.Честити бебенца на родилите мами.Ама защо толкова малко бебенца,хайде де,вече е ноември,не се притеснявайте толкова ами раждайте.
Ние Лори мислехме днес да я заведем на първата разходка,ама въпреки че е 15 градуса е нещо облачно и ми се струва че ще завали.На вас ви завиждам за снега,искам и аз сняг,особенно децата  Simple Smile.
Аз май вече ще си изцеждам кърмата,защото Лори много силно дърпа и ме боли,а и е почнала да ми разранява зърната вече Confused

# 731
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честити бебчета на Вели и Валичка!
Да са живи и здрави,много радост да носят на семействата им!

Ние днес си поспахме,е малко на пресекулки,но все пак си е сън.Каката малко е настинала,та сега я оставих вкъщи,че с този грип,ме е страх.Мен ме боли гърлото от няколко дни,да се чудиш от какво,като не съм излизала навън.Та се наливам с чайчета постоянно,но като няма с какво друго да се лекувам.

Честит първи сняг,тъкмо и тук взе да прехвърча,за радост на Мариелка,че отдавна вика Баба зима. Mr. Green

Билянка по спокойно,бе мамче,какво си се разчистила,я се гушкайте с бебка,няма ли кой да помага.

Браво на Мия,че се кърмят успешно,ще я чакаме скоро да се включи със снимков материал,както тя си знае.

Кики по тоновете може да се разбере само дали имаш регулярни контракции,но не и дали наближава раждането.Както ви бях писала,аз като отидох да раждам и на записа не се отчитаха даже контракции,а си ги имах и то болезнени.За малко да ме върнат от родилно. Joy

За нощниците,вземете си с къс ръкав,в болниците е ужасно топло,аз все бях изпотена.Добре,че едната ми нощница беше без ръкав,та карах предимно с нея.
nellinka  вземи си Лансинох за зърната,той може и да не се измива преди кърмене.

Хайде до скоро,дано после имаме още бебенца. Hug

# 732
bearteddy - Май е месец, за месец. Преди няколко дни към двадесет и седми получих едни парички, а сега имам съобщение, че ми изплащат остатъка от болничния. Значи според мен като предадат болничния ти от счетоводството и последващата обработка някъде около 2 седмици е забавянето. Изчислението го правят общо като смятат парите до края на месеца и ти превеждат парите само до тогава, а в началото на другия месец остатъка.
Виж дали са ти занесли болничния, декларациите и сметката, че моите бяха ги забравили да ги въведат и почаках повече...
Сега ще чакам отново шефка ми да не забрави да ми занесе 45 дневния болничен.
До колкото съдя ти за него говориш в момента, нали?
Първо предприятието трябва да изплати осигуровките на работниците си до края на месеца/ноември/и като го направи тогава занасят в НОИ болничните в рамките на 2, три дни след това.
Така че надявам се към края на ноември да получа и другите пари от този болничен.. т.е. от 7.10 - до 31.10 - но това вече зависи кога ще бъдат занесени всички документи...
 / А като познавам моята шефка скоро няма да бъде направено - понеже е много "бърза" и "забравя" някой неща... Ще трябва да и се обаждам към 14.11  #Cussing out #2gunfire/
Така ми обясни една приятелка счетоводителка и излезе права  Peace

Вили аз утре съм на консултация след обяд... ама в тоя студ, как ми се ходи до Пиротска да знаеш  Twisted Evil дано се успокои поне вятъра Peace Praynig

# 733
даааааааааааа
честит сняг и честити и здрави бебета на всички родили Grinning

# 734
  • София, Борово
С огромно удоволствие ви съобщавам, че Антония е родила Явор! Явор е с перфектните мерки - 50 см и 3120 гр.
Да е жив и здрав и да радва цялото семейство!

Честито на всички мами и техните бебета, които съм пропуснала! Много  здраве, радост и сбъднати мечти!

ПП; Аз още не мога много да се организирам и за това влизам рядко..
Мария_Крумова, аз съм фен на персонала на ТК - условията не са много добри, при положение че бях в единичен ВИП, но все пак персонала е много по-важен! Леко раждане на всички, които са в очакване. Hug

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:01 от Diana

Общи условия

Активация на акаунт