Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Честита дъщеричка на мама Биляна, да е жива и здрава!

Маргаритка 79, и аз съм с термин края на ноември-21.11, така че, не си самичка, споко, а пък и нашата бебка си кротува в коремчето и не дава признаци, че скоро ще излиза, ама да видим де...
Аз продължавам да си пия витамините-на Центрум Матерна съм.

Ей, мацки, нищо не казвате за упойките-само аз и Злитова ли сме "страхливки", признавайте без бой-кой още е решил да ражда с епидурална! Rolling Eyes

# 301
Честита беба на БИЛЯНКА бързо възстановяване на мама и да е много щастлива,здрава и послушна малката сладурка !  bouquet

За кърменето разбрах когато бебо Naughty си поиска тогава, режими наистина не са уместни fanta както казва не са роботи та по разписание да ядат !

Zlitova, margaritka79 и аз съм от отбора на малките кореми Crazy,но немисля че трябва да се притесняваме бебо като си се развива нормално и надава това само може да ни радва просто коремните мускули са по стегнати и затова и тумбака не е голям zlitova стискам палци всичко да е 6 и със сигурност всичко ще си е нормално с бебо не се притеснявай Hug

за коликите аз съм се снабдила с  INFANKOL четох че още от изписването е добре профикактично да се дава.

viksi и аз съм в чуденка за епидуралната  ooooh! въпреки че има много противоречиви мнения пък и роднините ми само ми говорят колко опасно било та немога да реша имам чувството че като започнат болките и като имам  избор ще си я поискам в клиниката където ще раждам тече нещо като промоция за безболезнено нормално раждане и не се доплаща за нея. Както дойде не го мисля много много  Peace

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 11:26 от lusia_

# 302
Честита дъщеричка на Биляна!!! Да носи много радост и да расте здрава!

Мами от Люлин, кои от вас за записали педиатър в 12-то ДКЦ?

Two Hearts

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:27 от аннтония

# 303
Ей, мацки, нищо не казвате за упойките-само аз и Злитова ли сме "страхливки", признавайте без бой-кой още е решил да ражда с епидурална! Rolling Eyes

Аз съм решила първо да видя дали ще издържа без и ако не - тогава ще си поискам... Не че имам нещо против упойките, ама като видях иглата и ми се изпари ентусиазмът  Confused

# 304
ЧЕСТИТО НА МАМА БИЛЯНКА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА! МНОГО ДА ГИ РАДВА!  bouquet
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Hug

malkogad4e и аз пия още Матерната. Смятам да я пия и след раждането живот и здраве, понася ми добре и противно на очакванията не напълнявам от нея. Пък и сега има много грипове и трябва да пием витамини за бременни и кърмачки. Така, че продължавай да си я пиеш. Маже да сменяш витамините и с някой друга марка, важното е да пиеш витамини.

elist толкова хубаво го е казала! Айде скоро и ние да гушкаме нашите бебоци! Praynig Peace

# 305
Честито бебче на мама Билянка, да сте много щастливи Simple Smile

# 306
  • Пловдив Белащица
...за коликите аз съм се снабдила с  INFANKOL четох че още от изписването е добре профикактично да се дава.
...

Не поддържам това мнение  Naughty

За кърменето, според мен е най-добре на поискване. Ако имате кантарче и мерите, ще видите, че никога бебо не изсуква еднакво количество. Ако единият път изсуче да речем 20 гр, на следващото ще са 30, после 15 (това не е първите дни де, тогава сучат по около 5 мл). За това и съответно по-рано или по-късно огладнява. Единственото правило е, след като се насуче да го махате от гърдата и да не го оставяте да ви ползва за залъгалка. Ще видите, че то само след време ще си направи режим на около 2-3 часа. Ако е на шише, тогава вече въпросът стои иначе.

# 307
СРАМЕЖЛИВКА ми се губи нещо...  newsm78 май вече трябва да е родила!
Момиче, пиши да не те мислим.

# 308
  • София
Честита кукла на Билянка!

Витамините, и аз ги гълтам,но с паузи 10-20 дни, някъде съм чела така.
Комплекта за изписване, не харесах може би заради излишните неща вътре. Накупила съм необходимото по мой си вкус и сама ще си направя "тоалета"  Simple Smile само живи и здрави да са ни   Praynig

# 309
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Честита рожба на мама Билянка!Да им е жива и здрава малката прицеса,да расте умно,красиво и весело дете!

На мама бързо възстановяване!  bouquet

Какво става с Мия и Светлето,дали са родили?

Ние се кърмим на поискване,тя сама си изгради някакъв режим на около 2-3 часа,вода не иска,мръщи се,но и аз не я насилвам.Щом пълни памперсите,значи е добре,не е обезводнена.Капки  за колики няма да давам предварително,но скоро май ще се наложи,след ядене взе доста да се свива.

elist   радвам се,че сте добре с малките принцеси.Всичко наред ли е с крачето на бебка?

Витамини смятам да си изпия каквото имам в наличност,а те хич не са малко.

Момичета,нормално е да имате сърцебиене,все пак количеството на кръвта е увеличено през бременността,а и повечето от нас са с нисък хемоглобин.

Хайде лек ден от нас с Натали,чакаме още бебета. Hug

# 310
ЧЕСТИТО НА МАМА БИЛЯНКА! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСАТА! МНОГО ДА ГИ РАДВА!  bouquet
НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Hug

# 311
Ами Синческа къде ли изчезна?

# 312
Здравейте момичета  Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЧЕТА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ   bouquet
Няма да честитя поименно, защото със сигурност ще изтърва някоя мама - отдавна не съм влизала във форума, но с тези ремонти и приготовления... Embarassed
Не успях да изчета темичката докрай, но после ще се върна назад. Радвам се, че всички сте добре и че имаме толкова много попълнения в отбора  newsm32 Стискам полци на всички мами, които имат датички за секцио, пък и на всички останали, де - нали вече сме в деветия  Heart Eyes
Ние имаме още време до термина /19-ти ноември/, но да ви кажа честно не съм убедена, че ще устискам дотогава. А бебката е толкова активна, че просто нямам думи, а уж нямали достатъчно място в последните месеци  Joy Приключихме най-накрая с ремонта, изчистихме и започнахме с приготовленията за мъничето - легълцето вече е сглобено, днес започнах да пера дрешките, за да има време да изсъхнат и да ги изгладя. Занимавам се с все такива приятни неща  Heart Eyes

Прегръщам ви и стискам палци на всички   Hug

# 313
Честито на нашата нова мама! Билянка, да ти е жива и здрава малката принцеса , а на теб - бързо възстановяване!

# 314
Привет и от мен за днес!
Честито на Билянка!Да расте жива и здрава малката принцеска!Мама да се възстанови скоро!!!
zlitova,моята матка и тя е малка!Не се тревожи.Може би , защото бебка е мъничка,незнам  newsm78 .Но и може просто да си ми е по-стегната мускулатурата.Аз си се харесвам така  Mr. Green
viksi,аз ще съм с пълна упойка.
malkogad4e,аз имам още десетина хапчета от Матерната.Тъкмо до секциото ще ми стигнат.Моята док ми каза да ги приемам до края.
Янечек,и моето комплектче за изписване е тъничко.Те всичките бяха тънки в магазина,а имаше над 60 бр.Голям избор.Реших да сложим плетено елеченце и шушонки.Мама ще се погрижи за това  Mr. Green А днес купихме и пелената-порт бебе за изписване:
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/za-izpisvaneto.425549.15674202
http://noemvri2009.snimka.bg/baby/za-izpisvaneto.425549.15674206
Хубав ден на всички!Чакаме новини от двете мамчета  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт