Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 389
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Честита радост на Биляна! Да им е жива и здрава дъщеричката и много да ги радва!

zlitova, надявам се, че всичко е наред. Пиши какъв е резултатът от прегледа.

Ами Синческа къде ли изчезна?
Ако не бъркам, беше писала, че има уговорена дата за 29 октомври, т.е. днес. Така че следващото й включване ще е с вест за нов член в семейството.

# 316
desitaleeБилянка е родила нормално, въпреки че е седалищно отишла е с 5см. разкритие и с изтекли води.Докторите са преценили че така е по-добре.Тя се чувства прекрасно и ви поздравява!

# 317
Забравих да допълня - родила е в Шеиново и е страшно доволна от отношението...

# 318
честито на мама Билянка!!!

А ОТ ДРУГИТЕ МАМИ НИКОЙ ЛИ НЯМА ВЕСТИ???

# 319
Lenka,и нашата пеленка порт-бебе за изписването е подобна,оба4е ми се струва 4е за новородено е доста широ4ка като се закоп4ае с цип4ето. newsm78
А относно комплектите за изписване и аз съм на мнение 4е съдържат много ненужни неща,а някои са и безумно скъпи(видях такива за по 120 лв #Crazy).И аз отделно съм си купила дрешките и 4естно казано не са много дебели,но при положение 4е веднага след това се прибираме вкъщи,а и бебо е добре увит в по-дебела пеленка или одеялце ,мисля 4е няма проблем!
Мамита,кажете някой голям  магазин предимно  с  бебешки дрешки.Едрите неща ве4е сме ги накупили и тъй като оттук натам пове4ко дрешки ще трябва да се купуват искам да знам някой голям магазин откъдето да пазарувам.Сещам се за един хубав на Красна поляна с мноого дрешки вътре,нещо подобно ако се сещате,казвайте!

# 320
Честито бебче Билянче!!!
Да те радва малката сладурана и много , много да те слушка! Hug Hug Hug

Сега да се отчета и аз .. преди малко се завърнах от зъболекар. Направиха ми 2 пломби и ми казаха , че имам много кариесчета  Twisted Evil Embarassed Това само от бременността ... а като си спомням , че имам още и кърмене ...направо страх ме е да си помисля, колко бързо се развалят не ми се мисли... Днешните пломби ако изкарат до края на другата година пак ще е рекорд...

# 321
Lenka,и нашата пеленка порт-бебе за изписването е подобна,оба4е ми се струва 4е за новородено е доста широ4ка като се закоп4ае с цип4ето. newsm78

Ами размера й е 90/90 см.Май нямаше по-малки newsm78

# 322
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА НА БИБИ!!! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА КУКЛАТА! ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЗА НЕЯ, ЧЕ ПРЕДИ ОБЯД КАТО СЕ ЧУХМЕ СЕ РАЗПЛАКАХ... РОДИЛА Е СТРАШНО БЪРЗО..... ДА СА МНОГО щАСТЛИВИ

# 323
  • София
А относно комплектите за изписване и аз съм на мнение 4е съдържат много ненужни неща,а някои са и безумно скъпи(видях такива за по 120 лв #Crazy).И аз отделно съм си купила дрешките и 4естно казано не са много дебели,но при положение 4е веднага след това се прибираме вкъщи,а и бебо е добре увит в по-дебела пеленка или одеялце ,мисля 4е няма проблем!
Мамита,кажете някой голям  магазин предимно  с  бебешки дрешки.Едрите неща ве4е сме ги накупили и тъй като оттук натам пове4ко дрешки ще трябва да се купуват искам да знам някой голям магазин откъдето да пазарувам.Сещам се за един хубав на Красна поляна с мноого дрешки вътре,нещо подобно ако се сещате,казвайте!
Моята пеленка също е такава. Но ако под нея увием бебчо с тънко одеалце или обикновена пеленка, няма да е толкова широко.
Качествени дрешки съм взимала от различни дребни магазини в района на Красно село. Но например Джъмбо не става-там са изкуствени някакви материи и хич не ти препоръчвам. В Комсед видях избор добър, във Вис виталис за всекидневието също има подходящи. В Бейби мола не видях смисъл в префърцунените им дрешки, а и няма избор. В Премаман или Mothercare, ако цените не те притесняват... Това е в общи линии от мен, съвсем лично мнение изказвам.

# 324
Здравейте, мами! Много ми липсвахте!
Ние вече сме си у дома, много щастливи  Simple Smile
Бързо се възстановяваме, всичко е наред..само да видим как ще се нагласяме с каката.
Като остане малко време ще ви пусна снимчица на Алекс, придружено с разказче  Hug
Честито на всички нови мамчета, които вече гушкат сладките бебчета  Hug
До скоро!

# 325
  • София
Здравейте, мами! Много ми липсвахте!
Ние вече сме си у дома, много щастливи  Simple Smile
Бързо се възстановяваме, всичко е наред..само да видим как ще се нагласяме с каката.
Като остане малко време ще ви пусна снимчица на Алекс, придружено с разказче  Hug
Честито на всички нови мамчета, които вече гушкат сладките бебчета  Hug
До скоро!
Ива, добре дошла отново! Да сте живи и здрави цялото семейство! Чакаме снимчици, като ти остане време    bouquet

# 326
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА БИЛЯНА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ  Hug  bouquet
Маргаритка и аз съм с термин 19-ти ноември, така че не сте сами - друг е въпроса бебите кога ще решат да се появят на бял свят  Heart Eyes
Иве, добре дошла отново в редиците  Hug
Не съм прочела разказа на Радост, но сега се връщам назад да го потърся...
Момичета, искам да ви питам нещо... Вие прибирате ли дрешките на бебите преди да се стъмни навън  newsm78 Нали не трябвало да замръкват, но нашата тераса така или иначе е остъклена, пък и аз не съм много, много по суеверията, но бабите са друго нещо  Joy Всеки дава някакви акъли и вече се чудя какво да правя...

# 327
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Честито на мама Билянка   bouquet Да й е жива и здрава малката принцеса   Mr. Green
И аз да се отчета - още сме 2 в 1  Mr. Green
Уж доктора вчера каза, че може още снощи да родя, ама нъцки, нашта беборана и е супер вътре и не иска да излиза baby_neutral
Днес бях на лекцията в МОЛа и си бях изключила телефона. Майка ми звъняла няколко пъти и като не съм й вдигнала, решила че съм почнала да раждам и почнала да се приготвя и да тръгва за болницата  hahaha Звъннах й като свърши лекцията, точно навреме преди да тръгне  hahaha
Хриси, Деси, точат ли ви се още тапите? Моята като е почнала от вчера следобяд, още не е спряла  Thinking

# 328
Здравейте!Нас ни изписаха днес сутринта  Simple Smile.В момента нямам много време затова ще пиша малко  Laughing.Аз и Лори сме добре.Лори засега е кротка,но ще видим сега като сме си вкъщи.Ражданото мина много бързо,но пък много ме боля за разлика от предишните 2 раждания.Лори извади един глас,чак ме стресна  Grinning.С мъжа ми едвам избрахме името  Laughing,но в крайна сметка Лори е едно хубаво име  Simple Smile.Децата много и се радват и постоянно искат да я гушкат да и държат ръчичката  Simple Smile.Много съжалявам,че неможах да изкарам бременноста си с вас,но сега ще си отгледаме децата задно  Laughing
Ето и няколко снимки

# 329
Честито на новите мами със сладки пухкави бебчета! Да са им живи и здрави и много да ги радват  ura![/color]
Аз като разгледах снимките на бебчовците си поплаках хубавичко да си призная! Много се радвам за вас! Моя термин също е края на ноември и като ви гледам как нямате търпение вече се чудя колко ли ще останем накрая.
Вчера бях на контролен преглед за хемоглобина, не съм успяла да дигна желязото и продължавам с хапчетата.  Дано моята анемия да не се отразява на бебо.
Тони ние се записахме в 12-то ДКЦ при д-р Узунова.
Относно одялцата и аз мисля да купя такова с цип или копчета, засега съм купила едно тъничко памучно а едната баба ми се похвали че плете едно одялце.
Да питам на вас изписаха ли ви последния месец витамини, които после да пиете и докато кърмите?!

Общи условия

Активация на акаунт