Юли 2006 - тема 90

• 22 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Ех че весело ставаме все повече.  Hug Добре дошла на новото мамче. Страхотни момиченца да си ви живи и здрави, а бебо дай боже да е момченце тогава.  Heart Eyes
Ние изкарахме 3 дни на градина. Криси ходи с невероятен кеф, става сутрин и започва да си пее  hahaha Явно му писна да ме гледа само мен и се радва на другите деца и обстановка.  bowuu Аз ще си остана още една седмица у дома да си почина и да видим дали ще има време да направя едно предколедно основно чистене  Thinking но това последното е само идея ще видим дали ще стане.  Crazy
Днес ходих до училище и учениците така ми се зарадваха и ми стана много приятно, чак се разнежих  Party Гледам за тях си говорите. Общо взето нещата поне в нашето училище са 50 на 50. Половината са върха на глупостта, но другата са си интелегентни млади хора.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 18:29 от Данито

# 661
Ехе какви красавици са дошли в нашата отчетна. Добре дошла моничка   bouquet Hug
Нани да ти кажа аз пак Мустела Stelatopia Овлажняваща крем-емулсия е без мирис http://www.roditeli.info/mustela/dermo-pediatrics/dry/. Моя Валери му се лющеше кожата по коремчето, само Мустела го оправи.Да не говорим ,че лятото преди да навърши 2г. беше при майка ми в Карлово и там тя го е къпала с някакъв детски шампоан и като си го взех имаше крустички (като се има в предвид ,че нито Марти нито Валери са имали като бебе). Тогава пак взех на Мустела и кремче за крусти и само с две три намазвания и му мина.сега още го къпя с шампоан на Мустела не смея да взема друг.
Лети не ми се коментира за здравето ми ,защото нещата не искат да се оправят. Трябва ми малко да сменя обстановката и може и да се оправя.
Изнервих се и ,че отново закъсняха детските #Cussing out #2gunfire.Като чета колко майчета разчитат на тях ми се приплака.Иван ми се скара ,че се нервя , че закъсняват а той не знае ,че вече са похарчени.Е пак за децата ама все пак.
диди на този филм му гледахме рекламата когато с децата ходихме да гледаме 3D Ледена епоха.Честно казано ми стана лошо от силния звук ,който бяха пуснали при рекламата .А и честно не бих отишла на кино специално 3D да го гледам ,защото на мен ми стана лошо от Ледена епоха ,а тук падаха сгради и наводнения сигурно морска болест щях да хвана. Иван си сложи очилата върху неговите ,но на мен ми беше неудобно и го гледах без диоптри и си ми беше гадничко. Днес го гледахме в къщи имаше ефекти ,но на моменти си беше комично.
Хайде лека и дано утре е по-хубав деня.  bouquet

# 662
Добър вечер и от мене! Hug

Добре Дошла Моничка! Имаш прекрасни момичета, живи и здрави да са ви. Желая ти лека бременност и здраво момченце на финала! Hug

Кетрин, много сте хубави и двете с дъщеричката ти!

Нанни, ще се излекува Кико с мазилото не се тревожи! Важното е, че си опитала с всичко. А кортикостероидите не са чааак толкова страшни, все пак помагат в такива случаи. Колкото до Мустела...в нея има парабени, което не е никак хубаво! Naughty Въпреки, че аз онзи ден купих гел от глава до пети и изрично пише, че е без парабени. Ще погледна и млякото за тяло, може би да е изчистено. Rolling Eyes

Арлина, взимам си я Лората, независимо селянче или не! Heart Eyes Това за Варна беше в кръга на шегата, разбира се! Wink

Диди, ами оправям се с 2-те деца по институции. Когато човек няма избор, то има неподозирани възможности. Simple Smile

Рени, мерси за инфото за тел. Hug Днес поразгледах и на външен вид, а после прочетх и характеристики...се спрях на Нокия Е71! Много стилен и елегантен ми се видя.
Гледах какво говорят за Бургас и Свинският грип. Страшно ми звучи! Пази се много, все за теб си мисля от снощи. Crazy

Мименце, и ти се пази...бързо да минава главоболието, че да не идвам аз да го прогонвам. Wink

Аз съм на втора чашка винце. Ще го опиянча моят цокльо. Но от няколко вечери пия по една чашка и той спи по-спокойно. Днес реших да пийна 2, та дано и заспи по-лесно.

Исках още да пиша, но уж минах само на бързо. Малкото вече се мръщи...по това време все в нечии ръце иска да спи, оставиш ли го се  събужда.

Приятна вечер. Hug

# 663
  • София
Добре Дошли на новите майчета! Hug
Моничка-момиченцата ти са прекрасни,прекрасни!Направо да им се ненагледаш!Снимката,където са мръсни е уникална hahaha!От кога сте там,малките и на двата езика ли говорят?
Кетрин- и Алекс е една сладурана-да я изядеш направо Heart Eyes!Изглеждате много щастливи с мъжа ти-направо сияете Heart Eyes!
Ели-кажи на стринката да се движи повече,колкото повече залежава,толкова повече боли.Движение му е майката-нека прави обиколки в коридора на болницата-ще види,че след втората обиколка ще е много по-добре.
Дани-настръхна ми косата от разказите ти!Само от нас зависи какви ще са ни децата да знаете!
Ронка-а наздраве Grinning!
И аз се чудя какво ще подаряваме на Влади-най-вероятно нещо,свързано с Мики Маус.Мъжа ми каза,че имало голям избор на Мики-маусовци в "Марсел"-ще видим какво има там.Иначе и ние ще се заринем с играчки,а той с някакви дребни едни и същи си играе..
Имаме си холова гарнитура и не мога да И се нарадвам!

# 664
Цитат
Моничка-момиченцата ти са прекрасни,прекрасни!Направо да им се ненагледаш!Снимката,където са мръсни е уникална hahaha!От кога сте там,малките и на двата езика ли говорят?
Благодаря.Аз съм тук от 6 години.Малките са родени тук,баща им е англичанин и разбира се определено знаят повече английски отколкото български.Габи смесва думите,казва изреченията със смесени думи-половината на английски,другата половина на български.Тя ходи и на детска градина и й е малко трудно,защото когато не може да се сети за някоя думичка на английски я казва на български и никой неможе да я разбере.Опитва се да говори с българската си баба по телефона изцяло на български,но не става,трябва да превеждам...А Сиана е на 2 години,на 17.11 стана на 2 и все още не може да говори койзнае колко смислено,но и тя също доста бърка думите.
В България Габи сме я водили за 3 години само 2 пъти,а Сианчето само 1 път.Но пък успях да надделея за имената-определено крисиви,български имена,много спорихме с мъжа ми,но....

# 665
  • София
Ами да ви е честита гарнитурата Диди.Хайде показвай вече хола.
Моничка,пу-пу да не им е уруки на твоите момичета,страхотни са.Къде в Англия сте,а ти от кой край на България си?
Кетрин и вие сте големи сладурки.Аз съм от Казанлък и ми стана много мило,че сме от един край.
Мале Дани какви работи разказваш.Ми то 9 клас на колко са?На 15-16 год,ако не се лъжа.Че кога и венерически болести успели да изкарат.
Иси,гледай си здравенцето.Празници идват,ако трябва наистина смени обстановката да се пооправиш.
Рони браво,че си му намерила цаката на Криско.Винце щом добре му действа,давай.Вчера една чаша,днес две,дано и двамата се наспите.
Ели,права е Диди,че движени му е майката.Аз нали два пъти със секцио раждах и първия път ме вдигнаха на втория ден.Голяма мъка ми беше.Сега с Гого станах още същия ден и се възстанових много по-лесно.Ама се скъсах да обикалям коридора.А сигурно е по-добре че не ви пускат да ги видите.В това болно време,колкото по-малко контакти имат,толкова по-добре.Хайде още малко и ще ги изпишат.

# 666
Цитат
Моничка,пу-пу да не им е уруки на твоите момичета,страхотни са.Къде в Англия сте,а ти от кой край на България си?
Благодаря.Тук живеем в Бристол.А иначе в България съм си от Ловеч.

# 667
  • София
Иси-какво ти е,мила,какво става с теб?Да не би алергия да имаш,че трябва смяна на обстановката?Иначе и аз така за филма...иначе моите детски ги събирам в картата-не ги пипам от няколко месеца-искам да купя подарък за мъжа ми за РД през януари,не знаех,че ги бавят,ама не се и учудвам.
Моничка-а ти вкъщи на момиченцата на български ли им говориш?Браво за имената,така ще са и по-екзотични Wink.
Рени-кажи за консултацията!
Хола исках утре да ви покажа,че тогава чакам да дойде една секцийка,има и още довършителни работи-исках да купим бели рамки за стената и да сложа снимки на семейството,още няколко бели стикера по стените и други дребни неща,но ето го засега:

http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/51/51

Лека вечер на всички! Hug

# 668
Цитат
Моничка-а ти вкъщи на момиченцата на български ли им говориш?
Ами,когато сме си само тричките им говоря на български,но когато и баща им е при нас им говоря на английски,защото иначе той не може да разбира...

# 669
  • През девет земи в десета
Гутен вечерен дами.

Аз съм бясна,щото вчера цял ден чакам на нокти да ми се обадят да оправя нещо по проекта,обаче не,имал работа човека,забравил да ми звънне.Отложихме го за днес уж,стана 2 часа,не смея да мръдна от офиса,най-накрая се обадих аз и познайте "о,извинявай много,ама много съм уморен,айде за утре вече твърдо" #Cussing out  #2gunfire
А днес дойде кръстницата на Цвети от Варна и трябваше да съм си у дома утре.
Днес имахме годишнина от сватбата,торта,пържоли,гарнитури,всичко съм правила в последния момент,ще трябва и аз да се лекувам с червено винце май,че ще лудна най-накрая Crazy

За децата какво да кажа,моите за сега са добрички,но познайте с колко нерви съм го постигнала.Да не изпускаш от поглед всяка тяхна стъпка и да си непрекъснато до тях.Радвам се,че Валерия се занимава със спорт и е в различна среда,няма време да мисли за глупости,радвам се,че Георги беше приет в едно от най-елитните училища и децата,които видях,че учат там са мотивирани да станат нещо повече от обикновени улични гамени.Наистина всичко зависи от нас,дори това да попаднат в подходяща среда.Мисля,че голяма роля изигра факта,че купихме тази къща точно в подходящия момент,преди децата да са влезли в пубертета,избягахме от центъра на София.Тук децата са с малко по-различно мислене и най-вече са си ДЕЦА.Такива работи.Не на последно място слагам личният пример.Не може да се очаква децата на родители-гамени да са по-различни.Ами съгласете се не може примерно Драган да си изхвърля боклука в кошчето,да си събира в торбичка отпадъците когато пътува из страната,а Петкан да си отвори прозореца на колата,да си изхвърли чашката от кафето и фаса в полето.Това е само груб пример,то хвърчат цели торби с боклуци..Ами този език,откъде са го научили децата ни,първо от родителите и второ същите тези родители нехаят къде се намират в даден момент невръстните им синове и дъщери.А те са там на улицата,използват изразните средства на тате и се мислят за много пораснали и интересни.Интернет бил виновен,ми който мисли така,да не оставя децата си да висят безконтролно пред компютъра.Ще ме прощавате за израза,ама не може 3-годишни"дри....вци"да висят по цял ден пред компютрите,за по-големите изобщо не коментирам,направо е денонощно ако не са на улицата.

Моничка,добре дошла,радвам се,че отбора на многодетните се увеличава в нашата темичка,дано се намерят още последователки  Mr. Green ,няма по-прекрасно нещо от децата  Heart Eyes  Принцеските ти са много сладки. Hug

Кетрин,много сладко семейство сте,напълнихте ми душата Hug

Момичета,ако искате да включим имената на дечицата и датата на раждане на първа страничка в темата,моля изпратете ЛС на Нан,за да ви има в предвид,тя ни пуска темите.

Диди,чакаме снимките с нетърпение,давай и ние да се порадваме заедно с теб!

Иси,много се вживяваш бе жена карай го по-спокойно,не може човек всичко да взима толкова навътре,ми то в тая загубена държава трябва всичките да сме полудели.Където с каквото мога и ако мога помагам,давам своя принос за общото благо и отдавна съм спряла да очаквам,че ще дойде някой и ще сложи в ред тая кочина,държавата ни.Трябва явно с каквото можем сами да си помогнем,да се опитаме да възпитаме добре децата си въпреки всичко,да се опитаме да се преборим с този скапан живот въпреки всичко.Избрали сме да останем тук,трябва да се справим,това е!Пази си нервите и здравето,те са нужни не само колкото на тебе,толкова на децата и мъжа ти . Hug Hug Hug

Нанни,защо не опиташ да къпеш Кико само с водичка и косичката измивай внимателно не повече от 2 пъти седмично,така,че сапуна да не попада върху раздразнения участък.Това разбира се не за постоянно,но за известно време,докато кожата се успокои.

Ронка,за стотен път ти го казвам,ама много ти се кефя,въобще не се съмнявам във възможностите ти  Hug

Само бебета в главата ми
   Какъв е извода Mr. Green,нема пари,действайте luvbed  Joy

Рени как мина прегледа?

Ние май ще се разходим до Солун другата седмица,да ни види г..з път и оттам ще купя подаръци на децата,после ще споделя какво съм взела,едва ли ще е нещо много скъпо,но се надявам да е поне по-нестандартно.

Айде махам се,ако съм забравила някой не е било нарочно,много си ви обичкам всички Heart Eyes

П.П. Редактирам се естествено,то се получил цял ферман,много обяснителна съм станала напоследък,ще да е от годинките май Laughing Мисълта ми беше който не му се чете да пропусне философските ми размисли,тоя пост беше по-подходящ за вчерашния ден Wink

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 23:42 от ☼ Зла Гад® ☼

# 670
Забравих да почерпя за 101-вата годишнина от сватбата ни.
Обещавам,утре няма да досаждам Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 23:51 от ☼ Зла Гад® ☼

# 671
Честита Ви годишнина!!!!!!Живи и здрави да сте и най-вече да се уважавате и прощавате!!!!! newsm51
МММММММММмммм страхотна торта - твое творение ли е........  newsm10

# 672
МММММММММмммм страхотна торта - твое творение ли е........  newsm10
А-ха,не купувам готови,никога Wink

Остават още осем минути до утре и не можах да се удържа просто hahaha

# 673
  • София
Брей, не мога да позная темата ни, напълнила се с нови майки и дечица  Simple Smile. Добре дошли на Кетрин и Моничка, чудесни момиченца имате  Hug!

Честита годишнина, Деси, все така да се разбирате със Станислав! Чак пък 101-ва  Laughing. То ние направихте 16 год., откакто се познаваме с моя мъж, на 16-ти беше, но чак сега се сещам, пропуснала съм я нещо Rolling Eyes.

Аз да ви кажа, отнесох един-два вируса от Яна, първо тя боледува преди 2-3 седмици, после аз се заразих, опитах се да го прекарам на крак и накрая така се скапах, първо само температура, яка кашлица, после синузит със супер гаден главобол. Цяла седмица спах в къщи, нямах сили да стана, добре поне, че Яна си ходеше на градина през това време. И РД-то ми (на 13-ти беше) го откарах болна. От сряда обаче съм на работа и съм се омотала като пате в кълчища, докато наваксам и влеза в час.

Рони, все се опитвам да намеря време да ти отговоря за Нокиите. Поинтересувах се, има Нокиа с вграден Скайп, N97, но няма смисъл, първо е много скъпа (тука е около 1000лв), после, ако всичко се инсталира както трябва, би трябвало нормално да си се ползва Скайп и на друг модел Нокиа. Аз се колебаех какъв служебен да си взема - Е66 или Е71, но накрая взех Е66, става. Е71 е по-голям и някак си по-мъжки стои.
Деси, много съжалявам, че така стана с твоя телефон. Аз го дадох на онзи колега, защото знам, че е най-старателен, а той пък се престара със спазването на правилата. Вярвам, че е имало повод да го направи, защото на него по никакъв начин не му зависи заплатата от това дали ще ремонтира гаранционни или извънгаранционни телефони. Само ме е яд, че аз не заобиколих правилата, дето добре знам как се прави Confused.

Нанни, и аз щях да кажа за парабените в Мустела. Яна, когато се изриваше от почти всичко преди две години, спрях да я къпя с Мустела, когато прочетох какво има вътре.

Ние преди малко бяхме на тържество по случай Св. Мартин в градината (Майра ги знае тия празници), то всъщност беше на градината и училището, които са немски. Два пъти го отлагаха заради грипа, но накрая го направиха. Учениците играха някаква пиеса на немски, децата правиха шествие след коня на св. Мартин с едни хартиени фенери и накрая ни черпиха с ябълков сладкиш и глювайн. Имаше и благотворителна кауза за дом за деца. На мен ми дойде малко в повече толкова немски, но на децата им беше интересно, предполагам.

Във вторник пък водих Яна на кино, бях вече малко по-добре и реших да я оставя у нас. Гледахме новата Камбанка, бяхме си сами с залата (в Арена), то във вторник, в 12.40 кой ще ходи на детско филмче. Изядохме една купа с пуканки, Яна много се изкефи. После ходихме в Марсел за малка кукла с пони и междувременно си избирахме коледен подарък. Искаше магнитна дъска, вероятно ще й вземем една. Избра си и голяма кукла с пони, за да е приятелка на малката, която купихме  Laughing. Ние не й купуваме скъпи играчки, но пък и купуваме много играчки, защото тя си играе много с всичко - кукли, животни, джуджета, феи, чинийки и чашки, играчките от яйца, каквото се сетиш. С един букет сухи листа от парка (които бяха магически клончета, с които можеш "да оправиш света") и една кутия с етикети, стари карти, билети от цирк, театър и кино и разни други листчета снощи си игра 2 часа. А докато си приспи вечер всичките 30 кукли, може да полудееш  Simple Smile. Измисля им всякакви игри, понякога сама си играе с часове, само да я слушаш как не спира да им говори, друг път държи татко й или аз да участваме.

С немския напредва доста, много я хвалят и всяка седмица в бележника има лепенка за учение - слагат ги само ако са се проявили добре в нещо. Разните физически дейности не са й силата, но добре се справя в логическите. Онзи ден ме кара да й обяснявам пълен и непълен член - кога се казва мъжа и кога мъжът  ooooh!. Обясних й, че Мъжът е, когато той ни дава сандвич, а мъжа, когато ние му даваме, и най-странното е, че май ме разбра, след два дена ми го повтори това обяснение  Shocked.

Обаче да не кажете, че много си хваля гарджето. Хич я няма в обслужващите дейности, сигурно вашите отдавна не ги храните, обличате, приспивате. Яна толкова не й се занимава с това, че ако я оставя, ще хапне две лъжички и ще бяга, толкова й е яденето. Ако я оставя сама да заспива, кой знае кога ще си легне, онзи ден в 1.30 заспа  ooooh!. И се храним, и се приспиваме, чак ме срам да кажа, че доскоро и на ръце съм я приспивала, само да заспи. Още пие от сламка и повечето случаи опищява света, ако й кажа да си пие сока от чашата направо. Зъбите отскоро успяхме да я убедим малко да тръкне сама, преди не щеше. И то защото й обясних, че щом може да щрака с мишката и да си сърфира из детските сайтове, не може една четка да не може да държи и иначе няма да пускаме компютъра.

Та така с нас, спирам, че никой няма да ме изчете.
Само да поздравя Синеочка по случай рождения й ден, помня я, че е днес, защото и баща ми има РД. Да си жива и здрава, много щастие и късмет!

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 01:58 от Betta

# 674
Пиги да сте ни живи и здрави и още 101 години по две да изкарТЕ  Hug Все намираш време за торти и домашни изкушения Hug

А за младежите,направо незнам какво да кажа,тук пред блока имаме беседка с общи усилия я направихме,сега се събират там деца по на 12 години,уж са на училище -такива гаменчета са,по цял ден са там,родителите им едва ли знаят и се интересуват какво правят тези деца,то пушенето е най- малкото,такива цинични песни си пускат по телефоните,натискат се,глупости колкото си щеш,гонят се по без гащи,абе ужас,но родителите са виновни не децата,като не са ги насочили с какво да се занимават те си намират Rolling Eyes
  Дани това направо ме разби, ама какво се учудвам,бременни ученички ooooh!

И ние направихме 10 години заедно миналия месец  Flutter
    а днес е ден на християнското семейство,честит празник на всички  Hug

Честит рожден ден Синеочка   bouquetДа си ни жива и здрава и едно синеоче вече ви е време да заформяте   bouquet

Честит рожден ден на Бибошка  newsm78 Тя от нашата тема ли беше или аз съм изкрейзъла вече newsm78  bouquet Абе да и е честит рожденния ден пък  Whistling  Бета да ти е жив и здрав таткото   bouquet

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 09:35 от ♥ Ели ♥

Общи условия

Активация на акаунт