Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!
Весел празник!
Спрях се твърдо на Е71! Параметрите му са супер, ще съм постоянно в джаза-мрежата.
Желая ти да бъдеш много обичана съпруга и мама 
Имаш ли някого да ти помага?
После си хареса и рокля на принцеса, пак скъпичка. Ще я огрее само роклята, защото ще влиза в употреба/от училището правят карнавал пролетта.
/. Гледах и зъболекаря на Плейдо, Ема не го хареса, хареса си сладоледа! Ще взема него, защото вкъщи имаме 20 пластелина от същата серия и ще има да играеее. Изумена бях от цената, тук е 12Е, а в сайта пуснат от Арлина бе 59лв.!!!! 
Затова съм на диета, щото ми писна. И коремни преси почнах да правя, ми то сланини ли са, чудо ли е!

Принцеси! Момчетата ни да не се оплакват, че нямат избор
Имаме познати, с възможности, скоро правиха основен ремонт на цялото си жилище ... ми кво да ви кажа, всеки път, като отида в тях, ми е жал за голямата сума хвърлени пари
Ама без никакво чувство за естетика
Аз съм си харесала един хол в едно списание и ако/когато имаме възможност някой ден, ще го направим точно така.
. Много ми става гадно.
.
, чао засега.
Току що днес изписаха Божидарка,ние с Юл се прибрахме в 12,30 от разходка,чичо и се обади в 13 без 20 че ще ги изписват в 13,30 и всички скоростно се обличахме,подготвяхме букети,летяхме до АГто и бяхме тамън на време, вече си е в къщи с една камара баби и роднини,ние се махнахме че са им достатъчно пък и е техен ред
Равносметката - 3 дни на градина и нов вирус. От сутринта киха като за световно, от време на време се сърди без причина и сега като слагах да спи премерих Т - малко над 37. Дадох това - онова и го приспах. Добре че няма да съм на работа в понеделник, че сигурно пак щях да изляза в болничен.
Вече месец давам клеева тинктура и се надявах малко да го е закрепила, но уви не е.
Ще се лекуваме и се надявам бързо да се възстанови. Следващата седмица пак у дома а той толкова искаше да ходи на градинка - даже снощи каза на баща си. "Искам и ти да ме вземаш като мама малко по късно да мога да си поиграя с децата и следобяд".
пууу вируси и ужасии.
Вторник-сряда ще ми го доставят, в комплект с безжичен нет. Много се чудихме, но то или главата в торбата или постоянни битки за компа
- "Ето за това нямаме право да избираме, защото така или иначе пак ще изберем тези" 
Да стискате палци, ей
,
!
.
!
! 

Препоръчани теми