Юли 2006 - тема 90

• 22 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
      Честит рожден ден!
Желая ти леки запивки и много усмивки,
успехи в бранша и чупки в ханша,
здраве в изобилие и радост до безсилие!

hbday

# 676
Simple Smile Синеочка честит ти празник. Много щастие и здраве, късмет и много много любов.   bouquet

Пиги честита ви годишнина мила, пожелавам ви семейно щастие още дълги, дълги години.   bouquet

Честит празник на христяинското семейство! Бог да пази нас, децата ни и семействата ни.   bouquet

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 18:28 от Данито

# 677
Бобка, Честит Рожден Ден, приятелко любима! Желая ти щастие! Когато си здрава и си удовлетворена от това което правиш...то щастието е при теб!  bouquet Hug Весел празник!

Деска, аз пък много си те обичкам! Heart Eyes

Бета, мерси за мнението. Peace Спрях се твърдо на Е71! Параметрите му са супер, ще съм постоянно в джаза-мрежата. Mr. Green

Изчезвам, че пиша с 1 ръка.

# 678
  • София
Ееее,много празници,много нещо!И от мен:
Честит Рожден Ден,Синеоче!Много здраве ти желая,много щастие и любов!
Бетта-да ви е жив и здрав татко ти,още дълги години да се радва на малката!

Честит празник на Християнското семейство!Бог да ни пази!

# 679
Диди, забравих да те поздравя за хола! Чудесно е станало. Hug Много ми хареса.

# 680
Боби,честит празник   bouquetЖелая ти да бъдеш много обичана съпруга и мама Heart Eyes
Рони,супер е това с винцето и аз съм го прилагала едно време Mr. Green
Моничка,добре дошла.Обявявам те за майка -героиня на темичката.С три деца и то с такава малка разлика....,аз бих изперкала #CrazyИмаш ли някого да ти помага?
Деска,моя клиентка ходи до Солун по работа и е метнала едно око в мола-Cosmo и каза,че има страхотни намаления..
Диди,много оригинално и модерно виждане за обзавеждане Peace

# 681
Gledam za подаръци си говорите.
Аз вчера обиколих 2 детски магазина. Бях с Ема..тя си хареса една кукла-принцеса, висока колкото нея, за скромната сума от 50Е. Crazy После си хареса и рокля на принцеса, пак скъпичка. Ще я огрее само роклята, защото ще влиза в употреба/от училището правят карнавал пролетта. Peace/. Гледах и зъболекаря на Плейдо, Ема не го хареса, хареса си сладоледа! Ще взема него, защото вкъщи имаме 20 пластелина от същата серия и ще има да играеее. Изумена бях от цената, тук е 12Е, а в сайта пуснат от Арлина бе 59лв.!!!! Shocked Ами както и да го смятам това е два пъти и половина повече. ooooh!
Харесах и една игра..платно върху което се рисува със специален химикал, който се пълни само с вода. А като изсъхне платното всичко изчезва. Има доста занимателни игри...има още време ще го мисля.

Лети намаления има и тук. Вчера се мотах в Наф Наф, харесах си суупер дънки и една жилетка....Щях да се обзаведа поне с едното, ако бях във форма, ама като съм плондер не ми се купува. Crossing Arms Затова съм на диета, щото ми писна. И коремни преси почнах да правя, ми то сланини ли са, чудо ли е! ooooh!

# 682
  • somewhere over the rainbow
Честит празник на празнуващите! Деси, Синеоче   bouquet

Брей, какви хубави момиченца са нахълтали в темата Flutter Принцеси! Момчетата ни да не се оплакват, че нямат избор Stop Laughing

Диди, браво, много хубав хол! Е, не е моят стил, но пък си личи, че е с много добър вкус Peace Имаме познати, с възможности, скоро правиха основен ремонт на цялото си жилище ... ми кво да ви кажа, всеки път, като отида в тях, ми е жал за голямата сума хвърлени пари Tired Ама без никакво чувство за естетика Tired Аз съм си харесала един хол в едно списание и ако/когато имаме възможност някой ден, ще го направим точно така.

# 683
  • София
Яна и баща й са на зоологическа градина, аз уж щях да домакинствам, а от два часа щракам тука на едни топки  Rolling Eyes. Говорехте преди за домакинстване и работа. Аз съм малко като Дани - като работя, ми се седи в къщи, като съм в къщи, ми писва. Мъжът ми преди помагаше доста в чистенето, сега не, обаче се занимава много с Яна, докато аз върша това-онова. Обаче ефекта от това е много гаден, Яна го предпочита пред мен доста често. Сутрин я води на градина, взима я пак той, че е до 17.30, аз по някое време си дойда от работа (до 6 съм вечер), да сготвя, да разчистя, после те се хранят двамата, че ни е тясно в кухнята и няма място за трима да се яде спокойно, често тя предпочита той да я приспива, за мен остава къпането, което не й е много любимо. Реално почти не съм с нея през седмицата. Когато трябва да сме си двете, само пита за него, имало е дни, в които направо си ми казва "не те обичам, искам тати, отивай си на работа"  Sad. Много ми става гадно.
Като бях болна пак не можех да се занимавам с нея и като останахме един ден заедно, първата й дума беше "махай се"  Rolling Eyes. После като ходихме на кино, изкарахме си един приятен ден и пак започна да ми казва, че ме обича. Виждам я, че който я гледа, него си иска. Не ми е приятно никак и затова изобщо не държа да ходя на работа, но се налага засега.

Иначе нямам оплаквания от мъжа ми относно това какво върши в къщи(освен че е много мек с Яна и не й налага диспциплина, де). Събота и неделя става той, прави палачинки и сок на Яна, аз ставам след 10, опитвам се да си отспя малко, че пак идва работна седмица. Купила съм му тиган за палачинки и му предадох вашите препоръки как да ги прави, супер се справя  Simple Smile.
Иначе те двамата са като две прасенца, обаче нямам сили да търча с парцал и кофа след тях. И днес няма да пречистя много, като гледам дотук как върви.
Ще пробвам все пак нещо ще подхвана  Simple Smile, чао засега.

# 684
 Crazy Току що днес изписаха Божидарка,ние с Юл се прибрахме в 12,30 от разходка,чичо и се обади в 13 без 20 че ще ги изписват в 13,30 и всички скоростно се обличахме,подготвяхме букети,летяхме до АГто и бяхме тамън на време, вече си е в къщи с една камара баби и роднини,ние се махнахме че са им достатъчно пък и е техен ред Mr. Green да ги поемат бабите хихихи то взеха да се ръсят съвети за хранене къпане кое как и си тръгнахме,препускахме из магазините да търсим едно неоткриваемо мляко НАН сензитив против колики е нямаше го никъде,накрая му избрах един НАН за 0 месеца хипоалергенно и това е ,щом са го почнали на НАН от АГто, никой не ме чува да го кърми за да и дойде кърмата щяла да се изцежда за да и дойдела , ама щом никой не ми търси съвет няма да си го натрапвам,свеки и надува главата с кое какво казала съседката,която скоро ражда секцио,пък аз нали нищо не знам и хич ме няма за кърмене и бебета,амаха ще се натрапвам нали?хихиххи подържах го бебеока сладурнаката на стринка,прилича на Юл,одрала е кожата на баща си  Heart Eyes

# 685
Здравейте и от мен.Чак сега ми остана време да пиша,но не съм чела какво сте писали,че нощеска свекърва ми се обажда и ми казва,че Сиана е с температура 39,3 и неможе да я свали,повръща...И ходихме да ги вземем,цял ден обикаляме из болницата,то изследвания,то кръв,тука тея хора много се стряскат от най-малкото нещо изследвания правят...Ами вирусче е хванала.Сега тъкмо заспаха,ама Габриела днес е много кисела,направо...,все за нещо мрънка,оплаква се,не слуша,направо...А на мен ми е толкова зле,че нямам сили за нищо и сега имам доста работа,но ще полегна малко да си почина.

# 686
Е това е  Close Равносметката - 3 дни на градина и нов вирус. От сутринта киха като за световно, от време на време се сърди без причина и сега като слагах да спи премерих Т - малко над 37. Дадох това - онова и го приспах. Добре че няма да съм на работа в понеделник, че сигурно пак щях да изляза в болничен.  Rolling Eyes Ужас! Как ще я караме от другата седмица и идея си нямам.  #Crazy Вече месец давам клеева тинктура и се надявах малко да го е закрепила, но уви не е.  #Cussing out Ще се лекуваме и се надявам бързо да се възстанови. Следващата седмица пак у дома а той толкова искаше да ходи на градинка - даже снощи каза на баща си. "Искам и ти да ме вземаш като мама малко по късно да мога да си поиграя с децата и следобяд".  Crossing Arms пууу вируси и ужасии.
Моничка бързо оздравяване на Сиана. А дано и Габи не се е заразила.  Hug

# 687
  • somewhere over the rainbow
Момичета, сега ходих да избера лаптоп /мини де/ за Коледа. Харесах си един, не е кой знае какво пред тия, които вие показвате, но на мен ми е кеф Sunglasses Вторник-сряда ще ми го доставят, в комплект с безжичен нет. Много се чудихме, но то или главата в торбата или постоянни битки за компа Laughing

Вчера Даяна ме пита:"Мамо, защо нямаме право да си избираме майките, бащите и бабите?" ... направо зацепих и й забих контравъпрос: "А ти би ли избрала други?" - "Не! Искам ти да си ми майка, тати да ми е татко и баба да ми е баба, защото много ви обичам" Heart Eyes - "Ето за това нямаме право да избираме, защото така или иначе пак ще изберем тези" Laughing Който разбрал, разбрал Crazy

Ние се стягаме за утре. Малко ми е притеснено, ама саамо малко Whistling Да стискате палци, ей Naughty

# 688
  • София
Оле,забравих да честитя сто и първата годишнина на Деси Embarassed Simple Smile,
мила,желая ви още много години заедно,да се обичате и уважавате!Айде отдай се малко на спомени-къде се запознахте,веднага ли се влюби в него,дай някоя весела случка от гаджалъка Simple Smile!
Иначе и сестра ми като теб реши да живее извън големия град в къща на чист въздух-голямата ми племенница тука беше започнала да се влияе от лоша компания и сестра ми категорично реши да я откъсне-както ти каза,там децата са си деца.След училище ходят на плажа да играят волейбол,да карат колела и такива неща.В началото племенницата ми ги наричаше задръстени,но сега има много добри "нормални" деца за  приятелки.
Бета-Яна е толкова умна и толкова напред,изненада ме само,че не се храни самичка-в градината не свикна ли като гледа другите дечица или лелката я храни?Дай някое клипче пак да я видим как говори на немски Simple Smile.
Моничка-милото ти детенце,милата ти!Дано скоро оздравява малката,а ти намери някой да помага с децата да си почиваш повече.
Ели-горката родилка бих казала!Най-добре всички да се изнесат и никой да не дава съвети-тя ще си почувства кое как да прави,иначе рискуват роднините ти да И докарат някоя следродилна депресия ooooh!!
НАН-ще стискаме палци,разбира се,в колко часа е операцията?Как ще протече-казаха ли ти?
Честито ти нов лаптоп-със здраве да го ползваш и много парички да си изкараш от него!

Радвам се,че хола ви е харесал,всички софийски майчета да се чувстват поканени на кафе и кекс Hug!

# 689
  • Варна
Здравейте момичета.

Добре дошли на новите мами.Надявам се да ви хареса при нас.

Деска ,честита годишнина.Още дълги години да сте заедно и да се обичате.А децата ви да се реализират по най-добрия начин.
Не знам дали празнувате сто и първата си годишнина ама ние скоро минахме 18 -тата.И май забравих да ви почерпя.

Синеоче ,честит рожден ден.Много здраве ти желая и професионална реализация,а защо не и едно бебче.  bouquet

Диди,от мойта червена кръвна група си.Поздравления. Peace

Ох ,Дани напълно те разбирам как се чувстваш.Тази година ми върви само на болести.Жасмина отново е с кашлица. Cry

Нани,не се притеснявай в днешно време този вид операции не са така опасни.Стискаме палци,всичко да премине леко.

Цял ден сортирам играчки. Mr. GreenВие си правете заключение.

Общи условия

Активация на акаунт