Юли 2006 - тема 90

• 22 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Нан то измислиха цял грип заради ваксините,ти,има всичко,направо незнам как психясват народа,снощи гледах новините ми то да те втресе такава психоза всяват че едва ли не всички имат грип,направо се наплаших

Дани лошо че стигнахте до АБ,но по-добре да си спокойна,после ако напуснеш работа,ще се гледате поне да е здрав,защо не поработваш в клубчето или на частно( или няма желаещи newsm78)

Аз така съм изморена,поне сега съм с кола,но цял ден от 7 съм навън,закарах Юл,пих кафе и на наблюдение,от там на лекции,упражнения,закусих чак в 13,30,и сега се прибирам капнала,ужас отивам да взема Юл и наново се почва,тя си иска разходка,там не ги извеждат вече

Рениии  бързо взимай мерки не стой така с Т,чела съм за сминдух че свалял Т и чай от малини(листа плод) сваляй я с нещо Rolling Eyes

Аз реших да направя домашна клеева,и с нея сутрин и вече ,то нали е по 1 път дадено,но сега с този грип ще и давам два пъти #Crazy

# 76
Ели, аз знам,че  чай с малко джиндифил сваля температурата,тъй като предизвиква обилно изпотяване.За сминдух не бях чувала Thinking
Днес съм заредила и ехинацея форте и мятам Алекс отново,пък ако ще и къщата да взриви,тъй като не се препоръчав при по-буйни деца #Crazy
Днес ни уведомиха,че в две съседни градини"Слънчева дъга" и "Мир"/за инфо на варненските мами/ има деца с доказан свински грип и вече съм в ужас Shocked

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:09 от Tizija

# 77
Аз вече се съмнявам че и ние сме го лепнали. Макар педи да ми казва, че е нормално. Вече 40 часа поддържаме около 40градуса Т. Спадне за 1-2 часа и после пак започва нагоре.  Confused Какво става незнам. Чакам още 24 часа и бегом към София. Със сигурност си пускам неплатена поне месец а може и два. Само дето днес я намаше шефката иначе още днес щях да го свърша.
Детето ми е по важно от всичко.  Naughty

# 78
Леле, милото Крисе! Tired Дани, дано бързо овладеете положението, какви са тия високи Т? ooooh! Обикновено при вирусите първите 24ч. са критични с пикове на висока Т., да пишеш смъква ли я. Praynig Hug
Рени, стойте с тумбачко на топло и се лекувайте! Hug
Нан, ще стискаме палци като дойде деня, всичко да мине леко и безпроблемно за  Дая! Peace

Изчезвам, че свеки е у нас! Whistling

# 79
  • Варна

Днес ни уведомиха,че в две съседни градини"Слънчева дъга" и "Мир"/за инфо на варненските мами/ има деца с доказан свински грип и вече съм в ужас Shocked

Тиция,това сериозно ли??? #Crazy #Crazy #Crazy Shocked ooooh!

Аз реших,скоро Димитър да не го пускам Naughty.И без това не ме е скъсала работата Peace

Дани,дано не се стигне до ходене в София,и Криси не е болен от този грип Praynig Praynig Praynig

# 80
Момичета благодаря за подкрепата. Ние вървим към подобрение.  Praynig  Много се бях спекла следобяд, но сега е добре. Няма Т някъде 37 и малко е. Но си поиска да яде и с огромен апетит изяде една купа супа с 2 филийки хляб. До сега не искаше нищо да опита. (вече 2 дни). Говорих с една приятелка лекарка каза ми да не слшам новините.  Rolling Eyes Това си било медийна атака. От обикновен грип повече хора умирали годишно от колкото от този щели да умрат.  Shocked
Бактериалните инфекции така протичали и до третия прием на антибиотика трябвало да спадне напълно Т. Сега в 10 ще е втория така че утре в 10 третия. Надявам се да е спокойна тази нощ и утре да сме без Т. Звънях и на частната педи дето го водим и тя ми каза същото. Вече определено съм по спокойна.   Praynig
Джорджи и аз така съм решила по още 2 седмици ще почива Криси.  Naughty
Рени как сте мислимте да знаеш момиче  Peace

# 81
Ужааааааааааас Дани без паника,спокойно, не е свински грип,паниката е по-голяма от него,аз рева даже ,сега гледах новините,бременни,никой не жали,но все си мисля че се преувеличава и всяка пневмония в момента я наричат свински грип,сваляй Т нищо ли не я сваля аккво е това чудо боже ooooh!

# 82
  • Варна
И мойта зъболекарка лекува децата си при първи симптоми на настинка с Изопринозин,но упътването нещо ме разубеди-но не е заради Спина.Лекарството което пихме за кашлицата е от рода на Бисептола-Суметролин,който също го изписват на болни от Спин.

Данито ,оправяйте се  бързо.

Тиция,ти направо ме довърши с това инфо.

# 83
  • София
Ох и мен ме е страх от този свински грип  Tired
Днес сутринта го взеха Цеци на входната втара на градината, превантивна мярка срещу грипа.
А като гледам и от настинки и червено гърло, колко деца са болни, как ще изкараме зимата не знам  Tired Да ни пази Бог  Praynig

# 84
Жорка,Сузи,съвсем сериозно,учителките ни уведомиха с цел да внимаваме повече,тъй като см в един район и е взъможно дори да играем с деца от тези градини на едни и същи площадки.
Аз снощи направих страхотни чеснови хлебчета и с малко доматена салата Алекс омаха една филийка Mr. GreenЕ,направи два пъти протест,че пари,ама аз му бутнах по един домат в устата и го забаламосах..
Ох,днес какъв кошмар изживях,без да си падам хипохондрик... Shocked ShockedТа,стоя си аз в съда на една опашка чинно,за да мина през детектора и точно зад мен се изсипва тумба от над...20 мангала #CrazyАма,кашлящи,кихащи,чудо на чудесата..Ако не съм лепнала от тях пък на SickИдваше ми да взема от някъде една гаубица. #2gunfire
Рони,във Френско как стоят нещата с грипа?  
Иска,ако искаш аз мога да ти купя от Варна "Изопринозин" и да ти изпратя?Само кажи!!! Hug
В интерес на истината,мъжо предния месец се беше оправил с няколко хапчета за два дена. Naughty

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 09:27 от Tizija

# 85
Иска,ако искаш аз мога да ти купя от Варна "Изопринозин" и да ти изпратя?Само кажи!!! Hug
В интерес на истината,мъжо предния месец се беше оправил с няколко хапчета за два дена. Naughty
Благодаря ти мила.За сега положението е овладяно. Вчера д-р Хаджиева поиска да и се обадя. Каза ми да давам мед орехи и лимони ,и да спирам Валери от градина (аз го бях спряла) и да не ходим много на обществени места. Онзи ден чаках в една аптека ,която предлага по-евтини лекарства в Ямбол за да си купя лекарствата за анемията , е няма такова чакане. Народ , то по-принцип си има народ , но този път бяха много . Марти беше с мен и го накарах да излезе на вън да чака . след малко идва уплашен и ми вика ,че някакъв дядо искал нещо от него ,но не можа да ми обясни какво. Оставих го при мен и като излезнахме бяхме вир вода и двамата. Сега си кихам порядъчно и се чудя  какво да взимам, а Марти си е със сополи  ooooh!. Аман писва ми от болести.

# 86
Момичета вече сме добре.  Praynig Благодаря за подкрепата на всички.  Hug Вие сте моето виртуално семейство, да знаете много ви обичам  Hug

От снощи от 3 не е имал Т. Вече не е така добър както първите дни когато нямаше сили да капризничи и да се сърди, а си е моя сърдитко.  Peace Надявам се и другите болни дечица  да се оправят бързо. Целувки на всички

# 87
  • Варна
 Hug Hug Hug
Влизам да видя как са болничките.Дани радвам се че малчо е по-добре Hug Hug Hug

Тиция,ужас... Shocked Sick

Иси,пазете се,ако има как да гледаш Валерката,хич и не го пускай на градина Naughty.Да,др Хаджиева винаги дава страхотни съвети как да се лекуваме с природни илачи.И много си обича пациентите. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дити е добре,кривотийките му са на мах,има само малко сополи,не е вдигал Т Peace Crazy

Чакам Рени да се включи,че много я мисля Praynig Hug

Дани,да.И аз така ви чувствам всички.като едно голямо семейство..и много ви обичам  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
 Hug

Ах как ме е яд че пуснах Юл днес, всички реваха,тя не искаше,нямаше я госпожата ,и само лелката,аз отидох напразно на лекции,преподавателя бил съдебен заседател и имало спешно дело трябвало да ходи(били хванали някой снощи-да го съдят),аз умрях от яд, че бих път,навръщане отидох до градината-няма никой,те ги преместили при друга група с преподавател..тази градина ми писна,а такава мизерия е ,влезнах сутринта до тоалетните, че каза Акооо,ми то студ,дъски нямаше даже ,само чиниите,няма тоалетна хартия-ужас ви казваммм,над 20 майки сме дали по тоалетна хартия,1 пак.мокри кърпи,1 пак. сухи,и 1 сапун-ми не видях нищо от изброеното Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry а в какви градини ходя на наблюдение Shocked  огроомна разлика- реве ми се,аз да не мога да си пратя детето в хубава градина ли?В тази мизерия да живее,как ще иска да ходи-няма да иска Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Close Ама тази в която имам наблюдения е на другия край на града където чичото имат къща,баща му има стая там,но не върви и ние там,освен под наем,ще се побъркам,и тук в Тракия има една нова градина тази година я строиха там поне откъм условия ще е супер,но не знам нищо за преподавателите,какво мислите какво да избера- лукса,но да не знам за преподавателите,или другата на края на града- знам и условията там и преподавателите,НОООО,НО НО трябва да се пътувааа ooooh! ooooh! ooooh! МНого било лошо да си в дадена сфера и да имаш наблюдения,ако си бях проста и не знаеща щях да си трайкам,ама не мога като знам колко по-добре може да е Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Close Close Close Close Казвайте какво да правя
 Има и трети вариант,да си я оставя тук на една крачка да се мъчи,да направя всичко възможно да се подобрят условията,1 дъска е 5 лв мама му СТарааааааа,имам пързалка мога да я дам,исках да им дам 4 чувала плюшки-било забранено,какво направиха с ремонта-НИЩО,вапцаха само стаята за игра в бяло и айде #Crazy

# 89
  • София
И Люси вече е по-добре.В смисъл,че не вдига Т,но подсмърчането си остава.Не знам,и аз много се замислих дали да го пускам на градина или да го оставя малко в къщи.Ама колко малко,то вирусите цяла зима ще си циркулират,може ли цяла зима у дома.Ще се посъветвам и с нашия доктор,ама той ще ми каже сигурно да го пускам.
Изопринозина и ние го ползваме от време на време и наистина е много силен имуностимулатор,но и доста скъп май беше.
Рени,как си?
Ронка кажи наистина как стои въпроса при вас със свинския грип,има ли я тази паника,като тук.
Дани,радвам се че Криско се оправя.Хайде и другите болни дечковци да оздравяват.
Днес времето е отврат,побъркаха ми се децата в къщи.След малко ще ги опаковам добре и поне до магазина ще излезем.
Ели,какво се чудиш за преподавателите,то от това което си казвала във вашата градина май не са кой знае какви педагози.Ако можеш да преместиш Юл на по добри условия и на сравнително близо до вас /щом ви е в квартала/,направи го.То в тази градина не бяха бункери,не бяха комари,едва ли в другата ще е по-лошо.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 10:44 от kris79

Общи условия

Активация на акаунт