Юли 2006 - тема 90

• 22 414
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Ели,нямаше как да не отговоря на Данито и гледах да е между капките Mr. Green
Вчера моя позната ми каза,че е бременна,а е на 41 и има кака на 21 ShockedНе че това ме кара още да се помотвам с второто,ама все не ми стиска Sick

Ронка,разкошен Криско Heart EyesПрилича си с каката Grinning
Рени,ама каква е тази докторка да е сърди..Тук не става въпрос за дай си ми куклата,на си ти парцалките...,а за здравето на Галко.Чак ме ядоса тази докторка #Cussing outНе да те плаша,ама една моя позната,дето е куку на тема хомеопатия държа 3 дена детето с 39 градуса температура и ако не беше мъжът й да го заведе в болницата щяха да го уморят ooooh!Нещо като случая на Деси

# 151
  • Варна
Добро утро Hug

Ние сме си в къщи,не сме много добре,но няма да влизам в подробности Peace.Искрено се надявам и вярвам че скоро ще се оправим
Рени,мила дано сте по добре днес,и да не се стигне до АБ.А,дори и да вземеш,не се коси толкова,важното и Гали да се оправи.Аз малко не мога да разбера твоята Ферфи Thinking.Имам предвид това,ако дадеш АБ и се откавза да лекува...Ами ако не може да се справи тя,естествено ще търсиш друг начин.Аз с моята нямам такива проблеми,ако не искам хомеопатично,ще си взема антибиотик,тя не може да ме накара насила,да не взема и после да се сърди,ако взема АБ.Ох,как го обясних само.. ooooh!

Много оздравителни прегръдки на всички.Дани пиши как е малчо,Крис79 и ти.Сузи Hug.
Ронка,страхотни снимки.с Иво ги гледахме двамата Heart Eyes

Рени,чакам да се включиш,и ти се пази много. Hug от нас

# 152
Рени, не ти е лесно миличка! Бързо да се оправя Галко, с АБ или без няма значение, важен е крайният резултат! Hug
 Всички болнички да оздравяват бързичко!

Аз ще лудна вече. Ходя като зомби от недоспиване. Tired Малкия много плаче, ама многоооо! Направо се отчайвам на моменти. Хапна ли нещо различно от супа и резултата е на лице-рев часове наред и то без да спира. Или ако спре е за няколко секунди. ooooh! Нито Карп, нито разнасяне, нито капки, нищо не помага. Confused И така, ще я карам само на супи и това е. Дано поне на фигурата ми се отрази този режим. Laughing
Снощи плака до 12:30ч. После от 4 до 5ч. сутринта. #Crazy Поне ме остави да поспя до 8, станах да изчистя и сложих да готвя, че като се събудят няма кога да смогна с всичко.

# 153
  • Варна
Ронка,мила да не те отчайвам,но и Димитър беше просто чудо като бебе.Ревеше нон стоп и имаше колики до 6тия месец Confused
Желая ти много спокойствие и кураж.И това ще мине Wink

# 154
  • Варна
Днес сме малко по-добре.Макар,че снощи Жорко пак имаше температура.Но поне не търси да си ляга.

Рени,пиши как сте.Но не отлагай ако няма подобрение,защото честото боледуване от ангина отключва някои заболявания.Дъщеря ми има проблем с обмяната на веществата за които няма наследствена причина и ендокриноложката ме пита дали като малка е боледувала от ангини.И оттам разбрах за това.

Ронка много сладки снимки,особено 35-тата.Хубав спомен ще има бебо.За коликите само мога да ти съчувствам,знам че момченцата по продължително ги държи.Яж с по-малко подправки.И без варива.

# 155
ЕХ, Ронка, влизам ти в положението....и аз съм в отбора на недоспалите нищо, че вече няма колики, явно зъбките го мъчат. Хем спи между нас, то 'спи' е силно казано де, върти се постоянно, мъцка, колкото да не мога да заспя. Tired Много хубави снимки, баш от кухнята на събитията. Wink Според нас с мъжо Ема прилича на баща си, а Крис на теб.
Тиция, аз не се смятам все още за стара нищо, че дръннах 30-ака  #Crazy акъла ми е на 20 годишна. Embarassed А то къде 30, там и 33... Laughing Rolling Eyes

Болничките да оздравяват бързо, че са страшни тия високи Т. Praynig Hug

Аз пак нямам време да пиша...до скоро!  bouquet

# 156
  • През девет земи в десета
Рени,как е Гали,ходихте ли на доФтор?

Жоржи,сподели какво те мъчи ако е възможно,споделните проблеми са половин проблеми.

Ронка и аз съм на мнение,че Крис прилича на теб,докато Ема е копие на баща си Wink

# 157
Тъкмо щях да пиша като прочетох Рени че сто тояги на чужд гръб,все са малко,ама Пиги го е писла,дано всичко се оправи с Гали днес и да спира таз Т,аз все си мисля че и без АБ ще се оправи то нали както каза Дани е 3 дни вируса,Рени пиши какво става  Confused

Пиги много страшна история разказваш не искам и да си помислям за такива развръзки,как не са усетили навреме да хванат,незнам,аз сега нали беше АБ-а на Юл за 10 дни но и го дадох 8 и от днес покашля,направо съм на тръни дали пък да не съм довършила лечението ooooh! и наново да почне,божеее  ooooh!каквото и да даваш вируси много а градината двойно повече Closeсутринта кашляше едно дете адски ooooh!

Сузи откри ли се от какво е това подуване?

Моя баща пък се оплаква че вечер го хващала много яка болка на врата чак към лицето се схващал,не се търпяла,ама той по лекари не ходи  ooooh!

Ронка, Нанни,чак не си спомням (спомням си де) какво неспане е с това кърмене и с бебоче на (до 1 годинка) направо сега  не си се представям как съм спала през три часа и съм ставала да кърмя в 12, в 3 , в 6 мале  #Crazy ще мине нали знаете Whistling

Нашата стринка вече не и остава след 20 ноември ще чакаме бебето вече,Юл е толкова въодушевлена ,вчера хвана баща си да му обяснява как трябва да се оженим и да и родим едно братче да го гледала  #Crazy ooooh! ooooh!

# 158

Ронка, Нанни,чак не си спомням (спомням си де) какво неспане е с това кърмене и с бебоче на (до 1 годинка)

Ели, точно затова, че се забравя хората се навиват на второ/трето! Joy

Браво на вашата стринка, то не остана. Живо и здраво бебче да роди, много лесно и бързо като настъпи момента.

Сузи, как е Жорко днес? А отока? Hug

Рени, пиши как се развиват нещата при вас! Hug

Жоржи, какво ви има? Сподели, ако имаш желание! Heart Eyes

# 159
  • Варна
Ели за сега не мога да установя причината.Малко преди да се подуе му правих инхалация с лайка и сода за хляб ама не ми се вярва да е от това.Сега пием противоалергичен сироп.

# 160
Ели за сега не мога да установя причината.Малко преди да се подуе му правих инхалация с лайка и сода за хляб ама не ми се вярва да е от това.Сега пием противоалергичен сироп.
Може ,може. Наскоро правих изследвания на децата и си говорих с една лекарка и тя ми каза ,че може да има алергия към билките и за това да правя инхалации само с физиологичен разтвор. Ти друг път правила ли си му?
Рени каквото и да избереш ,то ще е най-правилното. Пиши как сте? Hug Hug Hug Hug
п.с. Дю ми се изгуби. Ако четеш пиши как сте? Сигурно е много хубаво сега при вас след падналия сняг.
А за свинския грип яжте ябълки,грозде и ягоди http://www.standartnews.com/news/details/id/48426/ОТКРИХА-АХИЛЕСОВАТА-ПЕТА-НА-СВИНСКИЯ-ГРИП

# 161
Така е ,поне по 1 плод на ядене ,ние много обичаме ябълки,ще купя и грозде Rolling Eyes

Сузи как правиш инхалации,детето стои ли,щото аз например ще стоя над парата но тя?Поне ще пробвам да сваря лайка и да се изпарява във стаята,ама трябва и лайка да купя,като няма кой да бере,когато има..

Днес почнахме лекции- Световна история ама всичко,човека който ни преподава така увлекателно разказва, че те заинтригува да слушаш,стана ми интересно,то за срамотийте нищо да не знам,малее-Почнахме от първобитния строй,каменната епоха та до наши дни ни предаде телеграфно сумати неща,каша ама каква, ако знаете ми е в главата Rolling Eyes

Рони мерсии Hug Flutter ще ставам стринка хихиихих Flutter

# 162
  • София
Момичета, наистина все едно като вълна ни заляха тези болести и децата и нас  Tired
Рени, мила, дано днес и двамата с Галко да сте по добре  Peace Hug

Аз ви чета, ама не ми се пише нещо  Tired

Hug

# 163
Ели, и аз съм така с историята ама пусто не случих на учител и никога не ми бяха интересни тия дати  Embarassed Сега откривам колко не знам и чета в уикипедията - там доста добре е написано  Wink

Аз да се похваля, че моята дребосъчка е изкарала днес много добре първия ден в яслата. Яла, спала и играла без никакви проблеми. Оставихме я към 7.45 и си я взех в 14 наспана  Laughing

# 164
  • Варна

И аз щях да кажа,че на Алергично нещо ми прилича Thinking

Момичета нищо няма,освен че с Димитър сме отново болни Sad Не е нещо страшно,нямаме Т..обаче ми идва да си отрежа носа,тече,ужас.кихам точно през 30сек...А Димитър днес започва да кашля много лошо,като пристъпна кашлица Rolling Eyes.Вземаме си Хомеопатичните и така..Бяхме решили да отидем на почивка в Добрич Mr. Green,че Свекито е в болничен един месец,но май няма да стане.Ще ходи и зълва ми с бебето,и те болни..само бацили да си подмятаме Naughty.

Днес моят мъж ми каза,че по центъра хората били с маски Confused

Че това е за нас..ще се оправим Simple Smile И ТОВА ЩЕ МИНЕ. Peace

Чакам Рени да се включи Rolling Eyes и в скайпа я няма Thinking

Общи условия

Активация на акаунт