Юли 2006 - тема 90

• 22 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Рони, мерси, че питаш за Кико.  Hug
Днес го водих на кожен...и естествено - кортикостероиди. Но ми обясниха, че не може да мине само с козметика, че след като вече натича и лимфа, проблемът е по-сериозен и ако почакам още, има вероятност да развие вторична бактериална инфекция. Сега го мажа с едно мазило за очи 2 пъти дневно и до понеделник трябва да е минало. Иначе ще се гръмна! Скараха ми се, че чета форумите   Laughing, че кортикостероидите сериозно увреждат, когато са прилагани вътрешно и системно...но и без друго нямам избор вече.   Опитах и без тях.  Самата диагноза ни е атопичен дерматит, има суха кожа тук- там по крачетата, но най- сериозно се е проявил и локализирал при окото. Иначе с повечко мазане по крачетата изчезва, почти не се забелязва, след което се появява на друго място ...но съвсем в лека ф-ма, /без цвят, пъпки....само лека грапавина при допир/. Аз дори мислех, че няма общо с екземата. Според доки съм избрала неправилната козметика още в началото/що така тия д-ри не харесват Мустела/.  Била с много парфюми, консерванти....да я сменя с лосиона за тяло на Себа мед, той е с неутрално ph. Аз много се чудех, когато се роди Кико коя от двете козметики да взема. Сега го къпя с шампоан за атопична кожа на Био дерма, смених дори и лосиона на Мустела с едно олио с невен на Веледа. Но Май ще купя и Себа мед. Thinking

Рени, бързо на отчет след консултацията. Hug

И аз чух за детенцето в Ямбол. Много тъжно наистина.  Tired #Cussing out

# 646
  • София
Нанни-всички се интересуваме от Кико,не само Рони Crossing Arms.Каза ли доктора от какво се получава,само козметиката ли е била виновна?А малкия чувства ли нещо-сърби ли го,плачка ли повече милото или нищо не чувства?Заразно ли е,бати да не прихване и той?Всеки случай бързо подобрение му желая и много да го нагушкаш!
Рени-много ви се радвам!Да кажеш как е точицата/точица ли е още или порастна?/,на снимката с коремчетата много сте сладки със Синеочко!
Крис-наистина ли толкова се разстрои на филма?Все пак имаше доста нереалистични неща и много хумор,а че наистина стават катаклизми с времето си е притеснително.Винаги съм съчувствала на хората,които пострадват от наводнения или земетресение,често съм казвала на мъжа ми:Ти представяш ли си какво е да останеш без дом,без дрехи,без нищичко,само с дрехи на гърба...а ако си загубил и семейството си направо е кошмар...не ми се мисли направо!
За тинейджърите направо не ми се говори-нали всеки ден съм в парка-бягат от училище и сядат на пейките да пушат и пият бира на корем-това момиченца на по 14-15год.-как налягат и възсядат момчетата да не говорим,направо да те е срам да гледаш!Посред зима са с гол пъп,цици навън,а за езика да не говорим!Момчетата са като зомбирани...много ме е страх Влади да не стане някой гамен-от малък да спортува и това е!
Ронка-браво на теб!Как се справяш по инстанции и то с двете деца-направо ме разбиваш!Браво,браво!Там какви са ти впечатленията от подрастващите?
Иначе аз незнам за кое детенце говорите,сега ще потърся по интернет,аз с глас съм ревала за 5год. момиченце разкъсано от кучета-горкичкото е умряло в адски мъки,викало е за мама...Сега чета за момиченцето,което с приятелчето си циганче легна на релсите под влака..направо нямам думи,като се случи с дете е някакси неестествено и непрежалимо..

# 647
  • София
Рени,разбрах те бе мила какво имаше в предвид.И аз като бях бременна с Люси адски ме дразнеха всякакви миризми.Даже мъжът ми не си слагаше парфюм,защото и от него ми ставаше лошо.Хайде чакаме да разказваш за бебчо.
Диди,вярно е че филма беше доста забавен на моменти,но мен ми подейства така разтърващо,защото вече имам две деца и най-големия ми страх е за тях.
Нани,аз предимно Мустела използвах и за двамата като бяха по-малки и винаги съм била доволна.Даже си мислех,че е много изчистена от към консерванти и тем подобни глупости.Доно му мине вече на Кико,че се измъчихте с милото.
Ужас.Гого счупи една чиния..........

# 648
Нани,и тук докторите препоръчват Себа мед,но аз си държа на Мустелата.Медицинската представителка във Варна ми е приятелка и ми обясни,че по разни мед.семинари им обясняват,че няма парфюми Crossing ArmsАз ползвам също и "А дерма"за кекавия ми син.
Иска,направо курбан трябва да даваш.. Hug Не казваш как си Naughty
По отношение на младежта...,в ужас съм какви ще растат нашите деца.Нашите имат заведение в центъра и в близост има училище и на втория етаж ходят масово ученици да се натискат на кола.Не че и ние не сме ги правили тези неща,но поне не помня момичета да са говорили като камионджии/е по тъпо и невъзпитано поколение от тях няма ooooh!/.Такава брутална работа,ужас.По тази тема..на моя братовчедка от Смолян синовете са големи симпатяги и тя ми се е оплаквала как девойките само не влизат с взлом през вратата,за да видят дали ергените са там. Shocked
Ох,Жорката яде свинско,а моят мъж не яде такива работи,а за капак тази седмица се опитваме и да постим без месо и вече съм като болна чайка #Crazy

# 649
Здравейте момичета, днес не сте много приказливи  Grinning .Аз подготвих едно албумче със снимки на Алекс, ако имате желание и време може да го разгледате. http://ketrinn.snimka.bg/children/aleks.445605.16045794

# 650
Здравейте!Голямата ми дъщеря е родена юли месец.Казва се Габриела,родена е на 12.07.2006.Аз съм Моника,живеем в Англия и ще ми е приятно да пиша с вас Wink

# 651
Много сладка къдравелка си имате Кетрин,двете с нея сте страхотни мадами,пу-пу  Hug

Моничка добре дошли,увеличаваме се предпразнично това е супер,тук е весело и винаги има място за още някой Hug

# 652
Благодаря Ели!
Мони, добре дошла.И аз съм нова, момичетата тук са много мили и ще ти бъде приятно  Hug

# 653
Ето я и моята Габи
тука отзад се вижда сестра й Simple Smile

На тази снимка така се бяха нацапали.Бях ги оставила баща им да ги глида и като се връщам...

# 654
Ама ти Мони колко деца имаш и сега май си бременна?Или бъркам? Много са сладки типични англичанки да не е татито местен?

# 655
Ама ти Мони колко деца имаш и сега май си бременна?Или бъркам? Много са сладки типични англичанки да не е татито местен?
Ели,2 момичета имам и съм бременна с трето-термина ми е на 19.06.2010,никак не бъркаш Laughing.А татито е англичанин,аз не ви ли казах,или аз в друга темичка го писах Wink

# 656
Еееха богат татко с четири момичета ще е Wink  Hug Браво на вас 
А те двете са май близначки? newsm78Много си приличат  Flutter

Нашето бебе щели да го изписват на 4ти ден,много ранчко,ама така било там,в тази Аг,а майката още едвам става (ходи),и не ни дават грам да ги видим,нито нея ни нищо,само таткото влиза с маска,и това е,крият ги от всички ама ще им се караме амаха Mr. Green
От вчера ходим с Юл и вчера и днес ни връщат,казват че тя може да излезне но ние да влезнем не,и то все едно ни казват че не може да  ги видим то как тя да излезне- не може с това секцио ooooh! а аз  на същата вечер си шпорех коридорите и слушах бебета как реват,исках да си ходя още същата вечер  Party ама нормалното раждане си е нормално (раждаш и продължаваш да жънеш нивата, съм чувала от баба си)

Само бебета в главата ми ще се гръмна кажете друго освен нещо за децааааааа,
 ето например:мммм от онзи филм бавачът да ми падне а,гледахте ли го "бавачът"  няма да му простя аз Blush

# 657
Моничка, много красиви дечица.
Момичета, решихте ли вече какви ще са подаръците за дядо Коледа.Аз от три седмици се тормозя и нищо не мога да измисля.Дайте някоя идейка.Мислих за Baby Born, но се отказах, мисля че е още малка.(една приятелка купи на дъщеря си и каза че повече тя си играела с куклата отколкото малката  Laughing ).Много харесах интерактивните плюшени животни, като истински са ( но и доста скъпички).Вече блокирах....незнам какво ще и е интересно,защото ми омръзна да събирам играчки в чували и да ги хвърлям на тавана  Rolling Eyes .А и бабите като кажат - "Кажи какво да купим " и пощурявам.......

# 658
Цитат
Еееха богат татко с четири момичета ще е Wink  Hug Браво на вас
А те двете са май близначки? newsm78Много си приличат  Flutter
Ели,Габи и Сиана не са близначки,но разликата им е 1 година и 3 месеца,иначе наистина много си приличат.А на бебето още незнаем пола,имах предвид че съм бременна с трето детенце,не с трето момиченце,но се надяваме да е момченце,че вкъщи вече всичко е розово Crazy

# 659
Моничка, много красиви дечица.
Момичета, решихте ли вече какви ще са подаръците за дядо Коледа.Аз от три седмици се тормозя и нищо не мога да измисля.Дайте някоя идейка.Мислих за Baby Born, но се отказах, мисля че е още малка.(една приятелка купи на дъщеря си и каза че повече тя си играела с куклата отколкото малката  Laughing ).Много харесах интерактивните плюшени животни, като истински са ( но и доста скъпички).Вече блокирах....незнам какво ще и е интересно,защото ми омръзна да събирам играчки в чували и да ги хвърлям на тавана  Rolling Eyes .А и бабите като кажат - "Кажи какво да купим " и пощурявам.......
Благодаря!Ами ние за Коледни подаръци още не сме мислели,но в най-скоро време ще пишем писма до Дядо Коледа и ще видя какво искат Габи и Сиана и ще им вземем,това което са си поръчали и отделно по един подарък,който ние ще им изберем,само че и аз се чудя какво...аз пък мислех за една кукла Бейби Аморе Thinking

Общи условия

Активация на акаунт