Свекървата

• 7 974
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
Няма ни я авторката. Дали е отишла да пазарува или да ражда Grinning

Успех и за двете Peace

Здравейте момичета,съжалявам че не писах,но вчера цял ден бях на пазар със свекървата.Е не можах да и се скарам ката я видях на вратата грейнала и се усмихва и с такова желание беше пазарувала всичко.......е беше оставила все пак някои неща да изберем заедно,харесала някои неща в 2 магазина и искала да  ме заведе да ги видя и аз.Иначе е купила хубави неща,е няма смисъл аз да купувам още,като се има предвид,че и моята мама ще купи още( то няма да има каде да ги слагам тия неща),но поне с нея ще се разходя и аз по  магазините.Е поне леглото и количка ни оставиха ние с мъжа ми да си ги избираме....е трябваше още вчера да ги поръчаме,за да е спокойна свеки,но може и да е права,че ако бебка реши да се ражда по-рано от термина ще ми трие доста сол на главата.
 Незнам може би сам много нервна от наближаващото раждане и може би очаквам да се държи като моята майка,но това май няма как да стане тя не ме познава  толкова добре,може би за това съм толкова строга с нея.И все пак и тя можеше да се съобрази малко с някои неща...
Нека си се радва жената,но добре че не живеем в една къща.

# 76
Моята жена пък много се разбира с майка ми, като две първи приятелки са. Винаги съм се чудел какво толкова имат да делят снахите е свекървите, че се мразят. Искренно се радвам, че жена ми и майка ми се разбират Simple Smile

# 77
Браво, бамби, искрено се радвам за теб.  Омразата не води до нищо добро.

# 78
браво бамби, ето виж че можело  Peace

пожелавам ти и за на пред да успявате да намирате взаимни компромиси и да запазите добри взаимоотношения  bouquet   bouquet

# 79
Аз също много се радвам за теб. Разумна си, явно хормоните и наближаващото раждане са причина за тази ти емоционалност.

# 80
Ми добре че написах първо темата,а не и се обадих да се скарам с  нея.Е пак стана нейното,но мойе и да е права,вайно е бебка да си има всичко като се роди и всички да са доволни.Благодаря за подкрепата момичета  bouquet

# 81
  • София
Браво! Леко раждане ти желая!  Hug

# 82
Не прави лошо жената, напротив иска да ви улесни. Моята все не знае откъде и какво да купи и затова нищо не купува. Но аз не искам. Свикнала съм да се оправям сама. Иначе от сега има претенции, че второто дете /изобщо ако имаме/ трябва да се казва на нея.

# 83
# 84
bambi_mouse ,да ти имам проблема чесно!  ooooh!
Моята свекърва,обратно на твоята нищо не беше купила за внучето си!В последния момент отиде с мъжа ми да купи един обиколник.В деня на изписването ни от болницата ,ми поднесе една найлонова чанта с дрехи от Втора употреба и ми заяви:Ако искаш ги носи,ако искаш -недей!Купувала съм ги преди години!
Радвай се на това,че свекърва ти, мисли за внучето си!
И чак пък да я мразиш Stop
Не бъди толкова крайна в чувствата си,жената не е извършила престъпление  Tired

# 85
Мразя я тая жена.Не искам да я виждам до края на живота си.Бременна съм,от днес в 9-тия месец и не съм пазарувала за бебка още нищо,малко съм суеверна,а тя купува като луда,нещата ,които и харесват на нея....... и  каде е удоволствието сама да купя за моето бебенце.....?И аз искам да разглеждам магазините и да избирам дрешки и като и кажа това тя ми казва ,че ме чака да раждам жсеки един ден и няма време ,трябва всичко да е готово за бебето поне месец и половина по-рано,а освен това ако трябва аз да пазарувам....голо ще стои бебето,та аз и майка ми нямаме никаква идея какво трябва за едно бебе ... #Cussing out а моята мама е отгледала 2 деца без да е била там моята свекърва,как е станало това незнам????? МРАЗЯ Я ТАЯ ОТВРАТИТЕЛНА ЖЕНА.

Остави я да ти купи каквото иска, не ходи с нея по магазините! Но не и давай да ти се бърка, ти си накупи отделно от нея каквото искаш!
Другото важно нещо е, да не позволяваш да обижда теб и твоята майка ... Още сега и дай да разбере дали може да те командва!
Успех

# 86
Добре, де. Ама как си представяш да нямаш нищо купено за бебето и да хукнеш да пазаруваш след раждането?
Не знам дали е добра свекърва жената, ама звучи като загрижена баба (защото имам познати, които дори не се сещат за внуците си)...
И е права за по-ранната подготовка. Добре, че послушах моята свекърва и си напазарувах всичко по-рано (в 7-мия месец). Моите деца се родиха 1 месец по-рано, а после стояхме 1 месец в болницата. Ако чаках да пазарувам след раждането, наистина щеше да се наложи да стоят голи или друг да пазарува, вместо мен.
И аз не умирам от любов към свекърва ми, нито тя към мен, но в подобна ситуация бих била благодарна.
А пък аз докато бях бременна от 6м натам се юрнах да си накупувам всичко , а тя ме скастри,че не трябвало,защото какво съм щяла да правя всички тия неща ако нещо станело с бебето... Shocked Тя и като се роди то живо и здраво нищо не му купи... Абе думи нямам. Sick

# 87
И моята свекърва накупи доста неща на бебето преди да се роди,отделно и майка ми взе още.
Тогава и на мен ми се въртяха подобни глупости в главата,но когато родих направо си им бях благодарна.
По цял ден не се спирах от задължения покрай бебето,нямах време да ям даже,камо ли да обикалям по магазините.
И да ме караха насила да пазарувам,нямаше да искам.

# 88
  • под кривата круша
bambi_mouse, радвай се, че жената има желание да пазари за внучето си. Историята познава случаи, при които подаръкът са бебешки дрешки, носени в периода 1973-2003г. от 6 поколения деца и 10-годишен шезлонг, купен от съседка, която си продава бебешкото оборудване. Радост е и за нея, хубаво е, че сте намерили общ език. Колкото до това, че си мисли, че само тя знае как се гледат деца, ами повечето сме така Embarassed. И аз се дразня на свеки, че ни взема за идиоти и се чудя как ли толкова хора са си отгледали децата без нейните безценни съвети и вмешателства, но гледам да ми минава край ушите. Радвай се на тези хубави моменти в очакване на бебо и не се самонавивай. И да те успокоя, трудното със свекървите идва след като се родят децата, преди това е идилия Mr. Green. Леко раждане ти желая Hug

# 89
 Hug мерси момичета

Общи условия

Активация на акаунт