Успех и за двете

Здравейте момичета,съжалявам че не писах,но вчера цял ден бях на пазар със свекървата.Е не можах да и се скарам ката я видях на вратата грейнала и се усмихва и с такова желание беше пазарувала всичко.......е беше оставила все пак някои неща да изберем заедно,харесала някои неща в 2 магазина и искала да ме заведе да ги видя и аз.Иначе е купила хубави неща,е няма смисъл аз да купувам още,като се има предвид,че и моята мама ще купи още( то няма да има каде да ги слагам тия неща),но поне с нея ще се разходя и аз по магазините.Е поне леглото и количка ни оставиха ние с мъжа ми да си ги избираме....е трябваше още вчера да ги поръчаме,за да е спокойна свеки,но може и да е права,че ако бебка реши да се ражда по-рано от термина ще ми трие доста сол на главата.
Незнам може би сам много нервна от наближаващото раждане и може би очаквам да се държи като моята майка,но това май няма как да стане тя не ме познава толкова добре,може би за това съм толкова строга с нея.И все пак и тя можеше да се съобрази малко с някои неща...
Нека си се радва жената,но добре че не живеем в една къща.