ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 160
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Марулка,и аз съм "за" среща в сряда smile3508.А къде го гледаш доктор Къща в неделя?
Радина,да ги нямаме тея Crossing ArmsНикъде не я пускаме Джиджи Naughty А пък,и ние с Юлско бебе,не сме от мълчаливите LaughingПознай защо 3те грации се одървихме от студ hahaha

# 706
Мила Hug Така не ми стана ясно държахте да седнете някъде навън в това "прекрасно топло"  време:ooooh:

Извинете ме, че всеки втори пост е мой Blush Чакам мъжа ми да се прибере и лягам Wink

# 707
  • Варна

Ванче, честита ви месечинка, много е пораснал юнака, ама нарочно ил снимката е без торта, а?
Изобщо, честити месечинки на днешните бАнбони!

Ааа, имаше торта ама на тази снимка леко я е хванала липсата  Laughing Хапнахме с таткото мъничко и раздадохме на приятели, че мама-слонче не трябва да яде такива неща.
Ей, софиянки, супер че си имате Джиджито. Тук такова нещо не може да се организира. Аз ходих вече 3 пъти на Тае-Бо и съм много доволна, пък и е хубаво таткото да остане сам да гледа бебока за час и половина Mr. Green

# 708
Лени, с глас се смея Joy Сега се сещам, че съм виждала една клиентка с голям  бюст, която слага сутиен, върху него къс потник със закопчаване отзад и отгоре вече блузка за трениране Thinking

Джиджи и аз така тренирам  Blush

Аууу чак сега прочетох за алтернативната група и направо ме хвана яд, че не дойдох. Със сигурност имат мускулна треска на езиците  Flutter Flutter Flutter
Ама аз бях много  afwitch afwitch afwitch днес по обяд и нямаше как просто  Flutter

# 709
  • варненка от София
Мила Hug Така не ми стана ясно държахте да седнете някъде навън в това "прекрасно топло"  време:ooooh:

След толкова много спортуване имахме нужда от охлаждане, измори ни бе, жена  Laughing

А доктор къща си го дърпам от нета и на компа го гледам.

Значи обявавяме официално среща в срадя в аутлета в Младост до Хит. За час дайте идея 12:30 - 13:00????

# 710
  • София
Ех как ви завиждам за тренировката,аз тука се опитвам да правя коремни преси,но нещо паметта ми изневерява и забравям..и стълби изкачвам,мъжа ми се чудеше какво правя-нагоре-надолу  Crazy
Сега гледах снимки на мравчо от майчин дом..колко се е променил милинкия ми,и като го гледам ми идва да изям монитора,толкова ми е сладичък,това е съществото,което обичам най-много на този свят,само като му зърна милия невинен поглед,ми се разтапя сърцето,а като ме погледне с жална физиономия,веднага ми се насълзяват очите.Осъзнах,че досега не съм изпитвала такава любов.Това е майчината любов  Heart Eyes

# 711
Значи обявавяме официално среща в срадя в аутлета в Младост до Хит. За час дайте идея 12:30 - 13:00???? [/color]

Да, да даааааааа Peace Peace Peace

# 712
така, аз  изчетох всичко назад в темичата, че от вълнение тези дни, малко не внимавах много. Признавам си Simple Smile
Всчики нови снимки на бебоците са прекрасни.

Съжалявам, че ще се вместя във веселия спортен разговор с гаден въпрос:

Как мерите температурата на бебета, и кога да започна да се шашкам? Аз мерих на Бени с биберон-термометър има 37,6, не знам как да я меря в дупето с електронния и ме е страх.

# 713
  • София
Джиджито,ама ти знаеш ли колко калории изхабихме в сладки приказки? Mr. Green
Линет,защо не я премериш под мишницата?

# 714
milasara - ще я примеря, Бени сега спи, като се събуди да цокне ще меря, но тези електронни терм. изобщо не са точки, аз като бях болна и се мерих и все ми даваше 35-36 градуса,  а този със живака сме го ползвали и ние, вече няма по аптеките такива.

# 715
  • София
Линет,за нашият електронен термометър установих,че мери точно,когато Т е повишена.Когато нямаш показва около 35 Mr. GreenА живачния го избърши с памук със спирт и си го ползвай Peace

# 716
Линет, нямаш ли живачен термометър? С него или с електронния мушкаш в дупето окоро 1 см и изчакваи /живачния за около 3-4 мин. отчита в дупето, а другият ще си изписука сам като е готов/. От показанието махаш 0,5 и това е температурата. Тия биберони-термометри са много неточни.

Виждам, че софиянки сте си прекарали добре, ама утре като ви свие мускулната треска да не си изтърсите бебетата на Джиджито да ги гледа  Twisted Evil

3des, ако в малка празна бутилка от минерална вода сложиш 10-тина бобени/лещени или оризови зрънца ще получиш дрънкалка - ето стока с двойно предназначение  Simple Smile Иначе идеи много мога да дам за играчки от подръчни средства, но са за деца над 2 г. С Лили много сме се забавляваме по този начин и сега яко й работи фантазията. Тази вечер, например, реши да се маскира за Хелоуин /то трябваше вчера, ама тя днес се сетила/ и ето това си спретна съвсем сама. Използвала е платнена носна кърпичка, чаршаф, шапка и очила. Като се показа наистина ме стресна, въобще не очаквах да я видя такава.  Grinning

# 717
Мила и като ви е студено сигурно говорите повече Laughing
Линет, наистина е най-добре да премериш в дупето, за да си спокойна. Както те е посъветвала Мила, можеш да почистиш живачния и да го ползваш, но аз също имам електронен и ми покзав точно. Иначе на Стелла досега съм мерила в ухото, но ако някога имам съмнения бих премерила и в дупето.
Сафо и мен ме стресна Shocked Grinning Удивих се от въображението й!!! ...а за бебетата - да ми ги доведат и ще взема и на тях един час да им спретна - ще караме колело и ще махаме с ръчички в страни и нагоре, като награда и по един масаж ще получат Laughing

# 718
  • USA
Благодаря на момичетата,които си дадоха мнението за фотоапарата. Hug
Юлско бебе,става въпрос за D40 , а не D400.Ако знаеш нещо и за този ще е добре,въпреки че сме решени да гo купим.

Цветен прашец, вкъщи в момента е 20 градуса и аз ходя с тениска и долнище, а Стейси само по тънко гащеризонче, но ако при вас е 18-19,наистина трябва още нещо отгоре,поне на мен ще ми е студено.

Не знам как са вашите деца,но на Стейси,колкото и студено да и е, пак е засмяна, а когато реша да я обличам се почва един рев,милата много обича да е гола. LaughingЧакам да пуснат парното и може дори и по боди само да е , но говоря за през деня Naughty.Вечер обаче ще я слагам малко по-облечена.

Радина, много ти благодаря за танца. Hug

Djidjito, чак аз се запалих покрай вас. PartyСвалих си 40 мин.Тае Бо.Доста ми хареса. PeaceВсе забравям да те питам, с какъв спорт се занимава мъжа ти(беше споменала преди,че е спортист)?

Lennyh , можеш да си вземеш ето такова потниче,аз съм с такова и няма проблеми с гърдите,моите са доста големи в момента.
http://www.sportsauthority.com/largeImage/index.jsp?LargeImageUR … G01-3977415dt.jpg

# 719
  • Canada
Добро утро и от нас! Установих, че покрай коликите май все пак сме поразглезили малчо. Има моменти в които определено си проси носенето на ръце... Както и да е. Днес най-вероятно ще го заведа на кръвни изследвания.
Кукумявче, много сладко си описала майчините чувства! Hug
Радинке, как се чувстваш след коремните преси. Мен все още малко ме е страх да почвам.
Тан, Фелисити, Маймунче, отминаха ли при вас коликите?

Общи условия

Активация на акаунт