Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 366
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Честито и от мен на адашчетата!
Да са здрави и засмяни!
Честито и на Танитафреш! Много здраве и любов!
Ето и почерпката от мен

Това най-много ми липсва: истинско кафе и шоколадова торта, е, и алкохол, де, но това е друга тема Simple Smile

# 496
  • Там където има любов
ЧЕСТИТО
на всички Викита - Снеж , Вери, Ола, Гандиа - сигурно изпускам някого  newsm78
Аз още не знам как се слагат снимки ама хайде и от нас почерпка за моя Вики
Да са ни живи и здрави и много щастливи
Честито и на рожденничката Танита  - да е жива и здрава и обичана
и на emiliarie да ти е жива и здрава рожденничката и много да ти помага  Hug

# 497
Devik извинявай пропуснала съм твоя Вики! Да ти е жив и здрав и да те дарява с хиляди усмивки!! Heart Eyes Heart Eyes

# 498
 newsm44 еха днес много поводи за честитки!
Честит имен ден на Викитата на Вери Найс, Ола, Гандия, Снеж и Девик(надявам се не изпускам някого)Да са ви здрави, засмяни и много да ви радват малките сладури!
Честит рожден ден на Първородното Слънце на Емилиаре!
Честит рожден ден на Танитафреш!Здрава, обичана и уважавана съпруга и майка да си и малкото злато много да те радва и слушка!

ВериНайс за неспокойното спане нощем и Дидито от няколко вечери спи неспокойно и примрънква насъм, незнам зъбче ли какво я мъчи Tired или просто минава през поредния ревлив период Whistling надявам се бързо да минава чее неприятно и за нея да се мъчи така Heart Eyes
Желая ви приятен ден и не забравяйте да ни покажете именниците днес  Wink Party
ПП Как и къде мислите да празнувате коледа и нова година, правите ли планове?

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 15:37 от mimeto80

# 499
Фалшива тревога, Истинска кръв 3 сезон едва сега започват да го снимат.

Затова пък има доста епизоди от Хаус-6 сезон.

Каквото и да става обаче, няма да изпадна до Twilight или Vampire Diaries, въпреки че си умирам за вампирски истории. Последните две са обида към жанра.

# 500
  • София
Честит имен ден на всички Вики-та в нашата тема!
Честит имен ден и на малката Мина на Gaja
,последната съвсем се загуби, дано всичко е наред при тях... Rolling Eyes

Ч.Р.Д на Танита и на рожденичката на emiliarie!  bouquet  bouquet

ღveryღ, откъде тези сърчица в ник-а ти? Flutter Laughing Joy

# 501
Здравейте,мили мои!
С огромно закъснение ви благодаря сърдечно на всички за милите пожелания,толкова много ме трогнохте...за пореден път...
Пиша ви чак сега,защото от поредицата проблеми и  страхове ,които са ме обзели,все не намирах време...нямах и желания да пиша каквото и да било...
Но днес реших да го направя,след един ужасен предиобед,с гадни резултати от изследвания,с контракции и с много сълзи...реших ,че трябва малко по-позитивно да погледна на нещата,а къде са най-милите и позитивни момичета-тук в априлките!!!
Надявам се ,че разглеждайки снимките на порасналите вече ,прекрасни априлчета,четейки и вас ,ще успея да се почувствам по-добре и ще видя ,че на този свят освен мъка има и щастие!А тук при вас щастието просто прелива...
Накрая ще ви прегърна виртуално всички и ще ви помоля да нацелувате прекрасните си дечица от мен!!!

п.п.Рони,мила моя благодаря ти за огромната подкрепата,която винаги получавам от теб!Нека Бог отвръща на нея,като дарява с много здраве теб и семейството ти!!!Двете с Мария заемате много специално място в сърцето ми и ви обичам безкрайно!

# 502
Здравейте,мили мои!
С огромно закъснение ви благодаря сърдечно на всички за милите пожелания,толкова много ме трогнохте...за пореден път...
Пиша ви чак сега,защото от поредицата проблеми и  страхове ,които са ме обзели,все не намирах време...нямах и желания да пиша каквото и да било...
Но днес реших да го направя,след един ужасен предиобед,с гадни резултати от изследвания,с контракции и с много сълзи...реших ,че трябва малко по-позитивно да погледна на нещата,а къде са най-милите и позитивни момичета-тук в априлките!!!
Надявам се ,че разглеждайки снимките на порасналите вече ,прекрасни априлчета,четейки и вас ,ще успея да се почувствам по-добре и ще видя ,че на този свят освен мъка има и щастие!А тук при вас щастието просто прелива...
Накрая ще ви прегърна виртуално всички и ще ви помоля да нацелувате прекрасните си дечица от мен!!!

п.п.Рони,мила моя благодаря ти за огромната подкрепата,която винаги получавам от теб!Нека Бог отвръща на нея,като дарява с много здраве теб и семейството ти!!!Двете с Мария заемате много специално място в сърцето ми и ви обичам безкрайно!

Ей, ние винаги ще бъдем с теб  Praynig. Най - важното споделяй всичко така олеква повече и вярвай че ще имаш голяма подкрепа от тука.

# 503
ksd_g мила радвам се че се разписа и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност, винаги минавай и ни пиши ако имаш нужда от рамо ние сме тук Hug много силни прегръдки за теб и нека господ и майка богородица бдят над теб и бебчето ти Heart Eyes Hug

# 504
ksd_g, дано всичко лошо е останало зад гърба ти.

Олче, тъкмо мислех да ти кажа, че те изплагиатствах Mr. Green

И не на последно място, днес е голям християнски празник. Честито на всички християни, нека Св. Мина ви закриля, бъдете благословени!

# 505
ksd_g   Hug Hug Hug Hug Hug
Миличка ,пращам ти цялата си позитивна енергия и вярвам,че този път всичко ще е наред и да знаеш,че още те чакаме за разходки с количките,няма да се предаваш! Hug Hug

# 506
ksd_g ,всичко ще е наред  Hug ,наминавай по често и гледай положително напред  Hug !

Аз се завърнах и сега ще се опитвам да ви чета Simple Smile

Честито на имениците и рождениците!

# 507
  • Бургас
оф, малко късно пиша но току що ми казаха че днес се пали свещ в църквата за хубаво.
На мен вече ми се случват 100 ужасни неща.. като че новият ни автобус днес го блъснаха, не много не е ударен, един тъпак ни изнудва за пари...

# 508
Хайде, честито на всички, които днес имат повод за празнуване!!!

Деси05- защо не пробваш да го предържаш на гърнето да ака. Може така от гравитацията да му е по - лесно да се изходи. А и браво на вас за бърборенето а ние още не сме се отворили на тази вълна.
Принцеса Рая, да пюре от спанак с картофи има на Сънвал има и на Ганчев.
Аз на доктор Хаус съм му много голям фен но за съжаление го дават в много неудобно за мене време. Знаете ли от къде може да се гледа в интернета?

# 509
Влизам за малко че Никито иска и тя да ви пише  Mr. Green
Честито на всички Викита  Hug
ксд_я Моля се този път всичко да е наред  Praynig и само положителни мисли  Hug
Четох ви през ред  Embarassed че тук имаше такова примамливо слънце от 11 до 15 ч бяхме на вън   Crazy
Днес  съм в такова настроение  newsm44 newsm44 newsm44 моята най добра приятелка  тази сутрин роди момиченце Даная 3100гр и 51 см малко извън планово секцио Много ме е яд че не мога да ги видя покрай тая грипна епидемия  Tired
Ставаме засега чао от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт