Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 199
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Тейлър и тя плачеше, но Рич не се върза.
Като пусне сълза в лявото око и ще я призная  Peace

Пуснала я. Те май пускат водния разтвор основно в лявото затова не дейте обвинявайте Брук. Но ако сравните две сцени с рев Брук е в пъти по-добра и по-истинска. При Тейлър е доста измъчено и направо ми е трудно да й гледам напъните.

Да бе, те на Брук всички са й виновни, мъжете в живота й, Стефани, дъщеря й, баща й, сега и сценичните работници...ма може ли такова нещо, да прекалят с разтвора  ooooh!

# 571

Но ако сравните две сцени с рев Брук е в пъти по-добра и по-истинска.

Ама ние това го признахме  ooooh!
Както и признахме, че има дългогодишен опит в цивренето  Crossing Arms

Косата на Тейлър може да е къса, но не е "рядко оперение" (Джинджи, душа шъ ма прощаваш, че пак те цитирам, ама много ми хареса това  Laughing).

# 572
Голяма излагация днес от Брук. Бриджка кучетата я яли, ама на майка й да й е добре и да е почесана доволно от мъжа си. Naughty
По мои изчисления Шейн ще го гледаме в 26 наши епизода, демек около месец. Доколкото помня май го убиват, нали така?
Малко след него ще се сбогуваме и със Сали. Cry

# 573
А днес отново Брук се показа като "суперлюбяща" майка!Даже се зачудих дали няма да хукне да й приготвя и куфара,та по-бързо Бриджит да замине,да не й се пречка тук...   

smile3532

# 574
  • Разпиляна във въображението
А днес отново Брук се показа като "суперлюбяща" майка!Даже се зачудих дали няма да хукне да й приготвя и куфара,та по-бързо Бриджит да замине,да не й се пречка тук...  

Така ли беше или отново сме гледали друг сериал. Аз малко изпуснах накрая. Брук прояви ли загриженост или й е посочила най-прекия път до Африка. Брук не каза ли, че Бриджит винаги бяга от проблемите си и като се върне отново се изправя срещу тях?

Май говорих за актьорските качества в последния си пост и как двете се справят с ревливите сцени, но явно пак не съм се изказала както трябва.

smile3532

Мда, смешно, особено щом е отново извъртяно.

# 575
Четейки разказа на Марси,   bouquet, и на мен ми се приядоха крилца , ама да са с винце.

какво трябваше да направи Брук в момента , за да не я мислите за егоистично същество?

Да поиска развод?
Да замине заедно с Бриджит за Африка?
Как една майка утешава нещастно влюбената си дъщеря?
Трябва ли да й "преотстъпи"  и да й набута в ръцете й мъж , който не е влюбен в нея?
Незнам какво очаквате от една любяща майка  newsm78

# 576

Май говорих за актьорските качества в последния си пост и как двете се справят с ревливите сцени, но явно пак не съм се изказала както трябва.

Явно е така, защото писа Тейлър, а не ХТ  Peace

# 577
Четейки разказа на Марси,   bouquet, и на мен ми се приядоха крилца , ама да са с винце.

какво трябваше да направи Брук в момента , за да не я мислите за егоистично същество?

Да поиска развод?
Да замине заедно с Бриджит за Африка?
Как една майка утешава нещастно влюбената си дъщеря?
Трябва ли да й "преотстъпи"  и да й набута в ръцете й мъж , който не е влюбен в нея?
Незнам какво очаквате от една любяща майка
 newsm78

Не, трябва да се жертва и да остане с този мъж , въпреки че тя самата не го обича,защото Рич е любовта на живота й /ваши думи и нейни думи/  Mr. Green Браво на Брук, никога не изневерява на собствената си егоистична същност!  smile3501

# 578
Много добре сте ме разбрали, но като няма какво да пишете, се хващайте за каквото успеете. Факта си е факт, ХТ е в пъти по-лоша актриса от ККЛ и СФ. Дали ме разбра по-добре, надявам се.

И така, нека някой започнат с бъдещето каже дали бебето на Бриджит ще се роди? (може и на лични) защото после ще кажат, че сме преиначавали нещата Whistling

Брукатака, аз днес не видях и намек за ревност у Брук когато говореше за Рич и Дона. Тя се е отдала изцяло на Ник.

# 579
Голяма излагация днес от Брук. Бриджка кучетата я яли, ама на майка й да й е добре и да е почесана доволно от мъжа си. Naughty

hahaha hahaha hahaha

# 580
Брукзащита, може би си мисля, че разговорът трябваше да протече само между майка и дъщеря, да е някак по-дълбок, а да не е пред "източника на проблеми" между двете  newsm78
Може би трябваше да прекарат малко време заедно, за да я разсея от мъката й (която трябва да е доста голяма, за да замине чак (къде беше  Rolling Eyes)

П.С. Какво им ядете на тез крилца все съм се чудела  Wink
Те на мен само кожа и кости ми се струват  Heart Eyes

Мириел, не мога да чета мисли и да гадая кога говориш за героините и кога за актрисите. За това и героините и актрисите си имат имена. Сега след като се изрази, така че да бъдеш разбрана, съответно и беше разбрана  Peace

# 581
Брукзащита, може би си мисля, че разговорът трябваше да протече само между майка и дъщеря, да е някак по-дълбок, а да не е пред "източника на проблеми" между двете  newsm78
Може би трябваше да прекарат малко време заедно, за да я разсея от мъката й (която трябва да е доста голяма, за да замине чак (къде беше  Rolling Eyes)

Те говориха мисля веднъж. И какво стана Wink

Тейлър защо не се усамоти с Фийби и да й помогне да преживее чувството за вина, след като излезе от болницата. Тя тогава получи психологически срив, но не - Тейлър трябваше да се занимава с други неща.

# 582
  • София
Да бе, те на Брук всички са й виновни, мъжете в живота й, Стефани, дъщеря й, баща й, сега и сценичните работници...ма може ли такова нещо, да прекалят с разтвора  ooooh!

Мириел, не мога да чета мисли и да гадая кога говориш за героините и кога за актрисите.

Но цитатът преди твоя ти е пределно ясен, нали? Защото аз не разбрах, сценичните работници на кого са виновни - на Брук или на ККЛ...

# 583
Разбира се, че  ние изопачаваме нещата сега.....Брук се държа с Бриджит като все едно говори с комшийското чедо,а не с дъщеря си......и точно като реши да я прегърни и да пусне вероятно една сълза от лявото око.....реши да отиде в експедиция.....колко удобно..... #Cussing out

# 584
Мириел, нали разбираш,че чувствата на човек не могат да бъдат от днес за утре или при Брук е така, днес Рич е любовта на живота ми, утре ще обичам Ник. Нали вие ни убеждавахте,че всъщност Брук винаги е обичала и ще обича Рич и това с Ник какво да го наречем тогава?  newsm78 Съжаление, победа над дъщеря й  Thinking
Относно преразказването и тълкуването на бъдещите серии, не очаквам да си признаете,каквото и да е било, но мисля,че можеш да намериш много мои мнения, в които молих да не се говори за бъдещето и да  се бърка с настоящето. Много е лесно да постнеш после  цитати,че не сме разбрали, че всъщност Ник не бие шута на Брук, а тя на него, от позицията на изгледал филма докрай. Тогава защо коментираме въобще нещо, което са гледали само някои /говоря за бъдещите серии/, а други, които не са го гледали трябва да си правят изводите сами. Аз тълкувам това,което съм гледала до момента. Марси ако иска да ти каже какво става с бебето на Бриджет, пише го и в родословното дърво и в Уикипедията, но съм сигурна,че го знаеш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт