Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 087
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Ани миналата година ми извади душата за грАничарска /според нея/ работилница. Тогава така и не я намерихме.
Вчера съвсем случайно я мернахме въпросната работилница на витрината на един детски магазин на Пиротска, точно до малкия ЦУМ. Цената и беше 54 лв.

# 541
  • София
Бианkа, я кажи разгледа ли я? Звучи ми интересно. Дияна учи изоб. изкуство. И по принцип много обича да мачка пластелини. Лунният пясък обаче бързо и писна. Аз от време на време й купувам силиконов пластелин.

# 542
  • Варна
Грънчарска работилница миналата година имаше в Метро. Не съм я разглеждала, не си спомням цена. Може и тази година да има.  Peace
В темата "Коледни подаръци за деца" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431417.msg13418376;topicseen#new имаше няколко линка за такива работилнци, но сега не ги откривам.  Confused Може да попитате майчетата там.  Peace

# 543
Мисля че имаше в коледната брошура на Хиполенд, но в самия магазин не съм я търсила
С малечко само това ми липсва вкъщи
на него е забранен и лунния (според него умен) пясък, защото не пази и много цапа

# 544
  • София
Здравейте Simple Smile

издирвам аудиото към учебника по английски за 2ри клас по с-мата Hello.

Всъщност имам го на аудио касета, но незнам как да го прехвърля на диск. (На аудиокасета няма на какво да го слушаме) Ако някой знае място в района на Плиска, където да правят презаписи от аудио касета на диск ще съм много благодарна да сподели  Grinning.

# 545
  • sf
Преди две седмици гледах грънчарска работилница в Метро. Цена не помня,но не беше малко.
Отказах се най-вече заради дребния,че не ми се мисли какво ще стане у дома.
Но й взех лунен пясък,че все за него говори. Давам му максимум седмица и ще замине в историята.

# 546
Грънчарската работилница я има в новия каталог на Метро от 17.12 за 24лв Laughing

# 547
Ако са еднакви с тази, която видях, егати разликата в цените. Crazy

AnMary, изобщо не влязохме в магазина, защото бяхме тръгнали по други задачи, а и ще си я иска от Дядо и Коледа.
Което значи, че Дядо Коледа, колкото и да не ще, ще трябва да отиде и до Метро да види работилницата, че излишни пари не му се дават. И в Лапландия е криза. Mr. Green

# 548
Ние имаме тази от Метро, за 24 лева.Хубава е, но направихме 1 саксия и вече е в историята.Малкият я пуска от време на време, но нервите на майка му/ учителка Joy/, не издържат дълго.Та преценявайте.При нас малкият иска багер, а каката-всичко от рекламите-пясък, бебета, зъболекар и т.н.Ще видим тая работа!Иначе сме коледно настроени, украсили сме стаите и чакаме 23.12, че си правим парти.А едно дете в класа има рожден ден и ни прави баница с късмети.

# 549
  • София
Бианkа, цената поне е малко по-приемлива.
Аз ще попитам книжарката от блока дали не може да ми я поръча от някъде. Миналата година много добре се справи с поръчката на статива Simple Smile То и аз нямах представа какъв статив да купя, но книжарката ми беше взела идеалният Simple Smile

# 550
Здравейте Grinning
И ние се готвим за коледните празненства. Всички ще сме по банкети  Mr. Green, даже и за класа на Крис са организирали. Ще бъдат в един ресторант, до морето, с дисководещ и игри-дневна дискотека. Осигурили са транспорт.
Разбира се Кристиан тръпне в очакване.
Да се похваля и тяхното училище вече си има сайт-  и подфорум. за класа. Един татко от нашите беше инициатор и реализатор. И вече е факт, сега е в разработка още, но е супер улеснение за нас родителите.Всичко си има.

За подаръци-малкият е луд по камиони за боклук с ръчка. Laughing Видяхме такъв в Хиполенд, страхотен беше, ама цената беше 56 лв. В чудо се видях...и сега мисля още.Сигурно ще намеря и по-евтин вариант.
А баткото е лесен той си иска комплект бакугани. ooooh! Луда работа.
Айде, че задачки ме чакат. На всички  Hug

# 551
  • София
Ние преди малко се върнахме от Метро.Купихме на големия 2 бакугана,с помощта на едно хлапенце до нас,което много подробно ни разясняваше кой какъв е  Hug защото Росен си е поръчал 4 определени бакугана ooooh!Другите 2 ще ги издирвам на други места.За грънчарска работилница се огледах,но не я видях(не съм била твърде настоятелна,но си мисля,че ако я имаше щях да я забележа)На дребосъчко също взехме един,че бива ли да изостава от батко си Mr. Green

# 552

Леле  ooooh!, и ние сме на вълна бакугани...
liani, от кое Метро ги купихте? Как са цените? Сподели, моля те, че последния път Теди беше измуфтил татко си да му вземе таквоз чудо за 10 лв. Като чух, сърцето ме заболя. #Crazy

# 553
  • София
 9,56 за да сме по точни Mr. Green Това за единичните бройки,тройките бяха по 21 лв и нещо, а имаше и шесторни за 33лв.Самото поле-Бакуган арената беше около 41или 44лв нещо такова ooooh! От Метро-на Цариградско шосе.

# 554
Бианка, има ли някъде линк или снимка на тази грАничарска работилница  Mr. Green, защото темата е голяма слабост на Лъчи и понеже напоследък много ме радва детето това е подарък, с който със сигурност ще го зарадвам много.
Аз съм много назад с подаръците тази година и изобщо се чудя ще успея ли  Shocked Thinking, засега със сигурност съм взела подаръци само на хората, които работят за мен. За децата имам по една блузка и съм още в чудене с какво да допълвам  newsm78, че той големия вече трайно излезе от детските редици и играчки в общия смисъл не го вълнуват, бебо също още не се вълнува от тези неща и всъщност Лъчи е "единственото" дете, за което трябва да помисля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт