Машина за хляб - 20 част

  • 43 905
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 2 082
Благодаря за отговорите  Hug друга марка освен
Moulinex  виждали ли сте цветни?
ТРЪН В ОЧИТЕ а как става поръчката от ларедут.тази черната машина ми хареса

# 166
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593



на нашите много им хареса машината за хляб и се навиха за ларедутска

моля, препоръчайте ми коя от двете да взема

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-750-a-900-g.aspx?pr … &numberpage=1

http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-750-a-900-gxbm-1129 … &numberpage=1

какво е разликата между двете, най-общо. ако е само цвета, нямям претенции за иноксова

по-евтината има ли програма за козунак? дали имат разлики в програмите?

предварително ви благодаря!





Двете машини са абсолютно еднакви, разликата е в инокса, оттам и по високата цена.Имат по 12 програми и 12 часа отложен старт.Казанчето е вертикално и са 900 грама.


Вгледайте се много добре в машините и направете разликата.Едното казанче е малко по дълго и е хоризонтално.А другото почти квадратно и е вертикално.

# 167
  • София
  • Мнения: 8 494
Вгледайте се много добре в машините и направете разликата.Едното казанче е малко по дълго и е хоризонтално.А другото почти квадратно и е вертикално.

Виж аз понеже не съм много по техниката та може ли да ми обясниш какво значи вертикално и хоризонтално казанче. Демек каква е разликата между тях.

# 168
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Вгледайте се много добре в машините и направете разликата.Едното казанче е малко по дълго и е хоризонтално.А другото почти квадратно и е вертикално.

Виж аз понеже не съм много по техниката та може ли да ми обясниш какво значи вертикално и хоризонтално казанче. Демек каква е разликата между тях.

Ето това е хоризонтално казанче.Вертикално не можах да намеря но ти ще се сетиш.

# 169
  • Мнения: 31
Под наименованието на машината има падащо меню и от там се вижда ,че двете са еднакви по всички показатели, включително и размерите.

# 170
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Под наименованието на машината има падащо меню и от там се вижда ,че двете са еднакви по всички показатели, включително и размерите.

Те по размери може да са еднакви но разположението на казанчетата е различно.

# 171
  • Мнения: 767
http://petu6kata.snimka.bg/daily/pekarna.435855
Ето я моята Zelmer, произведена в Полша. Изключително съм доволна от инвестицията и не съм спряла с експериментите - до сега нямам неизядени такива Mr. Green.
Много благодаря на всички ви за рецептите и коментарите  bouquet!

# 172
  • Мнения: 383
Вгледайте се много добре в машините и направете разликата.Едното казанче е малко по дълго и е хоризонтално.А другото почти квадратно и е вертикално.

Виж аз понеже не съм много по техниката та може ли да ми обясниш какво значи вертикално и хоризонтално казанче. Демек каква е разликата между тях.

Ето това е хоризонтално казанче.Вертикално не можах да намеря но ти ще се сетиш.



 Peace "вертикално"   Hug    поздрави

 
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=tr&tl=bg& … beko_bk_2505.html

# 173
  • Мнения: 679
Моля ви, помагайте! В момента правя хляб Brioche с машина Taurus. Изпълних рецептата по книжката и се получи мазно трошливо тесто. От това ще стане ли хляб? Да добавя ли още брашно?
Това ми е първото месене.

# 174
  • Мнения: 31
Ха, че то тази Beko е същата като Eureka за която питат.Само надписите и са на турски.

# 175
  • София
  • Мнения: 2 649
Моля ви, помагайте! В момента правя хляб Brioche с машина Taurus. Изпълних рецептата по книжката и се получи мазно трошливо тесто. От това ще стане ли хляб? Да добавя ли още брашно?
Това ми е първото месене.
не го знам този хляб, но не трябва да е трошливо тестото на хляба, а да е хубава еластична топка, която не лепне. Добави 1 ч.л вода докато меси и ако стане много лепкаво по 1 с.л брашно докато стане на хубава топка. Виж на постовете на Ердинч е показано страхотно как трябва да стане.  Peace

# 176
  • Мнения: 679
Тестото ми е с 2 яйца, 3/4 чаши масло, 2ч брашно и малко мляко за 500гр. Вода изобщо няма. Не знам защо реших точно с тази рецепта да си тествам машината, но сега ще изчакам докрай да видя какво ще излезе.

# 177
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Тестото ми е с 2 яйца, 3/4 чаши масло, 2ч брашно и малко мляко за 500гр. Вода изобщо няма. Не знам защо реших точно с тази рецепта да си тествам машината, но сега ще изчакам докрай да видя какво ще излезе.

Малко ми е чудно да няма вода в тази рецепта от къде я взе,но може би количеството на млякото е малко.Може би е сгрешена.

# 178
  • София
  • Мнения: 8 494
Тестото ми е с 2 яйца, 3/4 чаши масло, 2ч брашно и малко мляко за 500гр. Вода изобщо няма. Не знам защо реших точно с тази рецепта да си тествам машината, но сега ще изчакам докрай да видя какво ще излезе.

Малко ми е чудно да няма вода в тази рецепта от къде я взе,но може би количеството на млякото е малко.Може би е сгрешена.

И аз мисля, че течностите са малко, но нямам представа какво тесто се цели, нито пък точната рецепта пред себе си за да си направя точните изводи.

Така че можем само да гадаем.

# 179
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Тестото ми е с 2 яйца, 3/4 чаши масло, 2ч брашно и малко мляко за 500гр. Вода изобщо няма. Не знам защо реших точно с тази рецепта да си тествам машината, но сега ще изчакам докрай да видя какво ще излезе.

Ето една рецепта за Бриош

закваска:
15 г прясна мая
60г мляко
60 г брашно
Разтворете маята в топлото мляко. Добавете брашното и разбъркайте. Покрийте и оставете на топло място докато удвои обема си.

тесто:
250 г брашно
150 г яйца (около 3 средни яйца)
4 г сол
15 г пудра захар
120 г масло на стайна температура ( не разтопено!)

Общи условия

Активация на акаунт