ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • 221B Baker Street
oo,Божееее,кака Ни и на приглушена светлина е   Sick  че аз на свещи изглеждам като неземна богиня  Mr. Green

# 151
  • Варна
Момичета купих си тв сага и се очертава интересна седмица с нашия сериал.  Peace Между другото другата седмица на мястото на ,,1001 нощи'' ще повтарят ,,Мелодията на сърцето'' по диема фемили.

# 152
  • Варна
Къде сте бе момичета .  Thinking Да не спите зимен сън заедно с Есмер.  Heart Eyes

# 153
Сега гледам повторението на серията... Честно да си призная преди си мислех,че като се намерят и вече няма да ми е толкова интересно или че... знам ли,поне няма така да ги чакам сериите - обаче да ви кажа ,мноого съм се лъгала ... имам чуството,че най - интересното сега предстои , просто не ми изглежда като да си останат така щастливи заедно ... предчуствам буря ....... buria

# 154
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ПЛЬОС....и аз в дебатите....Добър ден на Всички!!!!!! ... Леле, само сутринта ме немаше... много сте напреднали!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Indira , след като си по свободна днес ...чакаме пъкления план...направо си представям как седиш до врящия казан и бъркаш с големата лъжица!!! hahaha hahaha hahaha

# 155
Мараба девойки Hug
То верно че съм френд със Саро в Майспейса, ама той не пише, само обещава, и се обяснява, че лети насам натам Thinking
А иначе мейл не съм получавала Tired

Вчера заспах преди да съм гледал серията от онази вечер Blush Толкоз съм скапана че.... но тази вечер ще наваксам Peace И ше се изходя baby_neutral

# 156
 Добър ден, милички   bouquet

Виждам, че добре закусвате Grinning...така, така, че малко време имате да влезете във форма  Wink Ще ви трябват сили ей, нещо плановете за отсвирване на кака Ви не дават резултат ooooh!

Някъде и аз мярнах, че Врабчето няма да се снима повече, заради това, че губи от сравнението с Изгубени години и заради предложение Сарухан да участва в американско-турска продукция  Thinking

Дерзайте Саруханки, че Холивуд ще го отмъкне докато ние се натуткаме  Naughty

# 157
Мараба девойки Hug
То верно че съм френд със Саро в Майспейса, ама той не пише, само обещава, и се обяснява, че лети насам натам Thinking
А иначе мейл не съм получавала Tired

Вчера заспах преди да съм гледал серията от онази вечер Blush Толкоз съм скапана че.... но тази вечер ще наваксам Peace И ше се изходя baby_neutral

аз пък съм получавала...  bowuu bowuu .. хем не 1 ами 2 писма .. ..  hahaha ама напоследък не пише.. явно е мн заеТ.. и няма време Simple Smile ..ако пак ми пише нещо интересно.. ще ви докладвам  Mr. Green

ааа .. междудругото ... Мерхаба кЪзъми...   bouquet как сте днес.. ?
гледам нещо много сте се наточили за Станбула...  Hug
или голям зъб и имате на тая абла.. (извънгабаритната) .. ама и да я убием .. нищо няма да постигнем.. само ще нараним Саруханчо ..
(еее.. после ще го утешим де... )
+  тфа тя не ми пречи .. не ми е заплаха..  Joy
ако ще правим нещо.. Саруханчо може да и го спести.. и да не й казва ако иска...
 Heart Eyes
 ...
аа много се забавлявам тукаааааа...
СТРАХОТНИ СТЕ!

иначе са ми много смешни като уж говорят на български ...  Joy Роза май най-добре го владее...
тоя .. уж дето е българин... хич го няма..  hahaha Joy ..
пак България се Изложихме..  newsm78
нямам търпение да чуя Али.. да говори на наш си език.. нали той го владеел "перфектно" ..! ?
 Joy
Есмерчо може покрай него.. някоя дума да научи.. ( примерно 0бичам те! )
и това стига...
айде... ще се видим след 1 чаС ..
Целувки .. на всички..   ( най-много на redemi & Indira )

# 158
  • София
ааааа, Киарче, кака, не така Naughty
давай бързо отчет, писма си получила, не едно, а две Thinking
тука всички тръпнем в очакване Flutter
quote author=Magosniwa link=topic=440252.msg12925319#msg12925319 date=1256810902]
Момичета купих си тв сага и се очертава интересна седмица с нашия сериал.  Peace Между другото другата седмица на мястото на ,,1001 нощи'' ще повтарят ,,Мелодията на сърцето'' по диема фемили.
[/quote]

дай плиииз малко ББ какво ни очаква според сагата Flutter

# 159
  • при най-добрия мъж...
ПЛЬОС....и аз в дебатите....Добър ден на Всички!!!!!! ... Леле, само сутринта ме немаше... много сте напреднали!!!!  #Crazy #Crazy #Crazy
Indira , след като си по свободна днес ...чакаме пъкления план...направо си представям как седиш до врящия казан и бъркаш с големата лъжица!!! hahaha hahaha hahaha

Казана извря,сега вече буча игли по вуду куклата на кака Ни.
И гледам да свърша по-бързо,че са не изтърва серията Mr. Green

Цунки и на теб Киарче Heart Eyes

# 160
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Mr. GreenМацки ,прибрах се за малко да гледам филма и пак духвам! Ох,довечера гледайте 89 серия на 1001 нощ-мястото където говорятОнур и Шехи е Пиер Лоти кафе-ей там кака ви Редеми похапна сластно готина дундурма и рИва от радост ,че е там!  Heart Eyes
Киарчетооо-ко прайте кака из Родопите! Мерси за целувките миличка!!! И аз ти пращам и на всички също!!  love001  love001 newsm51 newsm51
    Ади, подмийтИ сЪ със сапун "Дуру"
    да сте готови за  САРУУУ!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галке може ли ББ да е в резюме?

# 162
  • София
Галке може ли ББ да е в резюме?
ма разбира се, да не съм Али, ще схвана с две думи Wink

адии, иде  Heart Eyes Heart Eyes

отде пък се пръкнаха сега ченгета #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 15:57 от galia2007