За Кортезите и етническите традиции.

• 12 883
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Всички трябва да бъдат равни пред закона, иначе законът губи смисъл и хората излизат из контрол. И така къде ще му излезе краят? Бременна първокласничка?
е , на нея не й идва още , иначе и на това ще станем свидетели , четох разни случаи как цигани ( цялата рода ) отиват в  гин.кабинет да видят  защо момичето не може да забременее , а тя - на 12-13 години , и има менстр. от месец-два ... Simple Smile

# 211
Природата е странно нещо... лично познавам момиченца, на които на по 8-9 години им дойде цикъла (не са циганчета). Но това, че на някои им идва по-рано, изобщо не значи, че телата им са готови за раждане. То единия цикъл не е достатъчен. Таза трябва да е достатъчно широк, тялото да е достатъчно голямо и развито, и т.н. Ама де ти разбира манго от биология. Жал ми е за тези деца, защото по манталитет те са все още деца.

# 212
                                http://e-вестник.bg/5912

# 213
Четейки днес жълтата английска преса, попаднах ето на това - http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1224770/Bulgar … -wedding-day.html, явно младата майка е станала известна чак в Англия.

# 214
Много ми  е интересно, какви са коментарите.

# 215
  • UK
ами коментарите са на възмутени граждани, но Англия е на първо място по бременности на тийнейджърки в Европа...

# 216
Много ми  е интересно, какви са коментарите.

Божееее, англичаните са ги изкарали национални герои - големи обобщения, голямо чудо...

# 217
Четейки днес жълтата английска преса, попаднах ето на това - http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1224770/Bulgar … -wedding-day.html, явно младата майка е станала известна чак в Англия.
Английската преса да си гледа най-младия баща и да не се занимава с нас  Simple Smile

# 218
...но Англия е на първо място по бременности на тийнейджърки в Европа...
                               Може би са неграмотни, затова.

# 219

Всъщност, да, затова е.
ОГРОМНОТО количество ранни бременности в Англия са разпространени основно в една група хора. Нискообразовани, зле платени, с нисък стандарт на живот. В крайна сметка маргинализираните групи не възникват само на етнически принцип.

# 220
Всъщност, да, затова е. ОГРОМНОТО количество ранни бременности в Англия са разпространени основно в една група хора. Нискообразовани, зле платени, с нисък стандарт на живот...
                             Ето това не разбирам: защо ако някой реши да ражда по-рано от обичайното за века или пък да има повече деца, то той непременно ще да е необразован. Или просто глупав.
                              И ако се върнем на Кортеза, как бихте коментирали това: Кортеза е най-малката майка, родила в областната болница в Сливе … лото на годината.

# 221
  • Варна
                             Ето това не разбирам: защо ако някой реши да ражда по-рано от обичайното за века или пък да има повече деца, то той непременно ще да е необразован. Или просто глупав.

Статистика. Wink
Пък и няма как да си образован на 11 години.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:31 от Хексе

# 222
....                              Ето това не разбирам: защо ако някой реши да ражда по-рано от обичайното за века или пък да има повече деца, то той непременно ще да е необразован. Или просто глупав.
                            ....

Мдааа, на 11 г. няма нищо по-нормално от това да решиш да се размножиш...

# 223
непълнолетен е под 18 години , ако са само 177 малолетни ромки , които са родили в Меката на циганията и проституцията в България , това нищо не е ,

# 224
ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЪДИТЕ, ВСИЧКИ СТЕ МАЙКИ ,ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ МУ ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА. А КОЛКОТО ДО ТОВА, НА МЕН НЯМА ДА МИ СЕ СЛУЧИ.И НИКОГА НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯ  ДА ПАЗИ ГОСПОД. СТАНАЛОТО СТАНАЛО, ТОВА ДЕТЕ СИ ИМА РОДИТЕЛИ ИМА И ЗАКОН.

Ееее, хайде сега. На всеки може да се случи. Надали ще разсъждаваш така, ако станеш баба сле около 4 г. и няколко месеца...
Аз лично няма да съм очарована и (най-малкото) ще държа да тикна "таткото" зад решетките, вместо да се боря за фалшива свобода на избора...

Общи условия

Активация на акаунт