Не, не искам светът ми да рухне!

• 14 065
  • 217
  •   1
Отговори
# 15
  • София /Абсурдистан
Ми какво да правиш ако нещо се разкрие - правиш се, че не знаеш, супер изненадана си, направо потресена, тръшкаш се, скубеш си косите и заплашваш със самоубийство, после след постигането на нужният ефект, питаш миУото как да се откажеш от сестра ти чрез дъравен вестник и той дали може да ти помогне да го направиш, щото ти с морално пропаднали личности не искаш да имаш нищо общо  Mr. Green
Айде да си вържа кънките и аз.

# 16
просторния му мезонет елитен столичен квартал ей на това требваше да натъртиш.  hahaha

# 17
Моля Ви, не съм се регистрирала,за да предизвиквам смях.Достатъчно казах.Кажете ми какво да правя със ситуацията,спрете да анализирате темата ми!!!
Дай му мента,глог и валериан и му кажи Mr. Green
Joy Говори и бутай в устата,говори и пак бутай  Mr. Green

# 18
hAHAHAHAHAAHAHHA,  Popcorn  smile3545

# 19
Ей, това е.Ще настъпи бум на новорегистрирани всеки ден, само и само пак да се пускат пързалки в ДИС Whistling

# 20
Много е абъркано: сама съм си виновна.Не съм го лъгала,казвайки му че обичам сестра си.Тя не си е идвала от години,а сега той си мисли,че ми прави подарък с това пътуване.Той е много принципен човек-не търпи прищевки,въпреки,че ми е подсигурил всичко,за да не ми се налагат прищевки.Ох,ще се поболея!

# 21
Пийни и ти една тинктура  Joy Joy

# 22
Разберете ме,отдала съм се напълно на този мъж, той е светът ми.По-добре да умра,отколкото да се върна в бащината къща в родния град!

# 23
По-добре да беше написала,че не желаеш
да загубиш новият си стандарт на живот.

# 24
Така ще е, да.
В тая криза много народ  остана без работа и вече и регистрирани ще ги четем тия хлъзгавите.

# 25
  • София
Ми какво да правиш ако нещо се разкрие - правиш се, че не знаеш, супер изненадана си, направо потресена, тръшкаш се, скубеш си косите и заплашваш със самоубийство, после след постигането на нужният ефект, питаш миУото как да се откажеш от сестра ти чрез дъравен вестник и той дали може да ти помогне да го направиш, щото ти с морално пропаднали личности не искаш да имаш нищо общо  Mr. Green

Е те това е истината  Party

# 26
Азса каквото трябва съм написала, имаш ли мнение по проблемът ми или не?  Моля,престанете със спама, давайте идеи по казуса.Все пак ви гласувамдоверие,бъдете възпитани.

# 27
Информирах модератор.Съжалявам,но днес
ми е едно такова никакво.

# 28
Информирах модератор.Съжалявам,но днес
ми е едно такова никакво.
Добре си направила. PeaceАман вече

# 29
  • София
......Не се притеснявам да се разкрия пред вас,но същевременно ще разчитам на абсолютната ви дискретност.Накратко моята история:от малък град съм,но като всяко амбициозно момиче, ......Преди три години се запознах с Мъжът на живота си.Още на вторият месец напуснах общежитието на МЕИ и се нанесох в просторния му мезонет елитен столичен квартал.....Най-щастливият момент в моят живот беше снощи,когато вечеряхме в Сакура и точно преди да отпия глътка от сакето видях на дъното Пръстенът...... Той много мрази жриците на любовта(винаги,когато минаваме по околовръстното, смъква прозореца ,плюе и казва "Мама -и д- е-- к-------- ).Веднъж по Диемата даваха филмът Хубава жена,разсърди се,че го гледам, беше толкова афектиран,че се наложи да вземе мента глог и валериан; .....
Той иска за Коледа да отидем в Холандия при сестра ми. Разбира се, ще бъдем в хотел,но тя точно по тези празници е много натоварена,освен това дори да облече монашески дрехи,има други белези,които лесно ще я издадат......

Crazy

АХАХАХАХАХаааа, е не  Joy Joy Joy Joy Joy , просто вълшебно! Със сълзи на очите съм... Joy

Ние сме дискретни! Не се притеснЯ'й!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт