Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • Перник
Лилаво или зелено, не е чак толкова важно  Peace Важното е, че супер много ми харесаха и вече нямам търпение да си пия кафето от готината чашка и да си пазарувам с торбата... има ли емотиконка, подскачаща от нетърпение?  Laughing

# 151
На мен зеленото много ми харесва Simple Smile

# 152
Голяма красота.....

# 153
Прекрасни са чашите...
Ох, аз още не съм превела парите за поръчката на артикулите, че бях по болници 2 седмици, но утре ще ги преведа. Дано не съм объркала сметките ви при плащането на нещата с това закъснение. Praynig

# 154
  • Видин
има ли емотиконка, подскачаща от нетърпение?  Laughing
  jumpuu ukliam1 #Milti nuts  Hands Clap Hands Clap  Hands Clap omm  girluu
 Joy

# 155
и аз се записвам за блузките Simple Smile Изтървах чашите  newsm61

# 156
  • София
 ukliam1 #Milti  jumpuu

и аз така от нетърпение  Joy

# 157
  • Karlovo
Момичета а как става получаването на нещата ? За първи път си поръчвам по този начин и не съм запозната .Извинете ако е глупав въпроса ,но нямам търпение да ги вкарам в употреба  Grinning .

# 158
  • Карлово
Дриймс, за Карлово аз ще ги получа и ще ви свирна да се видим и раздам Grinning

# 159
Та та та таааааааааа.... Представям ви проекта за зимна блуза за кърмене
Платът е много мекичък памук с ликра, цветът ще е сив или лилав меланж, ще видя кое е по - красиво.
Ще сложа и табличка с обмерни данни в темата с поръчките за по лесна ориентация.
Цената ще е около 20 лв. В цената е включен, транспорт и малък процент зарение за Ла Лече Лига. Разбира се, който иска може да добави някаква сума, коята също да отиде за Ла Лече.
Все още няма да пускам тема за записване, защото чакам да разбера дали ще мога да пусна и обикновени дамски и детски блузи. Това ще стане скоро.

Можете да разгледате картинката и тук

# 160
Шаманич, много добре изглежда блузата.... нямам търпение да си поръчам, аз нали имам черна, та сиво, или лила ще ми дойде добре. Hug

Благодарности за положения труд.  bouquet

# 161
Еххх, откога чакам  Grinning
Аз отдавна не кърмя навън, та не ми трябват дискретни блузи, но ако няма обикновени, бих си поръчала и една от тоя вид Simple Smile
Шаманката, не знам от колко време правиш такива блузки, но откакто родих/ кърмя си поръчвам по нещо то твоите красоти. Вече имам цяла кърмаческа линия в гардероба за всеки сезон.
Благодаря  Heart Eyes

# 162
Много ми харесва, благодаря, че се занимаваш  Hug

# 163
  • В чуден свят с четири Слънца
  bouquet за Шаманката!!!
Аз видях и на живо модела, но в беличко, и много ми хареса. Аз съм голяма фенка на блузките с висока талия и много се радвам, че в новата колекция Шаманката е заложила на тази линия Grinning
А и от избора на лилаво или сиво съм доволна, и двата цвята ги нося с кеф. Не че някой ме пита, де Grinning
Чакам сега да зърна и темата за записване Mr. Green

# 164
Само аз ли не видях моделите? Итук ли ще се записваме за поръчки?

Общи условия

Активация на акаунт