Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
  • в шоки-land
 Joy Joy Joy....да не се притеснявам тогава Wink....и той те помни, само да му кажа че ще имаш ново попълнение във фемилито, че той ще си те търси без коремче  Hug Heart Eyes....много е примерен - бременни мацки не заглежда  Grinning

# 241
Аз тези дни учих за изпит и изпуснах срещата за чашите  Embarassed
И не можах и парите да преведа, а днес няма да мога да излезна от нас, та ще успея с превода в понеделник, най-късно вторник  Embarassed Извинете ме много, но нещо много дини ми се събраха под мишницата  ooooh!

# 242
Elichka_mama, виж само в другата тема къде са отишли твоите неща и се свържи с който ги е взел  Peace

# 243
Да видях в другата тема  Wink Писах на Червената Соня, дано да работи около Младост и затуй да е взела нещата, че центъра щеше да е по-удобен от Овча купел... ама все някак ще се оправя, че тази част на София ми е непозната Simple Smile

Ние с теб днес във всички теми успяхме да си поговорим  hahaha    bouquet

# 244
Можем пък да пуснем отделна тема за разговор  Wink

Не знам дали има път към центъра или Младост Соня, но все нещо ще нагодите. За съжаление не запомних кой къде ще му е по удобно.

# 245
Както дойде, ще се оправим, мерси много за оранизацията и за всичко Simple Smile
   bouquet

# 246
  • София
Ще актуализирам скоро  Wink Пинки, твоите неща предполагам пак ще бъдат доставени по мъжка линия, когато са готови  Peace

Ако не те затруднява този начин Wink

# 247
Амии не, никак не ме затруднява. Но пък това не пречи да дойдеш на общата среща ако искаш  Wink

# 248
  • До хладилника, който обичам
Можем пък да пуснем отделна тема за разговор  Wink
Де бой, де! smile3540

# 249
с анкетка, бе Бу  Whistling

# 250
  • Видин
Първа пушка съм за отделна тема

newsm47

# 251
  • Пловдив
Да отбележа и тук, че днес преведох паричките. Шаманке, и тук да се извиня за закъснението Embarassed

# 252
  • Велико Търново
И аз да отбележа, че днес пуснах паричките с пощенски запис. Simple Smile Ника ми е на извлечението от Записа, а и като гледам други от Търново няма! Simple Smile

# 253
Данини, пак ще сме си двете с тебе явно  Simple Smile

# 254
  • Велико Търново
Цитат
Данини, пак ще сме си двете с тебе явно 
Дано само този път си получим нещата с първите  Simple Smile, че подаръците нещо закъсняват! Peace

Общи условия

Активация на акаунт