Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е добре тогава, това ме успокоява донякьде. Ина4е болките наистина са жестоки, но ако по4ина малко - клекна или седна за малко, после мога да продьлжа пак и така...Но знаеш ли ОК, има моменти когато се стягам и аз не знам как го правя -като на сватбата и издьржам по-дьлго права без да клекна или седна. много ми влияе психи4еското сьстояние.
Аз затова и се мь4а о6те така, 6ото сьщо мисля, 4е трябва да са като труп за да стигна до операция. Но уж претендирам, 4е рьрпя болка, а пьк едвам издьржам - много са силни.

# 91
Е добре тогава, това ме успокоява донякьде. Ина4е болките наистина са жестоки, но ако по4ина малко - клекна или седна за малко, после мога да продьлжа пак и така...Но знаеш ли ОК, има моменти когато се стягам и аз не знам как го правя -като на сватбата и издьржам по-дьлго права без да клекна или седна. много ми влияе психи4еското сьстояние.
Аз затова и се мь4а о6те така, 6ото сьщо мисля, 4е трябва да са като труп за да стигна до операция. Но уж претендирам, 4е рьрпя болка, а пьк едвам издьржам - много са силни.

Не, моите болки бяха нетърпими по 24 часа първия път 5 денонощия някъде. Мисля, че не става въпрос за една и съща степен на болка. А колкото до психиката-вярно е че човешкия мозък има неподозирани дарби. За нашата болест обаче няма Плацебо хапче  smile3518 Weary newsm45

# 92
  • София
да така е,
ТЕКС, мерси за пожеланията, надявам се скоро да 4ерпя за Внук. Аз като женска майка- на 2 щерки се радвам, 4е 4акаме внук. а за колана си много прав-носих го 6 месеца по 15 4аса на ден и тотално ми разказа играта на мускулатурата, сега тя ми е основния проблем

# 93
да така е,
ТЕКС, мерси за пожеланията, надявам се скоро да 4ерпя за Внук. Аз като женска майка- на 2 щерки се радвам, 4е 4акаме внук. а за колана си много прав-носих го 6 месеца по 15 4аса на ден и тотално ми разказа играта на мускулатурата, сега тя ми е основния проблем

И аз нося от ластичните колани. Срастнаха се с мен! Но когато опитам да ги махна и веднага ме срязва кръста. Даже и сег, след операциите, дето няма причина за болки отново ме наболява. Когато съм го махнала все едно студена струя имам на кръста. Това е положението, бабешки работи  rotfImao rotfImbo

# 94

Аз съм същия повече от 10 мин. не мога да стоя прав или  да ходя  Sad, схваща ми се всичко отзад от кръста на долу ине мога дасе движа и ме боли, но не са мног осилни болките но пак си е неприятно.  Crazy
Аз винаги си търся къде да поседна  Crazy

Много ви благодаря за хубавите пожелания - на всички newsm53
И дано забравим с взаимни усилия болките и да се радваме на повечко хубави моменти като тези newsm51

Животът се отмерва не с броя вдишвания,  а с моментите които спират дъха ти  Hug

# 95
Здравейте, честит ви първи сняг!
(в София вече стана ужасно за шофиране)

Радвам се, че има повече повече радостни събития и Ви ги честитя на Сън в лятна нощ и на Romi62! Дано и занапред да е така! kyllmg

Romi62, ако търсиш да купиш Дискус композитум, има го в Италия. Само че, е важно да се посочи фирмата на която е производство - Heel. Преди 2-3 дни мъжът ми купи моите оттам и беше голяма драма, защото в първия момент му казаха, че има около 20 вида. На компютъра му показала всички лекарства, които съдържат думите Дискус композитум (дори Волтарена е бил в такава комбинация). После веднага обаче намериха това, което търсихме. Дали са му Дискус композитум интервертебралис суифт - цената е 62 евро.

# 96
  • София
После веднага обаче намериха това, което търсихме. Дали са му Дискус композитум интервертебралис суифт - цената е 62 евро.

Маги, ти ходи ли при доцента? Той ли ти изписа този вид Дискус?
Защото Тишовите нали бяха Discus Compositum N и съответно аз такива си взех.
За колко ампули е такава цената?

# 97
Роми, аз ходих при същият доцент ортопед. Препоръчаха ми да взимам без N накрая, защото има повече съставки. Цената е 62 евро за 10 бр.

# 98
Здравейте на всички. Отдавна ви чета, но все не пиша. Засега съм с дискова протрузия на л4-л5, която ми създава доста проблеми.Искам да ви питам някой ходил ли е на курсовете на Норбеков?Твърдят, че се отразява много добре на кръста, но знам ли вече и аз.

# 99
  • София
Добро утро и от мен! newsm53
Приятен ден и без болки ви желая! newsm44
Маги, благодаря ти за инфото, аз им бях казала за производителя, и пак нищо. Но ще ги тьрся отново. На всички още ведньж - благодаря ви за пожеланията!!! newsm10

# 100
Роми,честито и от мен Да са здрави и винаги усмихнати младоженците,много семеино щастие.Цяла седмица ходя да си оправям документите за заминаване и вчера вече привърших.Навсякъде се чака ,а в НОИ се подавали само в четвъртък и вторник.

Тишо караш ли диетата и от колко време си на нея.Аз издържах 4 дни-до плодовия цял ден изкарах на плодове,но вечерта не издържах и се нахраних яко.Мен си ме боли кръста и с колан и без колан,но се издържа.

# 101
  • София
Цяла седмица ходя да си оправям документите за заминаване и вчера вече привърших.Навсякъде се чака ,а в НОИ се подавали само в четвъртък и вторник.

IMJ, аз нещо съм изпуснала май. Къде заминаваш на балнеолечение?

# 102
Здравейте! Hug
Някой може ли да каже който си е правил дали има ефект от тези инжекции Discus Compositum N
Приятен ден на всички и разбира се без никакви болки. newsm68

# 103
Тишо караш ли диетата и от колко време си на нея.Аз издържах 4 дни-до плодовия цял ден изкарах на плодове,но вечерта не издържах и се нахраних яко.Мен си ме боли кръста и с колан и без колан,но се издържа.

От Понеделник съм на нея, днес ми е въглехидратния ден, а утре е плодовия и какъв ще го ям  Crazy

Здравейте! Hug
Някой може ли да каже който си е правил дали има ефект от тези инжекции Discus Compositum N
Приятен ден на всички и разбира се без никакви болки. newsm68

Аз си ги правих  Wink, има ефект от тях не съм като напълно здрав, но има ефект  Peace
Аз съм си направил само 10бр. от общо 30 така че още е рано да се каже Wink

# 104
Софи ,отивам на Павел баня на 11-ти ноември.

Общи условия

Активация на акаунт