Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Като гледам как нашите доктори си правят експерименти със здравето ни.....Направо.....

# 76
benzy физ терапия можеш да правиш и в отделения по физ терапия и рехабилитация.Така ,че ако държиш да правиш си вземи направление за хоспитализация и влез в някое отделение ,било  то и в София.Ама процедурите не са задължителни,ако си добре.Аз бях получила контрактура на мускулите на кръста и това наложи процедурите.Слабост в краката имах почти 2месеца,така,че споко ,не бързай да" летиш".Пий си витамините и се разхождай.

Аааа сакън неща и да чуя за лежане в болница вече стига ми една седмица след операцията. Незнам дали ще има ефект да направя 3 процедури примерно.  В тоя ред на мисли - как стои въпросът с болничните - колко време дават аз сега за пръв път ще ходя на ЛКК досега беше от Токуда.

Обсъждате тука колани и разни лекарства... действаха ли ви тия хумии? аз пиех мидокалм и още нещо си ама си бяха направо като бонбони и ги спрях накрая - така или иначе се налагаше да стискам зъби реших че не си струва и да се тровя.
А за колана мога да кажа че съм леко против - тая гад много изнежва мускулатурата - след 2 месеца носене бях по-зле отколкото преди да го сложа.

# 77
Добро утро и от мен  Hug ако някой иска да се предпази от грипа , да почва да пие Ехинацея - по 10 капки сутрин и вечер - много хубава билка . В къщи сме от няколко дена на профилактика с нея и ще продължим да я пием , докато мине грипната вълна .

# 78
Добро утро и от мен  Hug ако някой иска да се предпази от грипа , да почва да пие Ехинацея - по 10 капки сутрин и вечер - много хубава билка . В къщи сме от няколко дена на профилактика с нея и ще продължим да я пием , докато мине грипната вълна .

Добро утро! Елпи, от къде се купува тази ехинацея? От аптеката ли? И какво представлява-течност или билка която се вари?

# 79

Трябва ли рецепта? Как действа?  newsm78

# 80
Ееее, ще ме обидиш вземи си поне от плодчетата  Joy
Кафето е без захар нали  Laughing
Да от плодчетата може,аз съм постоянно на плодчета. Но кафето не мога без захар Embarassed
Аз мисля,че Ехинацеята се купува без рецепта и тя подсилва имунната система.

# 81
Да , свободно можете да я купувате , Лина е права - подсилва имунната система . Забелязала съм и че когато мъжът ми е болен ( а боледува предимно той и то рядко ) , с  Ехинацеята по - бързо пребрва болестта . Тогава дозата е 20 капки , за профилактика вече писах колко се пие . Има си и листовка , така че всеки може прекрасно да се ориентира колко да пие .

# 82

benzy, колан нося почти винаги, но от ластичните, които се продават в аптеките. Те не потдържат кръста, нито отслабват мускулатурата. Целта при тях е да предпазват от течение и настинка. Щом го махна и ме надуха вятър, кризата ми е в кърпа вързана.
     Такъв с потдържащи пластини имам, но го слагам, когато ме очаква натоварване, тоест рядко. След това веднага го свалям.

# 83
  • София
Здравейте и от мен.
Дъщеря ми проходиии newsm68 newsm44 smile3541Вече не е бебче.
Кръста ми си отдъхна,но по цели нощи не спя от тия проклети крампи,що магнезии изпих,що чудо нищо.Сега съм си поръчала хранителни добавки от дестрибутор.Едно момче от столичен клуб/пещерен/ги пило преди експедиция и после продължил..Горещо ми ги препоръча,успоредно с лечението ми и сега яко ме зариби.Дано си заслужават цифрата.

# 84
Здравейте и от мен.
Дъщеря ми проходиии newsm68 newsm44 smile3541Вече не е бебче.
Кръста ми си отдъхна,но по цели нощи не спя от тия проклети крампи,що магнезии изпих,що чудо нищо.Сега съм си поръчала хранителни добавки от дестрибутор.Едно момче от столичен клуб/пещерен/ги пило преди експедиция и после продължил..Горещо ми ги препоръча,успоредно с лечението ми и сега яко ме зариби.Дано си заслужават цифрата.

Не знам какво се казва в такива моменти, но се радвам много на вашата радост! Да ти е жива и здрава и да не спира цял живот да припка! А това с крампите не е добре, какво думат докторята? И на мен ми се случи скоро крампа, та няколко дни се ослушвах, но ми мина. Много е гадно и ми се струва, че е от нарушени импулси от нерва към мускула.

# 85
  • София
Привет и от мен!
как сте в този мразовит ден???  newsm10
Аз сьм си все така с болки, но може би с малко пове4ко сила от преди. smile3507
Продьлжавам да ходя при кинезитерапевта и с упражненията в кь6ти.
Тишо, сестра ми не е могла да купи инжекциите от Италия - на пове4ето места не са 4ували за тях, а в една аптека само имали, но 4 вида - Дискус компос... + о6те някаква трета дума. И така ни6то не ми донесоха. Дали през интернет не мога да си ги купя??

# 86
Привет и от мен!
как сте в този мразовит ден???  newsm10
Аз сьм си все така с болки, но може би с малко пове4ко сила от преди. smile3507
Продьлжавам да ходя при кинезитерапевта и с упражненията в кь6ти.
Тишо, сестра ми не е могла да купи инжекциите от Италия - на пове4ето места не са 4ували за тях, а в една аптека само имали, но 4 вида - Дискус компос... + о6те някаква трета дума. И така ни6то не ми донесоха. Дали през интернет не мога да си ги купя??

Можеш, Да, има много сайтове в който се предлагат, но си мисля, че ще ти е по лесно ако някой ти ги изпрати от там  newsm78
Има ги в Германия Wink

# 87
  • София
мерси за пожеланията, ама снимки хубави о6те нямаме- само непрофесионални. обе6тавам скоро да ви изпратя.
Ох, ама само вие 6те ме разберете - мь4а се да готвя и от стоенето 10 минути права просто умирам от болка, крака ми се вдаржи отново и изтрьпна. То не 4е ми е из4езвало това усе6тане ве4е половин година, ама всеки ден о4аквам 4удо да стане и да не ме боли така, ама..

# 88
  • София
ОК, как ме позна ??? newsm17
Да, това сам аз.
Ех, как искам да се 4увствам както тогава-по4ти не усе6тах болката, особено на бьрзите танци.
все си мисля за това, което ти ми писа-4е си била като мен преди операцията и си викам дали и аз няма да стигна до ножа, за6то ли се мь4а толкова време. а в петьк мисля и на работа да трьгвам, 4е то и от седенето в кь6ти май полза няма.

# 89
ОК, как ме позна ??? newsm17
Да, това сам аз.
Ех, как искам да се 4увствам както тогава-по4ти не усе6тах болката, особено на бьрзите танци.
все си мисля за това, което ти ми писа-4е си била като мен преди операцията и си викам дали и аз няма да стигна до ножа, за6то ли се мь4а толкова време. а в петьк мисля и на работа да трьгвам, 4е то и от седенето в кь6ти май полза няма.

Аааа, не, никога не съм писала, че много ме боли, но мога да изкарам на една сватба. Напротив, и двата пъти преди операцията не съм можела да се надигна от леглото. Не сме се разбрали нещо. Но вие всички пишете колко много ви боли, а аз разборам че е като моята болка. Явно не си много зле след като си вървиш спокойно и си и танцувала. Аз бях буквално като инвалид.

Общи условия

Активация на акаунт