Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 160 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
sophsan , само 10 бр. по схема - 1 през 3 дена (общо за 1 месец). След 6 месеца пак. Започнах ги веднага - още в събота.

Боли л ите днес? Мен много ме болеше  Crazy

# 151
Да ви кажа честно, вечерта ме наболваше кръста ама не знам със сигурност от какво е. Дали от инжекцията, или от това, че малко се преуморих. Но на сутринта бях добре, така че май не е от инжекцията. Утре ще ми е втората и ако има реакция ще ви кажа.

# 152
Да ви кажа честно, вечерта ме наболваше кръста ама не знам със сигурност от какво е. Дали от инжекцията, или от това, че малко се преуморих. Но на сутринта бях добре, така че май не е от инжекцията. Утре ще ми е втората и ако има реакция ще ви кажа.

При мен беше реакцията на втория ден, и беше ад под небето Sad

# 153
Днес ми е вторият ден и ми няма нищо. Дори колегите нещо са се сдухали от времето, а на мен направо ми се скача (лудото Ленче)  newsm44
Много обичам да вали. Колко бой съм изяла като малка че тичах навън да ме вали дъжда.

# 154
Днес ми е вторият ден и ми няма нищо. Дори колегите нещо са се сдухали от времето, а на мен направо ми се скача (лудото Ленче)  newsm44
Много обичам да вали. Колко бой съм изяла като малка че тичах навън да ме вали дъжда.

Браво Hug, а мускулно ли ти ги слагат?
Аз пък хич не г ообичам ,някакси м истава едно тъпо като вали Sad
Sophsan ти  няма ли да ги започваш?

# 155
Как месеци ... аз смятам да ми минава скоро и повече никакви болки .  ooooh!
Изкл деен човек съм , мисълта от тук нататък да се влача така е немислима .
Надявам се с физиотерапия и като укрепна мускулатурата на гръбнака да се предпазя .
Може би нямам идея колко е сериозно и затова така се заблуждавам , но искам да вярвам в този изход на нещата , а не в това , че ще ме боли с месеци . Crazy

# 156
Как месеци ... аз смятам да ми минава скоро и повече никакви болки .  ooooh!

Позволими да те поправя, говорим за години не за месеци  Sick
Приеми ги нещата ще ти е по лесно Wink От тук нататък всичко ще е различно вече Sad
Знам,  че звучи кофти, но всички сме минали през тоаи период, потърси антидепресанти ако така ще ти е по леко Wink Аз се двуомях, дали да скачам през балкона или да нагълтъм всички хапчета  Crazy, но хубавото е, че този период отминава и после единствената ти мисъл е как да се пазаиш за да не те боли  Peace
Доказана ли ти е ДХ?
Физиотерапия ще ти помгне до някъде, но по добре отиди на санаториум  Peace За физиотерпията бих ти казал да си искаш Ултразвук, Йонофореза с Нивалин, и Лазаер с инфрачервени лъчи, това са нещата които помагат, всичко друго е пълнеж  Wink

# 157
Нямам дискова херния .
Преписвам директно какво пише на епикризата ...

КТ на лумбален сегмент на гръбнака Л-3/4/5/Ес -1:
Начална хондрозна деформация на дисковете на нива Л -3/4 и Л-4/5.На ниво Л-5/Ес-1 дегенеративните промени са по - изразени с калциеви отлагания в анулус фиброзус и кацификат в задния надлъжен лигамент.Двустранно са притиснати коренчетата.Няма данни за истински дисков пролабс.

# 158
Нямам дискова херния .
Преписвам директно какво пише на епикризата ...

КТ на лумбален сегмент на гръбнака Л-3/4/5/Ес -1:
Начална хондрозна деформация на дисковете на нива Л -3/4 и Л-4/5.На ниво Л-5/Ес-1 дегенеративните промени са по - изразени с калциеви отлагания в анулус фиброзус и кацификат в задния надлъжен лигамент.Двустранно са притиснати коренчетата.Няма данни за истински дисков пролабс.

Нямаш ДХ, това е най важното  Peace, но ефекта е същия от притискането на коренчетата.
Тези калциеви отлагания според мен би трябвало с лекараства да се изчистят  newsm78 но може и да не се изчистят трябва лекар да го каже. Така, че не е толкова страшно положението можеш да си отдъхнеш  Wink

# 159
Аз се стягам да заминавам вече,но се чудя какви лекарства да си взема и трябва ли .Имам предвид,че от процедурите могат да се получат болки и не съм наясно дъли ще минат от само себе си или трябва да помагам пак с хапчета.При вас как е било?

# 160
Аз се стягам да заминавам вече,но се чудя какви лекарства да си взема и трябва ли .Имам предвид,че от процедурите могат да се получат болки и не съм наясно дъли ще минат от само себе си или трябва да помагам пак с хапчета.При вас как е било?

И аз си нося с мен лекарства, но никога не са ми трябвали  Peace
Там хубавото е, че се лежи много, и не ти трябват лекарства Wink
Но можеш да си вземеш, Фламексин или Мидокалм нещо такова по леко, има реакция от водата определено на 3-5 ден но не е чак толкова силна за лекарства, след определени процедури също ще имаш болка но се прибираш и лягаш увита на топло и след това си добре Wink
На мен от топлата вода ми падаше кръвното ищях да припадна веднъж, та ако имаш такива проблеми си вземи за тях нещо Wink

п.с да се напиеш заради мен в Аризоната  Mr. Green

# 161
Непукистка   не разбрах на колко си ама тези калцификати дали не са шипове javascript:void(0);То и ние не бяхна на 60г като ни почнаха проблемите,ама какво да се прави.Лошото като идва не пита.
Понакога диагнозата дх ти дава малко надежда,че има операция която би могла да помогне.Това е май най-малкия проблем след дископатията де.
Днес ме пита един познат "Как се лекували дегенеративни проблеми"Аз му викам -никак.Той се отчая.Мислел ,че можело да се оперира и да се оправи.Каня се да му изнеса здравна беседа и един урок с гимнастика.

# 162
ОО,Тишо ще се напия и заради теб и заради мен,но после как ще се прибера GrinningДано да е близо тази Аризона.А някои които е ходил на Павел баня спомня ли си с какъв препарат правят ултразвука,че някой не ги понасям,примерно волтарена,диклака на мазила.

# 163
ОО,Тишо ще се напия и заради теб и заради мен,но после как ще се прибера GrinningДано да е близо тази Аризона.А някои които е ходил на Павел баня спомня ли си с какъв препарат правят ултразвука,че някой не ги понасям,примерно волтарена,диклака на мазила.
Май те ти казват, да си купиш мазило и ти си преценяваш   newsm78
Аризоната е през пътя,  Wink

Непукистка   не разбрах на колко си ама тези калцификати дали не са шипове javascript:void(0);То и ние не бяхна на 60г като ни почнаха проблемите,ама какво да се прави.Лошото като идва не пита.
Понакога диагнозата дх ти дава малко надежда,че има операция която би могла да помогне.Това е май най-малкия проблем след дископатията де.
Днес ме пита един познат "Как се лекували дегенеративни проблеми"Аз му викам -никак.Той се отчая.Мислел ,че можело да се оперира и да се оправи.Каня се да му изнеса здравна беседа и един урок с гимнастика.

И аз искам гимнастика  Mr. Green

# 164
Добро утро ,

зная за дегенеративните промени , че значат необратими ... ooooh!

Според иглотерапевтаката се възстановявам два пъти по бързо то очакваното , затова и съм толкова обнадеждена .
След кризата тръгвам на йога и плуване - смятам да оправя мусксулатурата и дано това ме предпази .

Общи условия

Активация на акаунт