Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 5

• 161 622
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Така, че изказвания от рода "за тях няма невъзможни неща" ми звучат по същия начин като изказване на моя син - пубер колко е велик и "от него по-добър няма".

паднах под масата

# 451
Тишо, какво значи ако имаш изтръпване на крака? Мен отскоро ми се появи, но без болка и съм много притеснена. Иначе на скенера ясно се вижда много малка протрузия и все се питам може ли да е от нея.

# 452
Тишо, какво значи ако имаш изтръпване на крака? Мен отскоро ми се появи, но без болка и съм много притеснена. Иначе на скенера ясно се вижда много малка протрузия и все се питам може ли да е от нея.

Притиснат ти е нерва по една или друга причина, и може да се увреди ако не се вземат мерки. Първото нещо е да се пият витамини от Б груата за възтановяване на нерва. Милгама Н и на предишната страница има още две лекарсва но не им запомних името  Blush

# 453
Благодаря ти.Явно ще минавам на аркоксия и милгама.Той скенера ми е от септември, ама знае ли човек до декември....

# 454
Благодаря ти.Явно ще минавам на аркоксия и милгама.Той скенера ми е от септември, ама знае ли човек до декември....

Най добре е да отидеш на лекар и ЯМР да ти направят Wink Там ще се види проблема Wink Милгамата е ясно какво е, а другото?

# 455
Аркоксията ми я изписа знаеш кой. Противовъзпалително.Между другото на 5 невролога и 2 ортопеда бях, така че просто няма кой вече какво да ми каже.Освен да си платя ямр друго не ми остава.

# 456
Аркоксията ми я изписа знаеш кой. Противовъзпалително.Между другото на 5 невролога и 2 ортопеда бях, така че просто няма кой вече какво да ми каже.Освен да си платя ямр друго не ми остава.
и това е вариант в краен случай, здравето е най важно  Hug
обърни си внимание до като е време, само за протрузията ли ги обиколи всичките?

# 457
Само за протрузията, да. Не питай, така или иначе нищо не помогна. Сега пък изтръпна леко крака ми абе изобщо...

# 458
Само за протрузията, да. Не питай, така или иначе нищо не помогна. Сега пък изтръпна леко крака ми абе изобщо...
Аз преди ДХ имах протрузия 3 години но не ми изтръпваше крака, само имах болки в кръста  newsm78 ЯМР ще каже най добре  Peace

Лека  Wink

# 459
[COLOR = флот] [COLOR = синьо] ОК- благодаря че попита.Имам силен дух и несъм загубила чувството си за хумор.Все още ме понаболява ,а и изпадам в ужас ,че утре ще ми махат конците. Разреза е доста голям / този на шията /-около 18 см но утре ще разбера колко конеца са.За разреза на крака-много по- малък е / колкото операция от апандисит/.На дявам се след свалянето на конците и подмяната на яката-в момента съм с полиуретанова-а тя ми създава дискомфорт понеже е много висока и затворена да се чувствам по добре [/ B] [/ I] [/ цвят] Изтръпване все още има но в близките 9 м-до 1 гоодина ще е така.Казаха ми да имам търпение.Бавно се възстановява това което е загинало.
Лека и безболезнена нощ ви желая!
Между другото писмата ми са подписани със собственото ми име-Еми! [/ B] [/ I] [/ цвят]

# 460
Добро утро!
Intuition, не знам поради какви причини ти изписват аркоксия, но тя има много лоши странични ефекти, и в зависимост от съчетанието с други лекарства може да ти стане много лошо. Влияе на сърдечно-съдова система. През лятото моя невролог ми я изписа + Волтарен и на втория ден щях да ритна камбаната. С аркоксията щеше да ми лекува ставния ревматизъм.
Ако му прочетете листовката (а тя е дълга около 1,5 м) ще се объркате колко предупредителни неща има. С аркоксия се лекува и подагра, така че тя влияе и на отлагането на кристали от пикочна киселина в ставите. Имате ли изследване на урина и кръв за артрит? Непрекъснато трябва да се следи кръвното. Има риск от инсулти и сърдечни кризи.
С две думи - повече са забраните и предупрежденията при използването й. Консултирах се с ортопед и той беше категоричен, че все още в България не знаят как да го прилагат!!!!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 08:29 от jocco

# 461
jocco, благодаря ти за мнението.Снощи прочетох листовката и се ужасих. Не мисля да я пия. За съжаление и ултрадермапласт на инжекции е изчерпан и пак ще ходя на лекар за друг вид. Изписаха ми я защото не се повлиявам нита от афламил, нито от целебрекс, а от мовалис и диклофенак получавам страхотно сърцебиене. Правени са ми милион изследвания, и за артрит, и за какво ли не. Но си имам необясними болки в краката.Не постоянни, но по скоро чести. Невролози и ортопеди смятат, че протрузията ми е много малка и е странно да дава такъв вид болки.Леко ми изтръва крака на моменти, без болка. А другия боли без да изтръпва. Абе незнам и аз какво става.Но ми станаха много скенерите и резонансите и ще си спестя облъчване засега.

# 462
Маги,и моите хапчета от които щях да умра бяха за подагра.Вчера ми предложиха омега 3.Решила съм да не пия никакви измислени боклуци.

# 463
Intuition, направо се учучдвам: аз бях при същия доцент и точно той ми даде информацията за вредното от аркоксията!!!!!

Aha, предлагам ако има нещо неизследвано - дайте го насам!
Още преди 2-3 години взимах на Barlean's  Flax Oil, имаше добър ефект. Само че цената му е висока, а трябва да се взима поне 3 месеца.

# 464
  • Димитровград
Лили,благодаря ти за подкрепата и за относно разясненията които си направила за моето състояние Hug
Stregeta,благодаря ти за съвета да се консултирам с доц.Габровски,но вече съм го правила,и неговото мнение е за операция и евентуално стабилизация с пластини,само че за момента се спрях на варианта с безкръвната операция,тъй като във всички отношения е по-щадяща,няма го този дълъг възстановителен период след това,а и защото и д-р Михов ми я препоръча пред другата класическата,тъй като както вече си разбрала имам 2 неуспешни такива.
Лили,незнам дали е почистено добре при втората оперция,но доктора каза,че поне от ЯМР не се вижда да има проблем с диска,дано е така baby_neutral
Добре дошли на новите и от мен,и не се притеснявайте,ще си помагаме и подкрепяме с каквото можем! Hug

Общи условия

Активация на акаунт