Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за Алфаклинк в Германия?
Кога обикновено се възстановява плавността на походката след операция?
Какво е мнението за лазерната ендоскопска хирургия след операция на херния?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за Алфаклинк в Германия?
-
Кога обикновено се възстановява плавността на походката след операция?
Възстановяването на плавността на походката след операция варира при отделните хора и зависи от различни фактори. Някои пациенти съобщават за подобрение около 40 дни след операцията, докато други изпитват слабост в краката почти два месеца. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да се консултирате с тях относно очакванията по време на процеса на възстановяване.
-
Какво е мнението за лазерната ендоскопска хирургия след операция на херния?
Лазерната ендоскопска хирургия след операция на херния се счита за метод с по-нисък риск от рецидив в сравнение с други операции. Това е важна информация, която може да бъде потвърдена от немски експерти. Въпреки че не може да се гарантира 100% успех, този метод се счита за по-безопасен и с по-нисък риск от рецидив.
-
Какво е мнението за използването на куркумин за лечение на ишиас?
-
Какви са възможностите за лечение на херния?

Отдавна не съм писала ,но ме налегнаха болежки и реших да отида на лекар,да потърся второ мнение,както съм ви писала имам повече проблеми с крампите отколкото с болки в гърба,но от около 5месеца се радвам,,....,, и на завидно главоболие с повръщане и всички симптоми на мигрената.Моля за помощ.Някой ако може да ми даде мнение за една докторка от,,Св.Иван Рилски,,Бояна Милева.Тя направо обърна представите ми за лекарска помощ,като ме прати на .....психиатър
.Ако някой има наблюдения,или е чул нещо за нея, моля да ми каже,може и на лични.От вчера място не мога да си намеря и прочетох сума ти статии на психолози и психиатри които описвот силни болки като химери и свръхчувтвителност към болката с лека насоченост към депресивни състояния.Още ме посъветва да отида на съдов хирург за крампите та ако знаете добър такъв моля да кажете,някой който работи по здравна каса.