Цената на истината - тема 4

• 30 326
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Рися имаше предвид от законова гледна точка, не е редно, друг е въпросът каква е неофициалната статистика, все пак е обявено в ефир, едва ли първият му контакт е бил с младеж на неговата възраст...и тази граница не е общовалидна...макар тенденциата да е за жалост такава

# 691
Права си. Вито много изпростя с това за активния и пасивния, а също и с въпросите дали момчето иска да прави секс с него. Беше си един вид самопредлагане. Още първия път когато се явих на кастинга ми направи впечатление, че от 8-9 членна комисия, той задаваше най-много въпроси свързани със секса. Имах чувството, че него само това го вълнува.

# 692
И как чоплеше раната в душата на майката  ooooh! Ама тя хубаво го отряза - "Ами да ми е жив и здрав, какво повече да кажа!". А той пита ли,пита.Тя жената се чуди на кой свят се намира...

# 693
И как чоплеше раната в душата на майката  ooooh! Ама тя хубаво го отряза - "Ами да ми е жив и здрав, какво повече да кажа!". А той пита ли,пита.Тя жената се чуди на кой свят се намира...
И мен ми стана жал за жената.Какво искаше да чуе Вито? Да се откаже публично от синът си ли?
Държа се на положение жената.Видно изобщо не и беше приятно, но на кого би му било?
Въпреки че уж живеем в разкрепостено общество тези връзки хич не се приемат лесно още.

# 694
Нали трябва да има сензация, как така няма да се отрече от сина си  Tired

# 695
Нали трябва да има сензация, как така няма да се отрече от сина си  Tired

За да угоди на Витко  Sick

# 696
  • София
Правилно ли чух, че е първият му секс с мъж е бил на 12 години?  newsm78 Ако е така - нямам думи, подминаха го с лека ръка, все едно е в реда на нещата...

Не мисля, че беше така.
Вито го попита на каква възраст се е осъзнал, че е хомосексуалист.
Отговорът беше - на около 12-13г. Но, не че първият му сексуален контакт с мъж
е бил на тази възраст.

# 697
Аз пък точно това разбрах-че на 12-13 год е имал сексуален контакт с мъж,поопулих се,но ми направи впечатление,че не се изкоментира .Освен и аз да не съм разбрала Rolling Eyes

# 698
От всички предавания, за първи път да ми хареса участник, много симпатично момче.

Радвам се, че не си тръгна с празни ръце, щеше много да ме е яд!

А водещият беше противен отвсякъде с глупостите си. Tired
Влязох да напиша точно това.

# 699
  • пак там
Аз пък точно това разбрах-че на 12-13 год е имал сексуален контакт с мъж,поопулих се,но ми направи впечатление,че не се изкоментира .Освен и аз да не съм разбрала Rolling Eyes

И аз точно това чух, затова ми се стори странно, че с лека ръка подминаха това...
Волтарена, това, че го смятате за нормално, дали е нормално?

# 700
относно това коя е нормалната граница за секс,поне за мен е над 16г. Whistling
точно поради тази причина 5 месеца отказвах на приятеля ми секс,за да мога да навърша 16г и 1 седм. и да не ме е чак толкова срам пред дъщеря ми някое време когато ме разпита.Защото аз тази цифра съм я чула от майка ми и за мен беше важно да не падам под тази граница. PeaceЗа всеки е различно разбира се.

# 701
  • София
Тази куха лейка Полина циганката, ще е в семеиния   съвет.Аз миналата седмица  не го  гледах този циганин Simple Smile

# 702
Тази куха лейка Полина циганката, ще е в семеиния   съвет.Аз миналата седмица  не го  гледах този циганин Simple Smile
Коя е тя?

# 703
  • София
Коя е тя?
На Евро рома някаква лидерка, сиганка с вишу Simple Smileмайка на всички мангали. Гледайте,  ще  я видите струва си.

# 704
  • единственото село с трамвай и без гробище
малеее, тази полина защо не каже кои отиват да раждат в гърция бебетата си и да ги продават за пари #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт