Цената на истината - тема 4

• 30 329
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • при моите деца .....
Ох, не съм го гледала предаването, но сега ми е много скучно, забавлявам се много със словореда на ромите и лексиката им (изключвам гостенката).

# 706
Аз предаването спрях да го гледам след 4-5 епизода и сега го засичам - ама сеира продължава с все сила  Laughing

редактирам се - какъв е тоя другарски съд?! Не бяхме ли малко по-модерно общество, които поне донякъде приемат различните - много, много сме назад...

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 22:46 от •ºtreisyº•

# 707
относно това коя е нормалната граница за секс,поне за мен е над 16г. Whistling
точно поради тази причина 5 месеца отказвах на приятеля ми секс,за да мога да навърша 16г и 1 седм. и да не ме е чак толкова срам пред дъщеря ми някое време когато ме разпита.Защото аз тази цифра съм я чула от майка ми и за мен беше важно да не падам под тази граница. PeaceЗа всеки е различно разбира се.

E, то и това е малко смешно, да си заплюеш една цифра и каквото и да става, да си държиш на цифрата. Crazy
16 или 16 без 5 месеца, не е голяма разликата, все е по-скоро рано. Simple Smile

А днес момчето каза, че и другият е бил на 12..

# 708
относно това коя е нормалната граница за секс,поне за мен е над 16г. Whistling
точно поради тази причина 5 месеца отказвах на приятеля ми секс,за да мога да навърша 16г и 1 седм. и да не ме е чак толкова срам пред дъщеря ми някое време когато ме разпита.Защото аз тази цифра съм я чула от майка ми и за мен беше важно да не падам под тази граница. PeaceЗа всеки е различно разбира се.

E, то и това е малко смешно, да си заплюеш една цифра и каквото и да става, да си държиш на цифрата. Crazy
16 или 16 без 5 месеца, не е голяма разликата, все е по-скоро рано. Simple Smile

А днес момчето каза, че и другият е бил на 12..

Ами не си заплюх точно цифрата 16г.,просто така се получи че нещата с гаджето ми взеха да стават сериозни,но беше недопустимо за мен да го направя преди да съм навършила поне 16г.А това"каквото и да става, да си държиш на цифрата"-не ми е ясно какво толкова фатално може да стане,че да не се изчака дори и няколко месеца,да не говорим за дни.Все пак говорим за секс,а не за животоспасяваща операция която да се направи веднага или никога Joy Joy
Разбира се че и това е рано,но ставаше въпрос за момчето на 12г.,което не може да се каже че е само рано,ами  и извратеняшко ми звучи. Peace

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:35 от miss_kissesil

# 709
Именно защото говорим за секс - това са чувства (говорим за секса с чувства) и аз искам сега да ги покажа, сега да стане - ам не  Naughty трябва още 2 месеца, 4 дни и 18 часа  Crazy Не знам, не го разбирам това, нито ще се опитам да го разбера, просто си изразявам мнение.

# 710
  • София
Въпросът с годините е принципен. А ако на гаджето не му се чака, то проблемът си е негов. Крайно време е момичетата да не се чувстват виновни заради това, че държат на себе си, а не да правят секс само заради гаджето.

# 711
Уважаеми форумки,
С циганите в ЦИ въпросът е ясен: на приказки са романтични и принципни, но на дела са коварни и лицемерни. Противоречието в предаването идва от това, какво виждаме всеки ден, и това, което се приказва в момента. Вярвам, че циганинът няма да продаде жена си за 100к лв (но не както Боян смята, че ще се отметне). Манго ще вземе 100к лв и ще се опита да прекара и купувача и жената, никой нищо да не получи. Ще се изкара и наивна жертва на хорската похот и лакомия...
Случаят Иван Митрев (ИМ) ми се струва също прозрачен - и то както Боян го изрече. Боян е краен, наистина (но той се опита да обясни, че това е само в изказванията) - в тази крайност се опитва да види нещата от друга гледна точка.
Има, уви, система, млади хора от провинцията и селата да прииждат и да се самопредлагат по различен начин, стига да бъдат приети и подкрепени.
Примерът с Евгени Минчев/Азис беше перфектен. Двамата са много различни - две различни поколения, но и двамата са дошли в Големия Град незрели, невежи, неуки, с амбиции и хъс. Същата тенденция е очевадна при ИМ. Мога да се обзаложа, че ИМ е бъдеща звезда в медийния мрак.
(всъщност, по таблицата за умножение на Фройд, нещата са елементарни-майката е уморила бащата, а синът не иска да влезе в тази роля).
Искам за последно да споделя, че Витомир все повече ми харесва. : )))) Като водещ точно на такова предаване.
Много добре се справя, понякога може да носи упреци, но е много добър.

ПП Не знам, дали забелязахте... по едно време ИМ държеше с дясната ръка ръката на майка си. След като я пусна, с широко движение я избърса в десния крачол на панталона си. Изглежда ми като погнуса..

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 19:38 от QIQI

# 712
  • На земята, която е всъщност звезда.
А може би ръката му се е изпотила, защото не е свикнал с камерите и е притеснен? newsm78

# 713
Ехо, тук ли сте тази вечер?

# 714
  • out of space
Почна....

# 715
Мдаа, почна. Доста драматичен анонс за днешното предаване.
Да видим  Thinking.

# 716
Брат ми май точно в ония години учеше в ПЖИ  Confused

# 717
И това ми било майка Confused

# 718
  • Варна
нямало място в апартамента, и го дала в дом  ooooh!
каква майка  Confused

# 719
Тая женичка е за разстрел... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт