Цената на истината - тема 4

• 30 347
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Пак търси драмата там където я няма този Вито...въпросите са безумно...ама безумно тъпи  Whistling

# 661
  • София
Вито май си има латентен хомосексуализъм Grinning

# 662
тоя Вито направо разби  Joy що не искаш да правиш секс с мен ахахахахахахахаха

# 663
На теб какво ти харесва в един мъж ? Crazy
На този въпрос и жена не може да отговори...

# 664
  • София
този педал като нищо ще им прибере парите

# 665
Имам чувство,че на Вито му шептят в ухото  да печели време с малоумни въпроси, ужас. Трябва ли след всеки въпрос -безсмислени коментари???Драгият зрител,не е бавноразвиващ се.

# 666
Е не така грубо де.

# 667

Дано,дано момчето да ги вземе!!! Peace

Много ще се изкефя!!! Joy

# 668
  • София
Пак търси драмата там където я няма този Вито...въпросите са безумно...ама безумно тъпи  Whistling

На мен и вчера и днес ми е тъпо предаването, нищо против гейовете, ама ми втръсна с тези гейски истории

# 669
  • out of space
ох, има си и ужасната страна- колкото и да съм толерантна.....  Confused
преставям си моят син на мястото на тоя момък....на съпругът ми веднага ще му се пръсне сърцето....

# 670
  • при моите деца .....
Ох, много тъпо, скука.....
Да бяха побързали  с участника, разбрахме тайната му и да  си задават въпросите без коментари....

# 671
  • София
аз пък  имам много, много против педалите  ,  и не виждам нужда да ме запознават  кой   на кого. Когато си влязат в къщи  каквото си щат да правят, ама айде по завоалирано. Не съм чула  хетеросексуален да  крещи, че е такъв-аман.

# 672
  • при моите деца .....

Дано,дано момчето да ги вземе!!! Peace

Много ще се изкефя!!! Joy

Нещо го проточват, дали пък няма той да вземе малко повечко пари  newsm78

Е, трябва да дадат някой лев, че едва ли ще имат кандидати.

# 673
аз пък  имам много, много против педалите  ,  и не виждам нужда да ме запознават  кой   на кого. Когато си влязат в къщи  каквото си щат да правят, ама айде по завоалирано. Не съм чула  хетеросексуален да  крещи, че е такъв-аман.

Точно това обяснявах на мъжа ми вчера: как да си намерят партньори, ако не дадат някакви нишани или да се слага на всеки и да яде бой..., на нас хетеросексуалните ни е по-лесно в търсенето на партньор... Пък и то блика от тях различната ориентация, как да го скриеш- маниери, мимики, глас, емоционалност...

# 674
  • София
пак изпуснах, на какъв въпрос, се провали. Кажете ме моля ви

Общи условия

Активация на акаунт