Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Безопасно ли е да се консумират много люти храни по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременност и кога е подходящо време за посещение при лекар при закъснение на менструацията и положителен тест?
-
Какво е важно при посещение при лекар по време на бременност и какви изследвания се извършват?
-
Какви са препоръчителните лечения за настинка и гърлобол по време на бременност?
-
Кога обикновено се усещат движенията на бебето по време на бременност?
ама не съм взимала нищо,след 4-я месец спря да ме боли!
, а знам че е важно да се консумира малко количество всеки ден. от време на време хапвам пилешка супа, ама то колко месо да има вътре... та въпроса ми е, понеже не разбирам от храни и тяхното съдържание, има ли продукти, с които мога да си набавям протеините от месото, защото май няма изгледи скоро да ми се промени това отвращение при мен... а преди си хапвах да му се невиди