Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 798
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Това с прокървяването и с болките не е добре.
Или ти е дошъл цикълът и не си бременна или има някакъв проблем.
Направи си още един тест (може би по-добре кръвен) и иди на доктор.
Успех Simple Smile

# 31
  • София
WinkЗдравейте,на всички бъдещи мами.Искам и аз да получа съвет,защото нямам опит до сега.трябваше да ми доиде на 26.10(никога не ми е закаснявало до сега).На 27.10 си направих тест и втората чертичка беше много бледа  EFP.Имам симптомите като сутрешно гадене,санливости др.Но най-притеснено ми е че вчера прокарвих и имах много силни болки.Искам да ми кажете кога мога да посетя гинеколог и най- вече вазможно ли е да има бременност.Благодаря ви предварително,и желая касмет на всички мили бадещи мами.  bouquet

Ако освен кръвта е имало и съсиреци - най-вероятно си изхвърлила ембриона.
Ако е било само кръв - има шанс плодът да се е закрепил. Отиди веднага на лекар и обясни ситуацията.

# 32
То и аз прокървявам тези 2-3 дни но не кръв а като ръждиво течение.откакво може да е

# 33
  • София
То и аз прокървявам тези 2-3 дни но не кръв а като ръждиво течение.откакво може да е

1. При имплантиране на ембриона
2. Друг проблем, който трябва да бъде диагностициран от лекар.

Момичета, много пъти много от нас са писали едно и също, ама явно пак ще го напиша:

Никакво кръвотечение НЕ Е нормално по време на бременност! Единственото, което незабавно и неотложно трябва да направите е да потърсите лекарско мнение!

# 34
Здравейте на всички мами,
искам един съвет от Вас понеже съм доста объркана.Имам 7 дневно закъснение на цикъла и вчера правих тест но ми отчете много бледа едвам забележима втора чертичка.Имам съмнения за евентуална бременност защото работиме по въпроса както се казва но симтомите са ми само напрегнати и болезнени гърди.Дали да посетя лекар да се види какво става или да изчакам още време да мине може пък да ми дойде.И ако се забавя с лекаря дали няма да стане късно за евентуални процедури, изследвания и т.н. с две думи искам съвет от Вас като отида на лекар в какво ще се състои прегледа и ако има бременност дали се прави нещо по специално което ако не отида днес или утре ще съм закъсняла.Понеже съм доста объркана и не съм минала по този път съм в пълна неизвестност по въпроса и се допитвам до Вас минали по този път и с натрупан вече опит!!!!!Благодаря Ви предварително!

Момичета току що си записах час за преглед, но чак за 12.ноември има свободни часове.дали няма да е късничко какво ще кажете

# 35
12 ноември е след 2 седмици.
Не е късно ако нямаш оплаквания.
Какво стана с прокървяването?

# 36
  • Варна

1. При имплантиране на ембриона
2. Друг проблем, който трябва да бъде диагностициран от лекар.

Момичета, много пъти много от нас са писали едно и също, ама явно пак ще го напиша:

Никакво кръвотечение НЕ Е нормално по време на бременност! Единственото, което незабавно и неотложно трябва да направите е да потърсите лекарско мнение!

Точно така. Възможно е да има кървене и от хормонален дисбаланс. В такъв случай предписват лекарства, май Утрогестан и повечко пазене.

# 37

Здравей, ти сигурно ме обърка с daffi88, но нищо.Иначе и аз получих  течение и вече 2-3 дни го имам на не е кръв а като ръждиво течение и много слабо-без болки

# 38
Според мен дори и ръждиво течението не е за пренебрегване.Така че лекар трябва да се посети веднага!

# 39
  • Mediterraneo
Според мен дори и ръждиво течението не е за пренебрегване.Така че лекар трябва да се посети веднага!

Разбира се, че не е за пренебрегване. На мен ми се наложи да ми слагат Прегнил.

# 40
kеtti, още на първия ден от закъснението си направих тест. И при мен беше бледа втората черта. Правехме опити с мъжа ми за бебе от 8 месеца и бях нетърпелива, затова отидох Веднага на лекар. Видя се бременна матка и плоден сак, който още не беше слязъл в нея. Но все пак бременност!  Grinning След още една седмица ходих пак на преглед и потвърдиха, че плодния сак е в матката.
Аз те съветвам с това зацапване, което имаш още утре да отидеш на преглед. За твое успокоение. Две седмици не знам честно, как ще издържиш  Rolling Eyes
Желая ти успех, всичко да е наред и да се насладиш на лека и безпроблемна бременност!  Hug

# 41

Здравей, ти сигурно ме обърка с daffi88, но нищо.Иначе и аз получих  течение и вече 2-3 дни го имам на не е кръв а като ръждиво течение и много слабо-без болки

след като имаш зацапване, 12-ти е късно за преглед - отиди веднага на лекар.

# 42
здравей те   на всички,   от няколко   дни следя форума   и се реших   да пиша и така направо кам вапроса. От няколко дни   имам болки в  корема    а днес   имам леко зацапване и никакви други симптоми.дали е вазможно да сам бременна?

# 43
болки в корема и кървене не са симптоми на бременност. а ако си бременна, не е хубаво да ги имаш. направи си тест, ние няма как да отгатнем, още повече че и твърде малко информация даваш.

# 44
При зацапване направо на лекар! Няма какво да се кумите!

Общи условия

Активация на акаунт