Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Оф, сега видях, че питаш дали може да навреди на бебето сега, преди да си родила. Не, не може, спокойно!

# 436
  • Пловдив
До колко е опасно за плода бялото течение в 30 г.с и може ли да нанесе фатални последствия,на преглед съм на 30-ти след като ме върнаха тази седмица и се притеснявам да не стане нещо на бебо от течението до прегледа тогава.

Опасно е при раждането. Да ти пусне твоя лекар МБ и ако има гъби или бактерии ги лекувай. Лечението с вагинални глобули не е опасно за бебето докато си бременна. Аз си слагах 2пъти в началото и в края на бременността за съжаление от тия гадини отърваване няма.

# 437
Искам да попитам колко време след опитите за забременяване мога да си направя тест за бременност..........

# 438
За най-сигурно след закъснението на МЦ,иначе можеш да си направиш кръвен тест,най-рано на 11 ден от овулацията.

Ползвай търсачка,има хиляди теми по въпроса.

# 439
Изчакай поне датата си на МЦ.
Успех  Hug

# 440
Искам да попитам колко време след опитите за забременяване мога да си направя тест за бременност..........

Кога най-рано да направя тест за бременност?

# 441
Поне десет дни закъснение.

# 442
Кюбит отново се е намесила адекватно. Аз бях твърде нетърпелива, но ако изчакаш поне закъснението на цикъла си ще си спестиш доста главоболия.

# 443
rika, на мен и това ми е интересно, записвате ли си прегледите, на какъв ехограф, в коя седмица, колко диска си записвате и колко струва.  newsm78

не си записвам нищо, единствения запис ми е от ФМ, доколкото знам поне в София всички ти дават диск с клипчета 2D и 3D/4D. Иначе от обикновените контролни прегледи си взимам само снимка, обикновено една. нямам мерак за подобни неща вече, искам само да погледна бебо, че е жив и здрав и това ме зарежда с нови сили да издържа чакането, не държа на записи и т.н.  Peace  Peace

До колко е опасно за плода бялото течение в 30 г.с и може ли да нанесе фатални последствия,на преглед съм на 30-ти след като ме върнаха тази седмица и се притеснявам да не стане нещо на бебо от течението до прегледа тогава.
до колкото знам ако е обикновено бяло течение, без мирис, по-особен цвят и болки/парене, няма проблем за бебето преди да се стигне до раждане... разбира се най-добре е да се направи МБ. аз имам същия проблем в момента и си чакам резултатите  Sad

# 444
  • Пловдив
На мен с първата бременност ми отчете пол.резултат на 5 ден закъснение,а при втората на 2-рия ден.Чела съм ,че някои потребителки им отчита теста и преди закъснението,а на други знчително след него.

Има много фактори,от които зависи какъв ще бъде резултата и кога.

Във всички случаи пожелавам успех на  dzudzanka

# 445
Oleto,това е доста време ,за един тест.Hа мен ми отчете още първия ден от закъснението.

# 446
Здравейте,изчетох доста по темите но все нещо не ми е ясно newsm78.Съществува ли някакъв календар,където с ТОЧНОСТ да мога да следя в коя седмица съм бременна-гестационна и календарна,защото много се обърквам.Например искам да знам точно на коя дата от дадения месец влизам в нова седмица и т.н.Последният ми  МЦ беше на 20.08.2009г.Благодаря ви

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 09:18 от rum4et0

# 447
  • София
Аз ползвах този http://www.mamaibebe.com/calc.php

Според него излиза, че си 13 г.с.

# 448
# 449
Здравей ето тук можеш да видиш, вси4ко, което те интерсува ,  в коя гестационна седмица си , размери на бебето, термин на раждане, всичко 
http://www.ladypill.com/calendar.php   

Общи условия

Активация на акаунт