Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
AnGeLcHeTyYy, при раждането - няма да има нужда от родители
благодаря ти много значи няма да ги викат защото съм на 17 или не е нужно?

ами не е нужно....важно е бебето да се запише, т.е. име и акт за раждане да с еоформи в общината.
Незнам защо все си мислех, че ще е необходим и родител...но след разговор с колеги повечето изказаха мнение, че не е необходим

миси много ами там ще е Simple Smile

значи акта ние можем да го направим сами нали?

Доколкото виждам, трябва ти само документ за самоличност. Ако го родиш без сключен брак, бащата също трябва да присъства, за да го признае.

мерси много ами да там ще е а нещо друго ще ни трябва ли?

# 76
  • Варна

мерси много ами да там ще е а нещо друго ще ни трябва ли?

Само лични карти на двамата, там ще подпишете декларация, че бащата припознава детето. Така е почти на всички места, чувала съм че в някои болници искали нотариално заверена декларация, че признава детето, на място в болницата ще ти кажат.

# 77
Здравейте ! вече съм в 9 г.с. и нещо се разболях ...  Embarassed  имам хрема, леко гърлото ме дразни и температура 37,3. Бях на лекар и той ми изписа осцилококцинум  за настинката като цяло и хомеожен за гърлото. Дали са напълно безвредни за бебето??  newsm78  в описанието на хомеожена пише,че съдържа бела дона, а за нея  не съм чувала много хубави неща ..... какво е вашето мнение, с какво се лекувате когато сте болни и сте бременни ?...
безопасни са нещата, които са ти изписали. аз сега се лекувам само с хомеопатия, при това доста успешно. за гърлото слагай веднага компрес с извара, но се стои много - аз стоя по 8-9 часа на ден. така в началото на годината излекувах тежка ангина за 2-3 дена.
за кашлицата взимам също Бронхалис-хил. Енгистол - за подсилване на имунната защита, Грип-хил - той си е за грип и температура. взимам ги в комобинация с осцилококцинум. всички изредени са хомеопатични и абсолютно безвредни за бременни и кърмачки, на опаковките им пише кое как се взима. хубаво е всичко това да започне да се взима още при първите симптоми, за да пресечеш по-бързичко гадината. успех!   bouquet

# 78
благодаря за отговорите, дано се оправя по-бързо....  Praynig

# 79
           ConfusedЗдравейте момичета!
Сега съм 2 бременност -21 или 22 седмица. Досега не съм усетила движенията на бебето.Някой да е чувал за по-късно усещане на движенията?Имам другата седмица посещение при гинеколожката,но вече доста се притеснявам за бебето.При 1 бременност го усетих в 19 седмица.Благодаря ви предварително! Praynig

# 80
  • Варна
           ConfusedЗдравейте момичета!
Сега съм 2 бременност -21 или 22 седмица. Досега не съм усетила движенията на бебето.Някой да е чувал за по-късно усещане на движенията?Имам другата седмица посещение при гинеколожката,но вече доста се притеснявам за бебето.При 1 бременност го усетих в 19 седмица.Благодаря ви предварително! Praynig

И при мен при втората бременност беше така, много късно го усетих за пръв път, а и след това почти не го усещах. След мощните ритници на баткото, второто бебе просто мърдаше лекичко. Не отричам, че и аз се притеснявах, но всеки път ми казваха че всичко е наред. Peace Малката и сега си е кротушка. Laughing

# 81
Зори71, ако тежиш повечко може и това да е причината, нищо че бременността  е втора. Моето дете бешеизключително кротко (за разлика от сега Mr. Green) и съм ходила и по няколко пъти в месеца на ехо и всяка сутрин правих какви ли не  щуротии да я усетя. Ако много се тревожиш посети гинеколога сега, не чакай другата седмица.

# 82
niki97, благодаря ти за утехата!  bouquet  Преди забременяването бях 67кг, сега да съм 71-72.Нямаме кантар вкъщи. Преди месец бях точно 70кг  на прегледа.С тази бременност имам по- слаб апетит, но пак си хапвам.  Но е възможно да не са ми определени седмиците правилно, защото цикълът ми не е много редовен. Сега съм при втора гинеколожка, но и двете ми изчисляваха седмиците чрез видеозон,  тоест по размера на плода. Дано  това  да е причината. Иначе съм добре. Нищо никъде не ме боли. Преди месец се оказа,че съм анемична. Пих желязо 1 месец и след три дни съм на преглед. Ям спанак със сирене и орехи всеки ден.Моля се само детето да е добре!  Ще ви пиша пак. Simple Smile

# 83
zori71,погледни и  тук
Не знам защо,но пише без спанак newsm78

# 84
мамчета искам да ви попитам при първо раждане винаги ли те шият и боли ли докато те шият,а раждането боли ли много защото ме е страх  newsm17

# 85
Чети само тази тема за раждането.
Ще се почувстваш много по-спокойна Hug

# 86
  • Пловдив
благодаря за отговорите, дано се оправя по-бързо....  Praynig

И аз се бях разболяла преди 10-ина дни и се оправих с хомеопатия  Peace
Хапвай и много мед и лимони  Hug, можеш и парацетамол да пиеш, ако имаш Т и ти е много лошо

# 87
благодаря много

# 88
Преди месец се оказа,че съм анемична. Пих желязо 1 месец и след три дни съм на преглед. Ям спанак със сирене и орехи всеки ден.
Не знам защо,но пише без спанак newsm78

zori71, galina_743, погледнете тук. Обяснила съм защо спанака не се препоръчва при анемия.  Peace
Анемия и бременност

# 89
някой ползвал ли е Ентеросан S-V  за гъбички по време на бременност??и ако да - действа ли?

Общи условия

Активация на акаунт