Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 4

• 56 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
на мен лично при гаденето много ми помагаха кисело сладки ябълки,единствено това можех да ям,също така вода с лимон много помага-но ако и това не помогне за гаденето посъветваи се с лекаря

# 721
  • София
Аз пиех капки вомитусхил против гадене. Доктора ми беше предписал по 3 пъти на ден, но аз само сутрин пиех. Е, имаше дни когато не ми действаха или ми се повдигаше и от тях (имат много специфичен горчив вкус).

# 722
За гаденето първите месеци ми бяха изписали деган.Но да си кажа не помагаше много.

# 723
Искам да попитам дали , докато те били бременни е имало дни в , които черватави са каркорели постоянно , и опасно ли е това.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 15:31 от evitota

# 724
  • София
Къркорене се пише  с "ъ" не с "а".
Случвало ми се е многокеатно, нормално е! Peace Peace Peace

# 725
  • Sofia
Здравейте  Hug надявам се че пиша на правилното място и се  надявам да ми помогнете защото съм доста притеснена.
Правим опити за второ бебче и този месец ми закъсня с два дена не бързах с теста но днес получих доста силни режещи болки ниско долу в ляво, не са постоянни но са доста силни нямат нищо общо с менструалните, направих си тест и е положителен зарадвах се но тази болка според мен не е нормална на някой друг случвало ли му се е Rolling Eyes Бих отишла веднага на лекар но мисля че е много рано и няма да се види нищо.

# 726
  • Канада
Няколко дни след като видях положителния тест имах такива болки,може би около 3-4 дена продължиха.На доктор не съм ходила,защото тук са малко на принципа на естествения подбор и първия преглед е около 11-12 седмица.. Rolling Eyes Но пък имах безпроблемна бременност след това.
Мисля,че най вероятно е от имплантирането на ембриончето,но най добре е да отидеш на доктор,за да не се притесняваш излишно.И да не се види нищо,поне ще ти каже каква може да е причината за болката.
Стискам палци всичко да е наред и да се радваш на една лека и безпроблемна бременност!

# 727
Втората бременност ми започна по същия начин.Първата седмица бяха зверски болки,режещи понякога непрекъснати,понякога от време на време.След това болките намаляха,но не спряха.Вече съм в пети месец,болки си имам от врене на време.Просто си пиеш но-шпа и това е спасението Peace.Всичко е наред,не се безпокой.Лека бременност Hug

# 728
Искам да попитам дали , докато те били бременни е имало дни в , които черватави са каркорели постоянно , и опасно ли е това.

Не е нещо опасно. Не помня по време на бременността да са ми къркорили червата, но след като родих, издаваха много странни звуци Laughing. Мъжа ми смяташе, че просто се наместват. Така че сега пък при теб си търсят мястото. Нормално е. Матката нараства, червата се изместват. Много простовато го обясних, но за да си го представиш по-лесно Peace.

# 729
Здравейте  Hug надявам се че пиша на правилното място и се  надявам да ми помогнете защото съм доста притеснена.
Правим опити за второ бебче и този месец ми закъсня с два дена не бързах с теста но днес получих доста силни режещи болки ниско долу в ляво, не са постоянни но са доста силни нямат нищо общо с менструалните, направих си тест и е положителен зарадвах се но тази болка според мен не е нормална на някой друг случвало ли му се е Rolling Eyes Бих отишла веднага на лекар но мисля че е много рано и няма да се види нищо.
И аз съм имала такива болки!Много е неприятно!Вземи си нош-па и да видиш как ще те успокои!Аз едва ходех от болка и като взех само две ми мина!Нош-па не  е вреден и се дава на бременни!

# 730
  • Sofia
Благодаря ви момичета, успяхте да ме поуспокоите  Hug Мен най-вече ме притесни това че болките са само от едната страна и почнаха да ми минават мисли за извънматочна, вчера след теста си взех но-шпа и  ме отпусна но днес пак ги има болките  Rolling Eyes

# 731
  • Варна
Благодаря ви момичета, успяхте да ме поуспокоите  Hug Мен най-вече ме притесни това че болките са само от едната страна и почнаха да ми минават мисли за извънматочна, вчера след теста си взех но-шпа и  ме отпусна но днес пак ги има болките  Rolling Eyes

Ако се съмняваш за извънматочна бременност иди веднага на лекар с вагинален ехограф, да провери дали си е на място бебчето. Peace

# 732
Хексе е права.Иди на лекар Peace
п.п. Хексе да ти е жива и здрава рожденничката!

# 733
  • Варна
Хексе е права.Иди на лекар Peace
п.п. Хексе да ти е жива и здрава рожденничката!

Мерси!  Party

party023

# 734
питах и в отчетната априлска тема - но там не получих отговор, та да питам ВАС
каква козметика ползвате през бремеността - за лице, коса, за обезкосмяване...Прави ми впечатление,че от хормоните ли, от що ли, и косата ми е много жива и бляскава, за разлика от преди бременеенето...но кожата на лицето ми е по-суха, а и на тялото, особено по краката...винаги след душ много ме сърбят краката, та явно ще трябва да се мажа с нещо....Но не обичам мазните мазила,които не попиват, а и  сега доста аромати не ми понасят...Но поне за лицето да положа грижи с нещо...Чувала съм,че не всяка козметика е подходяща съобразно съдържащите се в нея съставки....
Та това ми е въпроса-да обсъдим...

Общи условия

Активация на акаунт