Нови придобивки в гардероба - 15

• 76 666
  • 632
  •   1
Отговори
# 540
Харесват ми тези ботушки. Може ли да кажеш от къде си ги купила?

# 541
Дам и на мен много ми хареса...та ако може малко инфо..... Praynig

Благодаря  Flutter .От един магазин в кв. Борово  - имаше черно и червено доколкото видях ,но го взех миналата седмица и сега не знам какво е останало. Thinking

# 542
placholina, не съм от София, може ли да ми кажеш каква марка е, ако мога да го намеря тук. С пух ли е?

# 543
placholina, не съм от София, може ли да ми кажеш каква марка е, ако мога да го намеря тук. С пух ли е?

На етикета пише  ,Annamoda - piu

# 544
И аз да се похваля с ниски ботушки бързоходки, че само на токове не мога. цък.
Stefче, много ме зарадваха тези ботуши! Тайна ли е от къде са?

Angelina.bgk, каква ти тайна. Но малко глупаво се чуствам, защото голяма част от показваните тук дрешки обикновено са по-маркови. А тези ботушки си ги взех от Метро.  Crazy Струваха 72 лева, а когато отидох преди седмица бяха дори намалени на 59. Така като се замисля като за Метро 72 май беше малко надута цифра май.
Много са топли. Пък и ако харесваш да имаш за разнообразие по-ниски, спортни ботушки...биват.

# 545

само че черни ръкавички Simple Smile

# 546
Честити придобивки на всички!
mimozata страхотна е сивата рокля!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes (От къде е   Flutter ?) много си харесах и едно сиво дълго яке но изпуснах на кой е, както и една блузка с мече мнооого сладка, дамм от мен само клинче, мързи ме да снимам напоследък - взех си го и в сиво и го нося смело като панталон - с подплата е и е дебело ..   bouquet

# 547
Честито момичета, със здраве да си ползвате новите придобивки Simple Smile

Да се разпиша и аз Simple Smile
сукманче
пола
колие
обеци
още едни обеци
пръстен
пак обеци
гривна
пръстен
още един

# 548
  • USA, Steak State
susikata Има тема за аксесоарите, пусни ги и там. Сигурна съм, че ще им се израдват. Simple Smile

# 549
Цитат
дамм от мен само клинче, мързи ме да снимам напоследък - взех си го и в сиво и го нося смело като панталон - с подплата е и е дебело ..   bouquet

[/quote]Glossi от къде са тези клинчета,на коя фирма са?Ако щеш вярвай нещо такова си търся точно(бежово и тъмно сиво меланжирано) ако е и по -плътно ще е чудесно.Тук в Бургас навсякъде само черни,т. кафеви и така модерните латексови.

# 550
Цитат
дамм от мен само клинче, мързи ме да снимам напоследък - взех си го и в сиво и го нося смело като панталон - с подплата е и е дебело ..   bouquet

Glossi от къде са тези клинчета,на коя фирма са?Ако щеш вярвай нещо такова си търся точно(бежово и тъмно сиво меланжирано) ако е и по -плътно ще е чудесно.Тук в Бургас навсякъде само черни,т. кафеви и така модерните латексови.
На зара са и са тoчно такива каквито описваш, плътни -  отвън са като плюш или по-скоро гюдерия Simple Smile , а отвътре са с подплата имаше бежово и сиво, ще снимам сивото тея дни, цвета му е мн як

# 551
Цитат
На зара са и са тoчно такива каквито описваш, плътни -  отвън са като плюш или по-скоро гюдерия Simple Smile , а отвътре са с подплата имаше бежово и сиво, ще снимам сивото тея дни, цвета му е мн як
Благодаря ти за отговора!А някой знае ли дали в Бургас има магазин на ЗАРА?

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 01:45 от keisi-r

# 552
Цитат
На зара са и са тoчно такива каквито описваш, плътни -  отвън са като плюш или по-скоро гюдерия Simple Smile , а отвътре са с подплата имаше бежово и сиво, ще снимам сивото тея дни, цвета му е мн як
Благодаря ти за отговора!А някой знае ли дали в Бургас има магазин на ЗАРА?

Има разбира се  bowuu ,но понеже не съм оттам не мога да ти кажа на коя точно улица е ,определено беше някоя от главните. Peace

# 553
Глоси не знам за клина,но ти изглеждаш супер   bouquet Роклята е от Балчик  Laughing На някаква турска фирма за плетива имат си дори фирмени торбички ценово от типа на Кикирики може би,защото имаше и на Кикирики и бяха на близки цени.На сузиката ми харесаха ,полата,сукмана и последния пръстен е интересен ,какъв е ?

# 554
Мерси, мимозата Simple Smile

Пръстенчето е...пръстен4е, сребърно, с някакво камъче, не зам какво точно е. Поръчах си ги от ибей, от Щатите и общо взето съм доволна от съотношението цена-качество.

Общи условия

Активация на акаунт