Какви цветове за кафяво-бяла дневна

• 9 447
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Стремглаво вървя към тази композиция. Но забравих да кажа, че цветът на ламината е много тъмно кафяв ламинат, в кухненската зона - теракот екрю.
Nelsiana, нещо друго в гамата на пердето нямаш ли в стаята? Така не е ли много изолирано и различно?

# 16
Няма да стане тъмно и тежко, ще стане елегантно Wink, нещо в тази гама или нещо такова Simple Smile

това единствено може да стане, ако стаята е слън4ева, има много прозорци и много осветителни тела, като на първата снимка, която си показала. Ако е един прозорец както е и с тъмен под, ще е тъмно, поне за мен. Такъв ни е апартамента под наем в момента и на моменти ми е депресарско, въпреки, 4е имам бели дивани. Май зависи от 4овека Peace

# 17
Здравейте отново, в отговор дали нямам друг акцент в стаята,ми не поне засега,но смятам да сложа ваза голяма с изкуствени цветя комбинация от кафяво и червено между трапезната маса и дивана, също и покривките за хранене са ми в червено.

# 18
Аз харесвам тази комбинация от цветове:

А кафяво с червено не ми е любима комбинация, но какво пък. Въпрос  на вкус
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.polyvore.com/cg … 26sa%3DN%26um%3D1

# 19
  • София/Осло
Aya_Cuervo   - eдна от любимите ми комбинации си показала...такава ще е спалнята ми  Peace

# 20
Партизанка, без снимки не става. Всеки си пше наизуст.
Иначе и аз съм на мнение, че пердетата не трябва да бият на очи.  На Венге според мен можеш да сложиш всичко (освен тъмни цветове)
Пробвай стените с модното лилаво + 1 стена тапет. Спокойно можеш да сложиш и оранж и светло зелено като аксесоари или в кухненската част.

# 21
Да, трябват снимки  Peace

# 22
Ще пробвам да постна от друг компютър през уикенда

# 23
някой и друг детайл в прасковен цвят много ще освежи помещението  Simple Smile

# 24
Предвид изброените дотук топли цветове, и  в топлата гама, за да се балансира..и да не се "забежовиш" изцяло, действително ябълково зеленото, лила, някакви по хладни и интензивни цветове са подходящи.Може и червено, но внимателно с кармина.Със снимки  ще е много  по лесно.А завеси се предлагат в неизброими нюанси и цветове в днешно време.

# 25
За северна стая - топли цветове.
Аз харесвам нюанси на червеното - малиново или пиперено.( Обаче трудно се намират предмети за бита и платове в магазините.)
Малиновото може да се разнообрази  с дребен акцент в лилавата гама, а пипереното - в жълто - оранжевата.

Общи условия

Активация на акаунт